Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния

Темпото на работа е много добро, написа той във Facebook
31 май 2020 16:32, Анисия Иванова
83
Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния
Снимка: Facebook

Строителството на Южната дъга на Софийския околовръстен път в участъка от „Младост“ до връзката с магистрала „Тракия“ върви на много високи обороти, написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Това е един най-натоварените пътища в страната. Лично се убедих, че темпото на работа е много добро и очаквам трасето да бъде готово в срок през следващата година. Когато шестлентовият път бъде завършен, това ще бъде голямо облекчение за всички пътуващи. Продължаваме да работим по много големи инфраструктурни обекти в цялата страна", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Нетърпелив съм да подскачам по прясно ремонтираната южна дъга.Ха ха.
58
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
до totoОт скоро съм извън Б-я. А защо съм нагъл, не разбирам. По-скоро са нагли управници и "бизнесмени", които живеят царски, а на работника обясняват, че с 500 евро заплата се живее прекрасно! И да, сега работя като общ работник и взимам 3-4 пъти повече от техник в Б-я. п.с. Не говори добре за теб, че постоянно убиждаш хората, а не говориш с аргументи!
57
3
 
3
 
! Отговори
toto преди 3 години
Заради "строежите" на Станишев ни бяха спрени всички еврофондове, раздадоха се най добрите места около морето, магистралата Перник - Диканите чакаше за акт 16 една камара време, Водни огледала, Цанков камък, Белене... Айде стига глупости.
56
0
 
3
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1ей такива като тебе са ми любими.. Не си в България, бил си си камшиците, понеже не можеш за 3 месеца да спестиш пари за апартамент, в чужбина си.. айде меко казано "Много добре платен млад специалист".. И имаш наглостта да казваш кой какво да прави в България и кой е най неподходящ да управлява... Не си поплювко, наглец си. Айде сега, мое нагло гастърбайтърче, кажи кой да поеме властта, че ми е много интересно? Имаш ли идея или ще клинчиш от въпроса с "има и по-добри"???
55
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До toto, ***,само да ти напомня,че магистралите на станишев,бяха по дълги от магистралните отсечки,по 8км.които ги откриваше,ленторезача.
54
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,само да не е готова,като Северната тангента,не сме забравили,кануто с което,плува един гражданин ,на София,за да ти покаже,колко беше готова.
53
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoЯсно ми е, че си се вързал на приказките на политиците. И аз бях като теб! И аз бях заблуден от една мутра, че ще се бори с мутрите, че е по-различен! Уви, оказа се поредния бушон на задкулисието, което си играе с българите вече поне 30 години! Съжалявам, аз изгубих надежда за нормален живот в Б-я, затова и емигрирах (трябваше по-рано). През управлението на Борисов, България продължи да изостава във всяка една сфера, не само в строителството. Съжалявам!
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само говорите за милиони ание с какви пари асфалтирахме цяла Сифия
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Kit Chelinтия опорки от 2010-та година вече не са актуални, само под секрет ти го казвам, да не се излагаш повече.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко години не можете само София да преасфалтирате?
49
2
 
2
 
! Отговори
toto преди 3 години
и да ти кажа, ще ми повярваш толкова, колкото аз ти повярвах, че си техник с право да прави оферти за милиони. Никакво значение няма. Борисов, за разлика от такива като теб ще остави нещо зад гърба си, за което шапка му свалям. Кой от предишните може да се похвали с каквото и да е???? Комунистите? Царя? Костов? Орешарски.... даже и не си спомням други, значи са били повече от нула за историята. Или като си ги спомним започва рязко да ни се иска да емигрираме в Судан или Буркина Фасо.
48
3
 
5
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
Браво бате Бойко. От 2009 г. слушаме за Северна тангента, Южна дъга, тунел под Шипка, магистрала Струма и Хемус и какво ли не. Др. Борисооф вече си трети мандат и докъде ги докарахме? Както се изрази за Люлин до поляната и нататък нищо. Ми ако беше само един мандат през който бюджета беше на дефицит, какво щеше да си направил? Една Тракия, която дострои и ни проглуши ушите. За три мандата други със сигурност щяха да направят много повече, но нямаше да се хвалят така инспекторе. Фукльо.
47
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoОт 2006, а ти за коя НАША ф-*** работиш?
46
0
 
2
 
! Отговори
Кой крив, кой прав? преди 3 години
До Анонимен 42: Да се боядисва ръжда? 80 процента от приватизираните предприятия по времето на Иван Костов са били ликвидирани. И то не само дребни и закъсали, а БГА "Балкан", Кремиковци, Корабостроителния завод във Варна (доведен изкуствено до фалит от Ал. Божков) и колко още.Не че има връзка с Бойко и пътищата му.
45
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoИ всеки строител в България знае, за какво става въпрос в т.н. Обществени поръчки и затов ти казах, че истинските строителни фирми не участват! Всички други са "играчи". До вчере е нямал една лопата и кирка, а за 1 - 2 години милионер! Само трикати се заиграват с обществените поръчки - наши хора!
44
0
 
2
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1аха.. аз пък съм марсианец. Вервай ми, нищо, че не ме познаваш. Техник да прави оферти за милиони.. Май ми се изяснява защо така квичиш - да не би да си участвал с някоя оферта за милиони и не са ти я одобрили, технико, че така си се озлобил?Ама я пак - ти си техник, който прави оферти... е нема такъв смех, честно. Става за виц хахахаха. И то за ЦЕЕЕЕЛИ 10 ГОДИНИ... Коя година започна да правиш офертите за милиони, от петата ли, техниче? Ами поплювко си.
43
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
*участват
42
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoЗа 10 години в мутроландия като техник имам доста по-голяма представа от строителството, дори и от шефовете на "големи фирми". Да, правил съм оферти на обекти за милиони, и обществени поръчки съм правил... и още много, много неща. Истинските строителни фирми в България НЕ очастват в обществени поръчки!А, мнение, което изразяваш, спрямо човек, които не познаваш - всъщност се отнася до теб! Поплувко... и тем подобни
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говоря за цяла България а не за магистрали
40
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ защо да се боядисва ръжда? То асфалта не стига да се запълнят дупките които са се отворили за 45 години, тоя за боя говори