Зам. кметът на София: Няма други заболели в детската градина

Според Барбалов, няма нужда от притеснение
14 юни 2020 18:00, Нели Христова
10
Зам. кметът на София: Няма други заболели в детската градина
Снимка: БГНЕС

"Взети са всички мерки за защита на здравето на децата от детската градина в "Красно село", каза заместник-кметът на Столична община и заместник-председател на Оперативния щаб в София за борба с коронавируса, Дончо Барбалов, пред Агенция "Фокус".

Още по темата


Според него родителите могат да бъдат спокойни.

"Взети са всички мерки. Изследван е персоналът. Има само един заболял, въпросната медицинска сестра. Останалите са здрави. Има предписание как да се постъпи от гледна точка на кои деца трябва да бъдат под карантина, на кои ще бъдат взети проби. Няма какво да се безпокоят родителите. Взети са всички мерки за защита на здравето на децата, а и сме проверили персонала", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
така си и знаех преди 3 години
Ей това същото щеше да става и в училище, ако обучението не беше дистанционно. Детските градини ги отвориха и това беше огромна грешка! Сега децата ще се заразяватзаради безотговорните си родители. Не можеш да гледаш дете - не раждай. Гледат на държавата като на бавачка. Их ето го резултатът. За мама и тате има неща по-важни от живота и здравето на децата им. Затова бързат да ги натътрузят нса госпожата в детската градина!
5
1
 
4
 
! Отговори
Детска гадина преди 3 години
Няма страшно, всички са живи и здрави, освен някои, които малко са се поразболели или малко са поумрели.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помните ли как НОЩ обясняваха, че ПСР тест дава точен резултат около седмица - 10 дена след заразяване... правете си изводите!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, нали някакво време преди положителен резултат човек е заразен? Регулярен тест ли е правен на персонала, или след влошаване на мед. сестрата тя се е тествала? Ако е само тя добре, но ми звучи чак невероятно да е истина.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тия пишман експерти който говорят глупости дето няма опасност всичко е ясно. Интересното е, що за човек, що за родител трябва да си, за да си пратиш детето в тази градина?! Съвсем ясно е , че тези дауни ще ти заразят детето.
1
2
 
0
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Вервам му. Говори ,истината