Автобус и мотористи катастрофираха на "Цариградско шосе"

Единият от мотористите е загинал
Обновена: 5 юни 2020 08:36 | 5 юни 2020 08:25, Ния Христова
71
Автобус и мотористи катастрофираха на "Цариградско шосе"
Снимка: БГНЕС
Малко преди 8 часа тази сутрин е ставала катастрофа между автобус и мотористи на столичния бул. "Цариградско шосе" в района на болница "Света Анна", предаде БНР.
 
Предполага се, че причина за катастрофата е несъобразена скорост. 
 
На мястото има екипи на полицията и линейки. 
 
По "Цариградско шосе" се е образувало огромно задръстване, което стига чак до "Орлов мост".
 
Според информация на Нова ТВ единият моторист е загинал. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
17
 
! Отговори
До 20 моториста преди 3 години
Не бъди толкова сигурен...Имам книжка от 1997-***,имам златен талон,нямам нито един фиш/акт и съм дистрибутор-т.е. навъртам по 200-250 километра градско дневно...Но за тези години съм се нагледал на какво ли не,особенно от "колегите" ти.
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тука мога да кажа само едно-горкия автобус
27
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не ви е срам, бе хора?!!?? Без значение какво се е случило и кой е виновен - починал е човек! Брат, син, баща, приятел.. Нека бъдем малко по-добри и състрадателни. *** гадни.
26
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виц:Мотосъбор. Седят в единия край рокерите, пият си биричка, лафят си.На другия край момченцата с пистарките пилят гуми, форсирай, показват кой е по по най.По едно време един от тя отива при рокерите и вика - "чичковци, що не дойдете да се запоеам?"И рокера отговаря - "ми то няма смисъл, вие всяка година сте различни...."
25
3
 
22
 
! Отговори
Чудесно преди 3 години
А преди време на ''Цариградското'' имаше едни кръгли знаци със бял фон ограден с червено и нарисуван мАторист!Кой ги премахна?
24
3
 
23
 
! Отговори
До 20 преди 3 години
Е,ти си единственият моторист,който пуска мигачи...Ходи питай в КАТ да ти дадат някаква награда.
23
10
 
38
 
! Отговори
Милиционер преди 3 години
Горкия шофьор на автобуса. Сега ще го разкарват като панаирджийско муле по дела, полиция, следствие и още не знам къде. И то заради едни мислещи за безсмъртни моторджии. Стискам палци на човека да се отърве бързо и без много шум.
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха започна преброяването на дивите зайци
21
16
 
24
 
! Отговори
Пиян - залян преди 3 години
Един шумопроизводител по-малко и един донор повече ...
20
16
 
14
 
! Отговори
do 19 преди 3 години
приятелю, ти си един изключително з***дръстен човек. Оставям настрана безсмисления ти пост, в който няма нито една теза и смислен подкрепящ аргумент. Кое да поразчистят не се разбра. Препоръката за ходенето на село беше метафора (провери нета какво означава). Да , моторист съм , имам две деца, винаги спазвам правилата и позлвам мигачи (нещо, което ти съсм сигурен,че не правиш. Също така си от ония дето карат с провесени ръце от бангии за по 2 хиляди лева и се правят на гъзари).
19
9
 
38
 
! Отговори
До 16 матариста преди 3 години
Шофьорите на автобуси не са на пътя за забавление,а по задължение.Тяхната хич не е лесна по цял ден да бъхтат тези големи машини по софииските улици,пълни с наркоманизирани джигити и невидими мотористи.А няма да е зле да ви поразчистят някоя нощ отпред 35.И върви си на село ти...с мотора,ако може.
18
2
 
24
 
! Отговори
Беселина преди 3 години
Задръстване имаше до "Орлов мост" не заради моториста, а защото в платното в обратната посока имаше друга катастрофа, слава Богу, само със смачкани ламарини. Лека му пръст на младежа, каквото и да е станало, какъвто и да е бил, случило се е непоправимото. Колко е крехък човешкият живот!
17
18
 
20
 
! Отговори
Ozzy преди 3 години
Бай ви ***, чул - недочул все плюе и все моториста му е виновен. Много народ страда от синдрома на късия полов орган. Вие като си карате колите, да не би да сте примерни шофьори? Един загубен живот не е повод да си изкарвате *** комплекси. Жалко за колегата и Бог да го прости!
16
28
 
24
 
! Отговори
Моторист преди 3 години
Първо загинал е човек. И най-голямото *** да е бил,няма го,но има майка,близки,роднини. Някой познава ли го,за да каже? Никой няма право на грешка такали? Щом е на мотор значи е гад? Щото шаферите на автобусите до един са изкуствоведи..и няма вариант да е някоя злобна маймунакато някои от вас, който си е направил експеримент да го "позасече" малко. *** недни, що не изпълзите от сутерените и не се пръждосате на село...
15
7
 
17
 
! Отговори
Откриването преди 3 години
А най смешна ми беше Фандъкова с черното кожено яке, която ПР-ите я бяха качили на мотор.
14
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тези акъл в каските няма да им дойде никога...Крият си номерата,карат с 200 в града и като се случи неизбежното,останалите живи елементи се съберат на поредното лобно място и почват да реват "Вие не ни пазите...".Нулева толерантност към тези!
13
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гонка е имало, два мотора са били. Вторият е избягал и го издирват, така пише по други сайтове.
12
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е голяма загуба за човечеството!
11
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Автобусът пострадал ли е много? Кой ще плаща ремонта сега?
10
4
 
7
 
! Отговори
баико преди 3 години
от заглавието е видно 4е моторите са много.