Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!

Основателят на "Майкрософт" заяви, че никога не се е занимавал с нещо подобно
5 юни 2020 08:48, Нели Христова
170
Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!
Снимка: БГНЕС

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Още по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
8
 
11
 
! Отговори
redordead преди 3 години
много изтракал народ има тук...Ако примем, че могат да чипират всички за какво им е да те следят и да ти казват какво да правиш, като могат просто да вкарат всички да бакчат в мините, образно казано, и да не им се налага да правят каквото и да било.Умрял някой да те следи, че си кух като 100 хралупи и да те гледа, че си пускаш чалга нон стоп в тубата...
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не сте разбрали,влизаме в тотален робовладелски строй,много по-страшен и от робовладелския строй през късното Средновековие и ще се използват всякакви методи за поддържането на този нов робовладелски строй от една шепа хора!Ето това се случва!Вече дори тялото и душата ви ще са тяхна собственост и няма да имате никакви права!
95
6
 
2
 
! Отговори
хдбдйхгб преди 3 години
От сигурен източник знам, че микрочип ще се поставя на иguomu. Тези, които се страхуват от микрочиповете има от какво да се страхуват.
94
0
 
16
 
! Отговори
Как стана това преди 3 години
Нямам представа как стигнахме до тук...От светлото време на интернет бум-а, тоталната свобода и щастие, до "Джордж Оруел 1984"... Започвам да мисля, че наистина има анти-човешка групировка престъпници, които целят поробване и падение на човека.
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Помислете!Защото ще те следят тотално къде ходиш,какво правиш,какво говориш и ще събират+съхраняват всяка информация автоматично, ще контролират ума,тялото ти,ще те разболяват от каквото си искат или убиват ако искат,ако не си удобен!С две думи - тотален контрол над всички и нов вид робство,от което никой няма да може да избяга,нов робовладелски строй и връщане назад на еволюцията на човека.
92
2
 
8
 
! Отговори
Помислете! преди 3 години
За какво им е да ви набиват чип, когато всеки от вас носи телефон и влиза в интернет?За вас се пази информация с години назат относно:- локации- интереси- порно фетиши- интимни снимки- кого харесвате- от коя партия сте- кои са ви приближените- с какво се занимаватеНа база на това и други данни, алгоритми предвиждат за вас:- какви потенциали имате- опасен ли сте- антиправителствен ли сте- как бихте реагирали при различни ситуации... Ваксините не са за чип а за стерилизация.
91
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извинявам се че не пиша по темата, но някой знае ли преди да ми изтече срока на сим карата дали ще получа съобщение от компанията че ми изтича в близките дни? Благодаря предварително.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще следят всеки от вас,те и сега ви следят!Ей това се случва.
89
2
 
2
 
! Отговори
опит преди 3 години
нови лекарства и ваксини .......,а за да има ваксини трябва да има и вируси , създаването на короната беше успешен , но ги хвана неподготвени - няма ваксина ( поне не обявена )
88
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Бил Гейтс е кукла на конци,той е изпълнител на желанията и заповедите на други!И да,има такава група,които искат да обезплодяват,вкарават наночастици или убиват хората на нашата планета,питам се,след като като считат,че убийствата са добро дело,защо не убият първо себе си? Така ще лишат света от едни агресивни хора,искащи да убиват!
87
1
 
0
 
! Отговори
xa-xa-xa преди 3 години
До ДОКАЗАТЕЛСТВО 2011г.Това, че не разбираш какво казва, че прави твърдението ти вярно.
86
2
 
6
 
! Отговори
Няма чип преди 3 години
Само те правят стерилен и не можеш да се възпроизвеждаш. Няма нищо страшно. :D
85
2
 
3
 
! Отговори
С думи прости преди 3 години
Д-р Бил Менгеле цели да подобри световното здраве, като намали популацията. Пример:- 9 000 000 000 души - 9 000 000 умрели деца- 4 500 000 000 души - 450 000 умрели деца НАПОЛОВИНА ПОДОБРЕНИЕ! ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА Д-Р БИЛ МЕНГЕЛЕ!
84
2
 
5
 
! Отговори
Бил Менгеле преди 3 години
Този звучи доста умно, трябва да започне бизнес.
83
5
 
16
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 3 години
"Ако успеем да свършим много добра работа с ваксините и здравеопазването можем да намалим популацията с 10-15%.""Можем да намалим децата, които умират на половина (чрез намаляване на раждаемостта)"~ Искрено Ваш д-р Бил Менгеле
82
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любимата ми ченгеджийска промивка:"Ти като няма какво да криеш, какво те притеснява, че те подслушват и следят?"Ами не желая да ме наблюдава потомствен крадлив примитив, докато си чопля пъпката на зaдниka!Други въпроси имате ли?
81
3
 
9
 
! Отговори
Бил Хомо преди 3 години
Докажи, колко си прав. Набий си от собствените ваксини, ама от тия дето ги раздавате в бедните държави... не някаква лабораторна. Набий си една от твоите ваксини, набий и на семейството и приятелите си. Ако го направиш, може да се замисля дали и аз да пожелая да си сложа тая ***.
80
5
 
9
 
! Отговори
Бясна преди 3 години
Айде бре! Отдавна си решил,че многото милиарди хора ти пречат,сатанист неден! Сам се ваксинирай и тебеподобните!
79
3
 
3
 
! Отговори
Линукс преди 3 години
KubuntuMint---Това са все безплатни версии на линукс, почти идентични с гнусният WinБОЗ. Аз не ползвам WinБоз от има няма 4-5 години и съм БЕЗКРАЙНО ДОВОЛЕН.Няма син екран, няма забиване, няма вируси, няма драйвъри, няма несъвместимости.Препоръчвам Linux или Osx с две ръце на всеки, който има малко себеуважение.
78
0
 
5
 
! Отговори
Т.Пунгеров преди 3 години
Не лъжи бе, дай си ми чипа !