Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния

Темпото на работа е много добро, написа той във Facebook
31 май 2020 16:32, Анисия Иванова
83
Борисов: Следващата година ще е готова Южната дъга на околовръстния
Снимка: Facebook

Строителството на Южната дъга на Софийския околовръстен път в участъка от „Младост“ до връзката с магистрала „Тракия“ върви на много високи обороти, написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Това е един най-натоварените пътища в страната. Лично се убедих, че темпото на работа е много добро и очаквам трасето да бъде готово в срок през следващата година. Когато шестлентовият път бъде завършен, това ще бъде голямо облекчение за всички пътуващи. Продължаваме да работим по много големи инфраструктурни обекти в цялата страна", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко за 45 години не може да боядиса това което ние построихме за 45 години!!!!
38
4
 
2
 
! Отговори
toto преди 3 години
До 1Ти имаш ли? Я сподели, че не снаем. Дай една разбивка по пера на цялото съоръжение, като се започне от изкупуването на терена, чак до полагането на маркировка. Нямаш представа и няма да имаш, понеже си просто само един поплювко. Дай да видим ти каква оферта ще направиш. Ама да не е за козя пътечка, а за шестлентов път. Че наскоро една от вашите "разбирачки" не даваше повече от 5 милиона на километър.Ако имаш доказателства за кражби, с фактури и цени - давай. Ама нямаш, поплювкo.
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко в затвора ще те направим технически ръководител пътно стройтелство.???
36
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoТото, имаш ли представа за какви пари и на какво качество се правят? Или да не се "втиляваме", а ръка да целуваме!?
35
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До totoТото, тото - толкова си заблуден, милият. Какви другари и комунисти те гонят?!Виж го само как е застанал, как говори, как ръководи... по-голям "другар" в България няма.
34
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
хахах, с рацете в джобовете и се качил на купчинка и гледа .... хахах Браво, примиер, стр. надзор, инвеститор, доктор, инж., футболист, каратист, обединител... браво! Ей, такъв касмет искарахме с Бате Бойко Борисов!
33
5
 
5
 
! Отговори
toto преди 3 години
Другари, колкото и да лаете и виете, утре като си качите задниците на колите и стигате до морето за 3 часа, вместо за 7, помислете дали е имало смисъл от квичането. А парламента... там до последно няма да се знае дали ще успеете да минете 4%.
32
4
 
8
 
! Отговори
toto преди 3 години
Ако се правят пътища - защо се правят, ние няма какво да ядем.Ако НЕ се правят - защо не се правят, скачаме от дупка в дупка. Ако се затварят заведения и хотели заради короната - съсипахте иконимиката.Ако НЕ се затварят - избихте народа.Ако се погват разни олигарси, които бягат като нас***и в Дубай - не ги пипайте, няма какво да търкаме и отиде мечтата на българина.Ако НЕ се погват - кой ги закриля и защо те имат чадър, а аз - не.и така нататъка...
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1КМ 20 МИЛИОНА КО ЩЕТЕ
30
5
 
8
 
! Отговори
Desi преди 3 години
Давай господин Борисов ние сме с теб!
29
4
 
7
 
! Отговори
каакви магистрали ?? преди 3 години
Те гонят бе шефе,пари нямаме докато си ти няма и да имаме ,ние магистрали не ядем ,човек живее някоя друга година ,работи ,надява се ти уби кучето с твойте магистрали поузи и прочие...само тука ли стройме магистрали че сме с по 700--800лв на месец и цени на европейци ,от короната разбрахме ,че само българина в цялото ес трябва да е на фотосинтеза ,айде стига си се упражнявал ,нищо не можеш....
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е това бун и ще?
27
4
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Много ''работи'' Началника ей, особено добър е във джобния тенис!
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващата год. Няма да,гласуване за крадливата партия герб
25
6
 
10
 
! Отговори
batmario преди 3 години
Като та гледам къде газиш скоро ще трябва да отговаряш за едни 400 кила...Тоз път настъпа Дубайската мина...Северната дъга и тя са чуди ко да та прай...Меркел не те иска,Тръмп кат та видя са дръпна назад,Путин и Ердоган те обявиха за доносник на Брюксел,Макрон,Българския народ не те иска,Банев,Миню,Ветко и Маринела,българските прасета,крави,пилета,изсечената Странджа,Сакар,Родопи,Рила,Пирин,БАЛККАНА........Няма да продължавам....Твойте внуци ще ги познават тях ще ги сочат какво са виновни те..
24
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Edna bulgarska roza ... za Emil Dimitrov i akoministerstvoto!
23
5
 
14
 
! Отговори
Пак край асфалта преди 3 години
Днес бяхме ощастливени с появяването на Голямата Тиква по всички канали на телевизията за да обясни, че в Тикволандия нищо не става без негово участие, даже един път не може да се направи.
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората стъпиха на МКС тоя броди като таласъм, няма строителен надзор няма нищо, ходи кат селски пъдарин и туй не може да свърши обаче.
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е пишат някои,че не е качествено и е така,защо обаче?Как да е качествено,като Буда взима 70%?!Който и да го прави ще спести от материал,иначе е ангария.В другите държави по света също взимат техните Буди,ама 10%!Защо Винету отказа да направи тунел в дефилето до Кресна и каза:''Аз съм до тук,следващия да го прави''?!Защото няма БГ фирма с такава техника,която да го изпълни,а чуждите фирми 70% няма да му дадат.Борисов е член на БКП и всеки знае,че комунист само знае да лъже и да краде!БКП ръководи
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой плаща магистралите и техните ремонти ?