Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"

Причината са листовки, пуснати в Северна Корея от бегълци
4 юни 2020 11:07, Нели Христова
113
Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"
Снимка: БГНЕС

В дните, когато за Ким Чен Ун не се знаеше дали е жив или пък е напуснал този свят, без никой да разбере, неговият близък приятел Денис Родман, каза: "Ако видите сестра му да държи реч, значи става нещо сериозно".

Е, сега Ким Йо Чен, позната като севернокорейската Иванка Тръмп, излезе с предупреждение към Южна Корея, разпространено от националната агенция KCNA.

По-рано тази седмица около 50 хил. балона с пропагандни листовки, в които се критикува ядрената политика на Северна Корея и пълни със статистики от организациите за човешки права, прелетяха през границата. Това не е първият подобен случай, а зад подобни действия стоят хората, успели да избягат от Северна Корея.

Разгневената Ким Йо Чен заяви, че подобни действия ще доведат до разтрогване на договорa между родината й и Южна Корея, който ограничава военното напрежение.

"Ако подобни злонамерени действия продължат да се случват пред очите ни под предлог за "свобода на личността" и "свобода на словото", то южнокорейските ни съседи ще трябва да се изправят пред най-лошия сценарий. Или по-ясно казано - властите в Южна Корея ще платят висока цена, ако позволят това да продължава да се случва, оправдавайки се по подобен начин", гласи изявлението на Ким Йо Чен.

Но Южна Корея не може да направи почти нищо, за да спре частните групи да изпращат съобщения през демитализираната зона.

Но по думите на Ким Йо Чен, договорът, подписан през 2018 г. между Ким Чен Ун и президентът на Южна Корея, "няма почти никаква стойност", а избягалите от Северна Корея нарече "мелези" и "човешка измет".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
9
 
! Отговори
бат иван преди 3 години
Таа па анорексичка ко се изказва. Некой да я е питал??
35
7
 
14
 
! Отговори
cvb преди 3 години
още самозабравили се комуняри
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маршал Ким е велик стратег и психолог. Целия свят е притаил дъх и се чуди къде се е скрил, акциите на всички световни борси паднаха със 5 пункта, никой не знае какво ще стане утре. Хората в Южна Корея продават имотите си на безценица, а някои се запасяват със храна, всеки се чуди и дали не го преследва и Короната от някъде или расистите.
33
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дайте материал за мизерията в голямата приятелка на русия - куба1 вчера по тв даваха - средна заплата 50 $ на няколко стотин км. от сащ! Това ако не е смях!Такива са жалки прошляците, другари на Путин. И дето мрънкат тук рубладжиите срещу запада , да сравнят със средната запклата тук - 800$!Излиза, че аз мога да си купя лаптоп от 1000 лв с по- малко от 1 заплата, а кубинец ще трябва да работи за това повее от 10 месеца!Ово е стандарт!
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая да заповяда до почват коситбата, че валяха много дъждове, да има люцерна за всички севрнокорейци хахахха
31
4
 
6
 
! Отговори
хаа преди 3 години
айде бе, какво плашите бе, страхливци? не ви стиска, само изнудвате!Айде бе, кажете го тоя най- лошия сценарии бе!Ще отиде корвата и ще им пръдне на на Корея!
30
4
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Днес, това го оставете за телепортацията, хората да го прочетат, крадат висшето образование и физиката от България и най-нагло държат бг народа в неведение, няма истинска положителна светлина, затова не можете да се телепортирате, и на Слънцето пречат да свети хубава светлина, това простите муйни от сащ го правят в съюз с други нации от други светове, при положение че стветлината се движи със скорост 300 хиляди километри в секунда не може ли да телепортира според вас,
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Това, личното управление откога е демокрация, а?
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким Чен Ун има деца - син през 210 и две дъщери. Проблемите са два - първо те не са легитимирани като негови деца и второ в най-добрия случай са непълнолетни, т-е- трябва да управляват чрез регент.
27
4
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Има и отрицателна светлина, така ко-пеленцата мръсни от полицията се телепортират по жилищата на хората, да крадат и нападат по време на сън! Но не толкова често, телепортацията много хаби, само за най-важните движения, то веднъж е нужно да ти влязат, че да подменят всичко с двойничество по визия, слагат някакви невидими джаджички, които светят отрицателна светлина, да могат да се телепортират вътре, но и това не е толкова лесно да го направят, ако имате само вие ключ няма страшно толкова.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким ако е болен, не й завиждам на сестрата. в Северна Корея жените не наследяват "престола"5 и това е една от малкото причини да е жива, защото тя е в наследяването преди Кимчо, но е момиче и са я "прескочили". сега ако той умре, трябва да се произнесе китай кой ще е следващия шеф, но почти сигурно военните ще вземат властта.
25
4
 
6
 
! Отговори
Че Гобара преди 3 години
Тази си я представям как участва в масови партийни оргии между верни другари от корейското политбюро. Който не иска или се представя зле го дават на кучетата, както постъпиха с чичото.
24
5
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Трябва много да светите по себе си с фар истинска светлина и да светите на другото място малко, дето искате да се телепортирате и ходите дето си искате, но това хаби!Всяка планета си има телепортационен порт и връзка с другите планети, като на Старкрафт!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ***"А, мечтата на българския русофоб е да бъде свободен за да иде в Европа и да бърше спаружени зад*ници."Не, това е мечтата на българския русофил за сънародниците ни зад граница. Затова и като стане нещо от тях скача на нож да ги обявява за родоотстъпници, щото не може да понесе мисълта, че не ходят за това дето си мисли.:)))
22
2
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
За телепортация ти трябва светлина!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 7"Сигурно пак ще крънкат за помощи".100%.Само дето не разбраха, че Комунистите са фанатици и споразумения с тях само водят до влошаване на ситуацията. Тия от няколко десетилетия само "преговарят" и след всяко споразумение са по-близо до ядрено оръжие. Някой ден като се сдобият с него, тогава всички ще се сетят, че така не става.
20
3
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Е кво ми цъкате минуси че Слънцето е някакъв Бог, това от наглата църква ли го правят?Части от Слънцето могат да се телепортират и да ходят дет си искат и не където си искат, а където могат, защото и зло има! Могат да се преобразуват в каквото си искат, и Слънцето може да се телепортира, но има и по-големи звезди!
19
11
 
6
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Да живее маршал Ким Чен Ун - най-великият ръководител на всички времена, единственият , който не клекна пред западните капиталисти ! Вечна вярност !
18
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм чул за ни един южнокореец да избяга в СК. За разлика от обратното. Странно... При този за виден живот, който водят почитателите на фетким3! :)
17
4
 
4
 
! Отговори
f преди 3 години
наглата проста уса от посолството на сащ в бг станала свещенничка и лъже най-нагло хората по църквите за всемогъщия бог. Не Бог прави потопа, той прави Ноевия ковчег да спаси, злото го прави тоя апокалипсис,не Бог, има и зло, а вие сте много прости из-роди от църквата!