Няма болни от коронавирус в детската градина в София

Всички PCR-тестове за COVID-19 са отрицателни
Обновена: 10 юни 2020 16:29 | 10 юни 2020 16:29, Камелия Цветанова
16
Няма болни от коронавирус в детската градина в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нито един човек от персонала на столичното 50 ОДЗ „Куики“ няма коронавирус.

Всички PCR-тестове за COVID-19 на персонала на детска градина №50 са отрицателни. От утре детската градина ще работи в нормален режим, съобщи в социалните мрежи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Още по темата


Част от децата днес бяха спрени от градина, а цялата сграда снощи беше спешно дезинфекцирана. Върху учителките се стовари гневът на здравните власти, столичния кмет Йорданка Фандъкова и премиера, след като се появи информация, че са били на екскурзия в Сърница, където има огнище на коронавирус.

Към момента няма никакво потвърждение, че те са имали такова пътуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, я си представете обратното - дете зарази учителките? Къде ще се стовари гнева на кметицата? Идиотии!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
май директорката нарочно ги набеди жените, сега да я съдят за морални щети
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес сутринта се убедихме за кой ли път в ПЪРВОСИГНАЛНОСТТА директорката на детската градина, на Борисов и Фандъкова.И тримата трябва публично да се извинят на набедените учителки!Всеки има право да ходи в почивните дни, където си поиска.Директорката била сигнализирана от "доброжелатели" на учителките от Фейсбук, известен на нормалните хора като СВЕТОВНИЯ КЛЮКАРНИК?!!!
11
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво ще стане ако заразят всички деца, а те в ограничено затворено пространство ще ги заразят ВСИЧКИ ДО ЕДНО и какво ще стане ако после някое от децата с по слаба имунна система се разболее и умре? Кой ще носи отговорност? Оправдан ли е риска - живота на децата срещу удобството на мързеливите им родители които не желаят да се грижат за тях?
10
4
 
8
 
! Отговори
джави преди 3 години
Да затварят градините,не биваше въобще да ги отварят,въпреки воя на родителите.
9
0
 
5
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Браво, поне една добра новина, дано и да няма!
8
9
 
2
 
! Отговори
,,, преди 3 години
Да ги осъдят селянките гадни, изложили са съзнателно децата на риск.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен единственото чудно в историята ми е как така в петък са били в сърница, като то си е работен ден. Иначе всеки е свободен да ходи където си иска, а историята има/няма вирус малко ми понаморисва. Градината е голяма, щом има 1ва В група явно са по 3 групи от набор. Сметнете брой деца, водещи/взимащи родители, пазаруването им в лидл, играта в парка след градина иииии района да го зачертаваме направо.
6
12
 
2
 
! Отговори
нямам думи преди 3 години
Учителките са били в свръх заразна зона и са заразени 100%, а тестовете често не отчитат веднага вярно. И сега правителството отваря градината, а пък някакви пълни ид***иоти ще си пуснат децата там? Правилно ли разбрах, въпреки опасноста за живота на децата им, ще ги пратят в заразено място? Сериозно??????
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛЛе кой от щаба да дебатира с Мангъров, здравния министър ли ? че той и медицинско образование няма, Кунчев или Кантарджиев ли, че те през живота си един човек не са излекували, или шапкаря Муфтаджийски :) погледни ги какви са циркаджии, рипат на учителките че ходили до Сърница, направо най-големите престъпнички ги изкараха, че даже им искат обяснение защо аджеба ходили :) ама те налагат карантина там, да не говорим, че жените са ходили там преди да бъде установено огнището
4
5
 
9
 
! Отговори
ЛЛ преди 3 години
Абсолютен цирк и театър се разиграва! Имат ли смелост щаба, начело с механджийски ли е какъв е да излезе на дебат с Мангъров? Истината излиза на бял свят!
3
1
 
14
 
! Отговори
славянин преди 3 години
''Нито един човек от персонала на столичното 50 ОДЗ Куики няма коронавирус. Всички PCR-тестове за COVID-19 на персонала на детска градина 50 са отрицателни. От утре детската градина ще работи в нормален режим, съобщи в социалните мрежи кметът на София Йорданка Фандъкова.''Болен е този, който има ЯСНО ИЗРАЗЕНИ СИМПТОМИ, не който има антитела срещу който и да е вирус! Пак спекулации с напъни да ни промиват мозъците, ама вече никой не им се връзва!
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върху учителките се стовари гневът на здравните власти, столичния кмет Йорданка Фандъкова и премиера, след като се появи информация, че са били на екскурзия в Сърница, където има огнище на коронавирус.___________Сметайте колко са зле всички управници в тая държава, дори и в момента няма ограничение за ходене до Сърница, абе ЦИРКАДЖИИ !
1
3
 
5
 
! Отговори
Накрив кмет премиера преди 3 години
След 15 дни пак ще си пишем.