Автобус и мотористи катастрофираха на "Цариградско шосе"

Единият от мотористите е загинал
Обновена: 5 юни 2020 08:36 | 5 юни 2020 08:25, Ния Христова
71
Автобус и мотористи катастрофираха на "Цариградско шосе"
Снимка: БГНЕС
Малко преди 8 часа тази сутрин е ставала катастрофа между автобус и мотористи на столичния бул. "Цариградско шосе" в района на болница "Света Анна", предаде БНР.
 
Предполага се, че причина за катастрофата е несъобразена скорост. 
 
На мястото има екипи на полицията и линейки. 
 
По "Цариградско шосе" се е образувало огромно задръстване, което стига чак до "Орлов мост".
 
Според информация на Нова ТВ единият моторист е загинал. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бото Стига с комплексите!На Цариградско ограничението сега е до 80 км/ч. Половината шофьори го спазват, около 40% карат с до 90 км/ч, има и бързаци, главно от провинцията и най-често с беемвета или аудита, които карат по-бързо, примерно с до 110 км/ч, рядко с малко повече. Изключението сте мотористите, които често карате там и с над 150 км/ч, при условие, че останалите шофират много по-бавно, а точно тогава е най-опасно.
48
0
 
2
 
! Отговори
Barbaron преди 3 години
До АнонименА ти у автобуса ли беше щото никъде не са съобщили, какво точно е станало?
47
8
 
9
 
! Отговори
Boto преди 3 години
А защо не ревете за тея дето газат хора, карат коли дрогирани и т.н.Аз лично ходя на Серес и то не щото карам бързо щото като изляза по улиците е пълно със шифьорчета дето мразят мотористи щото са комплексари. Колко хора има убити от мотористи и колко от разбирачи дето обясняват, че на Цариградско било Ок да се кара със 150. Еми и моториста явно е карал със ОК скорост по твоята логика. Това казвам, че всъщтност мотористите са малка част от нарушаващите затона, но срещу тях не пишете
46
1
 
10
 
! Отговори
До 31 Бото преди 3 години
Какви дивотии пишеш? Първо автомобилите са много повече от мотористите на пътя на Самоковско шосе. Примерно на 200 автомобила един моторист и на тази твоя пешеходна пътека всички мотористи минават с над 100, а от автомобилите, малко са с над 60-70. За Цариградско шосе ограничениетобе до 80 км/час, а преди 1989 беше до 110 км/час. Защо да карат с до 50, след като там и 150 км/час е безопасна скорост, ако всички карат така.
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НеразбралТи наистина не си разбрал. Шофьор на автобус си кара автобуса, и някакъв се набива отзад. Как така шофьора на автобуса бил блял и зяпал в телефона си? По-приемливо беше да допуснеш, че направо е карал назад.
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия много скоро излиза закон за моторите в неделя,а и за шума от тях- до 80 децибела! И правилно! Тук полицията не да дебне за каски,а за спазване на елементарните правила поне!
43
3
 
23
 
! Отговори
М дааа преди 3 години
Лошото е че поведението им на пътя не ни дава възможност да изпитаме съжаление като се пребие поредния повярвал се за безсмъртен.
42
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време,по времето на омразния социализъм беше забранено на мотористи да карат по Цариградското! Сега ефекта от слободията е ясен!
41
0
 
10
 
! Отговори
Добро бото преди 3 години
Що да караш с 50 на Цариградско ? Ограничението е 80.
40
25
 
11
 
! Отговори
Цецо CBR преди 3 години
Я стига ревахте протиф моторжиите ве ей. Мишки. Кат не сте са качвали на мотор да усетите свободата и вярата в косите не са обиждайте. Моторжиите сме най добрите шофьори никой загинал колега не е виновен често сме засичани от нагли шофьори на коли, бусове и камиони. Този афтобусажията трябва доживот да го осъдят сега отнел живота на колегата. Загиналия моторжия му желая в рая да го чакат много мощни мотори, мацки и хубави пътища бес ограничения в скороста
39
1
 
15
 
! Отговори
До Boto преди 3 години
Колко от мотористите карат с 200 на задна гума по околовръса и как да реагираш,при положение,че даже понякога не можеш и да го видиш?
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карлос, на теб ти пожелавам да имаш две деца - моторист и автобусен шофьор и да преиграят тая случка заедно.
37
15
 
6
 
! Отговори
Karlos преди 3 години
Всички който плюете дано имате дете моторист *** БГ !!!! А вие с колите сте много готини и карате по правилата а дано камион да ви .......... щом злобеете тука!
36
9
 
13
 
! Отговори
Boto преди 3 години
Аз живея в Панчарево на пътя за Самоков. Ще купя каса бира елате ще седнем пред нас и ще броим. 20 метра преди пешеходна пътека колко от мотористите ще минат със над 90 и колко коли. Да Ви кажа вторите ще са със няколко пъти повече. Колко от Вас карат на Цариградско с ограничението, колко във населено място със 50?Сигурно 90% от Вас в месеца поне 3 пъти влизат "за 20 метра само" в затворена улица.Със сигурност повече проценти говорят по телефона. Зимата като няма мотори, кой Ви е виновен?
35
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато живееш близо до булевард Цариградско шосе и цяла нощ някой нарочно надува прекъсвачи, на сутринта, при вида на такава гледка, оставаш равнодушен със смесени чувства. Бях пускал тема в тяхната фейкбук фен група, Sofia riders, че да вдигаш шум нощно време е нередно, оплюха ме жестоко. Еми... какво да кажа, освен, че един по - малко ще ручи под прозорците ни нощем. Лека му пръст иначе!
34
1
 
7
 
! Отговори
До 20 моториста преди 3 години
А да,и тези,за които говориш,с бангиите за 2 000 лева (че и по-малко) са горе-долу на интелекта на каските,така че...И,не,със сигурност не съм от тях.
33
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко *** народ сме!!Всичките които плюете сте безгрешни?!Комплексирани хора.Няма нужда да храните или поучавате,човека е платил цената за това което е направил,но ако е ваш близък пак ли така ще говорите?
32
9
 
18
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
99% от мотористите не заслужават уважение!!!
31
11
 
8
 
! Отговори
Boto преди 3 години
Любимо ми е всичко да се слага под общ знаменател. Мотористите са луди, всички са некадърни, всички крадът и т.н.Вие коментиращи бяхте ли там? Видяхте ли с колко караха? Видяхте ли кой беше с предимство и кой не? И те са били хора и то най-вероятно не са били надрусани, пияни и т.н. Те са имали семейства. Да може да са карали бързо, но това е проблем и на другите участници и на полицията. Едните пишат у фейсбук другите не им дреме.Жалко за човека другото майната му
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Несъобразена скорост? Тия автобуси прекаляват вече, особено в началото на сезона.