Срещу расизма, 5G, Алепу - три протеста в София

Демонстрациите са организирани в социалните мрежи
6 юни 2020 10:55, Петя Славова
345
Срещу расизма, 5G, Алепу - три протеста в София
Снимка: БГНЕС

Три протеста и една демонстрация ще се състоят в съботния ден в столицата, предаде БГНЕС. Демонстрациите са организирани в социалните мрежи. От 10 до 23 ч. на пл. "Народно събрание" започна демонстрация срещу строежа в Алепу.

На 6 юни в държави по целия свят ще се състои международен протест срещу въвеждането на 5G-технологията. В България също ще има протести на 6 юни 2020 г. в градовете София, Русе, Добрич и вероятно в други градове, организирани от групата Stop5GBulgaria. Протестите във всички български градове са от 11.30 ч. до 12.30 ч., с последваща подписка. В София протестът ще се състои на площад "Народно събрание" от 11.30 часа, съобщиха организаторите.

Още по темата

Те разпространиха текста на подписката на Национална гражданска инициатива "Стоп 5G в България, защото здравето е по-важно":

"Ние, долуподписаните, искаме Народното събрание на Р. България да приеме решение за налагане на Мораториум върху експериментирането, изграждането и въвеждането в експлоатация на телекомуникационно оборудване, работещо по стандарт 5G на територията на Република България. Действието на този мораториум да бъде в сила до предоставянето на неоспорими резултати от международно приети eкспериментални, епидемиологични и други научни изследвания, доказващи липса на вредно биологично въздействие при кратковременна и хронична експозиция от радиочестотно излъчване по стандарт 5G върху хората и заобикалящата ни природа – животни, насекоми, растения и др.", заявяват протестиращите.

Български родителски централен комитет и родители на пострадали от ваксини деца организират в София протест за отпадане на задължителния характер на ваксините в България. Протестът цели промяна на действащата нормативна уредба за имунизациите в България и извеждане на правото на българските граждани на свободен информиран избор, при осъществяване на тази медицинска интервенция. Малко известен факт е, че фармацевтичното лоби си е извоювало правото ваксините да не се подлагат на проверки за качество, защото те не се водят в групата на лекарствата, според протестиращите. Недоволните родители ще протестират пред Министерски съвет в 12 ч.

На бул. Витоша от 16 часа ще се състои протест "Не на расизма и полицейското насилие. Солидарност с ромите!“. Събитието е организирано във фейсбук от "Български майки против фашизма, расизма, ислямофобията и хомофобията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
6
 
! Отговори
Иван Иванов преди 3 години
... Къде беше тази ярост когато Милен Цветков си замина? Колко западняци се вдигнаха тогава на протест срещу безхаберието по пътищата? Хора, знайте къде се амирате и какви са реалните ви проблеми, а не тези с които медиите и соц. мрежите ви заливат.
158
0
 
4
 
! Отговори
Иван Иванов преди 3 години
Малко за антирасисткия протест в София. Грозно е когато по-голямата част от тези хора нямат представа какво е расизъм и защо протестират. 90% от протестиращите са представители на онази група от обществото, който се смятат за вечно онеправдани от системата и смятат, че обществото им дължи нещо. На тези маймунки им трябва само медиите да гръмнат, че е модерно да се протестира срещу типично западен проблем, с който Булгарите нямат нищо общо и слизат от клоните и започват да крещят на английски.
157
3
 
3
 
! Отговори
МОРАТОРИУМ ЛИ? преди 3 години
Мораториум на 5G ли? Че то малко преди Коледа, ако не греша, бе прието намаляване с над 50% на лиценза за 5G честотния обхвад, с цел по бързото въвеждане на технологията. Т.е. Мобилните оператори да спестят от лиценз..
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуммашшкии/мЪдедЪржец.... триеш ли твоята кадънска маамица?
155
12
 
7
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
баща му комунист, а той бил русофоб.. ей, това са смешните "русофоби" у нас хаха до вчера в хола имахте портрет на Ленин, а днес говорим за "блатная" хахахахахахаха
154
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
Защо давате фалшива информация? Събитието не е организирано от Български майки срещу фашизма, а от Феминистки мобилизации, както ясно пише и във фейсбук. Буквално на един клик разстояние е информацията, егати мързеливата журналистика. Ако е случайно това изпълнение, разбира се.
153
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посещавал USC и UCLA. А може би си доктор в университета в Монтана. Жалък форумен лъжец. Въпросният професор с изказвания срещу белите деца се казва Jessie Daniels и е от City University New York. Жалък афрофетишист. Посещавал бил USC и UCLA. И какво си посещавал там? Оргии с афрокриминали или сега ще се окаже, че си професор по ядрена физика :)
152
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение на санкциите, в мОскоФския Ониверситет много от "профЕсорЕте" по политикономия са в на лЕнин поради липса на $ рЕ.
151
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В големите американски университети професори обучават студентите си, че да имат бели деца е расистко.Аз посещавам USC и UCLA......за кои "професори" троооолиш?
150
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В големите американски университети професори обучават студентите си, че да имат бели деца е расистко."Хи хи....а в блатная 30% са муслитА......по вяра.....
149
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В големите американски университети професори обучават студентите си, че да имат бели деца е расистко. Не само това, расистка и математика, и точните науки, и всичко, което не може да се асимилира от съществата с африканска ДНК. Да има протести срещу постоянния расизъм срещу белите хора? Да има даже новини за престъпленията на афрокриминалите? Няма, разбира се. Пък и захранваме добре всички с холивудски помии, където лошите са само бели и понякога японци.
148
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ пред 2018 сомалийски мюсюлюанин с генетика от Африка, направен полицай поради нечия болна фантазия, застреля в Минесота хладнокръвно бяла жена по нощница, която се обадила на полицията, че в къщата има крадец. Въпросният "полицай" с липсващо краекожие бе не само оправдан, то пак е полицай и пак мародерства бели хора. Протести? Герои? Разбира се, че не. На белите им отива да ги убиват. И никой не тъжи за тях. Къде по-велико е да мразиш белите.
147
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ва тници, "вълната" е по-голяма от оКтомврииската, която се оказа нОемврииска.....нешастни сифилистиици......
146
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради ненормалници адекватните протести остават нечути.
145
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да сте чули някога някой небял да е излязал да протестира и иска права за белите? Само бели хора в насадените им фантазии могат да тръгнат да протестират срещу себе си, срещу бъдещето си, срещу вековното наследство, благодарение на което са създали всички блага на света.
144
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 75 години съветска извратена обществена система в България всяка расова идентичност бе обезличена. Наследниците на еврейския СССР се постараха да избият десетки милиони бели хора. Едно от най-ужасните престъпления извършвани някога. Руснаци, украинци, поляци, беларуси, балтийски народи, чехи, унгарци, словаци, немци, българи, румънци, сърби бяха обезличени да мислят за себе си не за бели хора, а като за някакви трансрасови пролетариатски *** и да имат фетиш към низши раси.
143
3
 
8
 
! Отговори
Лечителят преди 3 години
Виждам и много бели неолиберали в протестите срещу расизма.Но съм сигурен,че никой от тях не пуска децата си в черно училище!
142
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който мрази себе си за това, че е бял, който мрази другите бели, който разрушава обществото и генофонда ни, платен с цената на страданията и саможертвата на милиони бели хора, е един нещастен хомо-советикус, без родина, без традиции, без съзнание и без даже огледало в къщи. И всички подобни мразители на себеподобни обичат да живеят сред бели и да ги тормозят. Те никога не живеят сред тези, за чиито права плачат. Защото са лицемери и опасно психично болни.
141
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 2 седмици в Тутър се появи клип как *** се гаври с 80 годишен безпомощен бял мъж в старчески дом и му разбива лицето. Не само, че нямаше протести, но и еврейските медии оправдаха извършителя на това като борец срещу расизма. Тези дето сега протестирате или цъкате минуси ще завършите точно като този бял човек - пребивани от цветните ***, за чиито права така много плачете.
140
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афронахалите в САЩ дори получиха право да са съдии. Как съдят те? За тях и повечето подобни ДНК катастрофи няма такова нещо като закон. Те пускат на свобода себеподобни нищо, че са убийци. Но съдят строго всеки бял. Имат маса конгресмени, маса журналисти и т.н. Ако САЩ бяха расистка страна никой нямаше и да чуе за тези маймуни. Те щяха да са безименни клошари или да са избягали в някоя прогресивна страна, където расизъм няма.