Спор между съседи за бездомни кучета пред блок в София

Едни ги смятат за агресивни, други, че са безобидни
19 юни 2020 17:22, Ния Христова
38
Спор между съседи за бездомни кучета пред блок в София
Снимка: БГНЕС
Съседи спорят за бездомни кучета, отглеждани пред жилищен блок. Жители от кооперацията в столичния квартал "Овча купел" твърдят, че четириногите са опасни, агресивни и нападат хора. Техни съседи твърдят, че това не е така, както и че животните имат ваксини. 
 
"Кучетата са изключително добри. Децата съвсем спокойно се движат сред тях, играят. Къщичките на животните са до площадката на децата. Никакви проблеми нямаме с тях. От малки са тук", разказа пред Нова тв една от живущите в блока. 
 
"Те само помагат. Те пазят, обичат децата, обичат нас. Децата играят на площадката, а кучетата спят в къщичката", обясни друга жена от кооперацията.
 
Бисер Цветанов заяви, че синът му е израснал с кучетата. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
8
 
15
 
! Отговори
Дзъ преди 3 години
Колко сте готини.... и така докато някое от тях не превърти и сръфа някое дете.... айде цункйте си ги всеки ден
27
36
 
19
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Смешници оставете животните намира и аз не искам да ви гледам грозните физиономия навън ама излизате и не ви тровя през ноща ***
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата сутрин в 5:45 в един централен софийски квартал след невероятна 3-4 секундна тупурдия, 3 кучета без чипове на ушите гонеха кварталните котки, като едното от тези кучета беше с убито малко коте в устата си. Аз обожавам животните, жал ми е за всякакви кучета и котки, които скитосват и които са нападани от хората и трябва да свикват да живеят в тази сурова градска среда, но това, което видях е абсурдно просто. Джунгла.
25
11
 
29
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
Какво има да спорят? Кучетата нямат място пред блока. Ако ги харесват, да си ги взимат вкъщи, ако не - в приют.
24
4
 
4
 
! Отговори
DO 123 преди 3 години
БРАВО! НАЙ-РАЗУМНОТО МНЕНИЕ С по4ти жвсички гледни т.точки... "И кво сега да ги праим тея кав........"пардон общинари "щом такива сме ги избрали...."Не ви ли омръзна да играем на дребно,Не ви ли омръзна да "живуркаме" бедно, щото то това нашто в БГ си е баш кучешки живот.Кучетата на Запад са по-обгрижвани от хората в БЪЛГАРИЯ кретащи със 100ЕУРО
23
3
 
7
 
! Отговори
THE BIBLE преди 3 години
"СТРАШНО е да попаднеш в ръцете на ЖИВИЯТ БОГ"
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 11<br>преди 1 час<br>С официалните дрехи с лимозината и S-класата в парка сме ние дрипавите и бедните вие с ризите и крокодилските обуща само по тротоара!!!<br><br>Прочети още на: <a href="https://dnes.bg/sofia/2020/06/19/spor-mejdu-sysedi-za-bezdomni-kucheta-pred-blok-v-sofiia.453808A taka KOLEGKI i KOLEGI-na Trotoaryt;Сериозно сега дайте и третата и петата гледна точка.
21
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо си приберете изхвърлените *** от селските къщи, тогава ми говорете дали моето куче което е по-чисто и плащам данък мърсяло. Мърсите вие с дъртите си дизели.
20
11
 
24
 
! Отговори
анони преди 3 години
Има една ненормалница на Витошка и Алабин, която цял ден седи и храни гълъби - наоколо е невероятно осрано. Това е точно срещу Хесбургер, хората от заведението и то другите обекти мият, но просто са вдигнали ръце. И това е всеки ден, на пъпа на София. каква полиция, какви инспектори, какви пет лева?!
19
10
 
32
 
! Отговори
123 преди 3 години
До ГражданинКогато едно спорно хоби /да отглеждаш куче в апартамент и да го водиш на каишка ми се вижда като изтезание/ пречи на правата за чистота, безопасност и свободно придвижване на други хора, това вече е връх на наглостта и трябва да се наказва. А на уличните кучета мястото им изобще е е там - за едни са добри, за други агресивни, много хора и особено деца се страхуват от кучета. А улиците и градинките са на всички, нали. В другите нормални страни НЯМА улични кучета. Значи?
18
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Кучето е най-благородното и вярно на човека животно,ако му дадеш храна и любов,то ще ти отвърне със стикратно по-голяма любов и вярност и е готово да умре за стопанина си!Кучетата нямат вина,вина имат хората,ако кучето не се държи добре или е на неподходящо място."Типична асоциална личност, загубила всичко човешко в себе си
17
15
 
40
 
! Отговори
до Lindemann преди 3 години
Човека си ви го е казал, вземете си ги . Аман от ненормални кучкари
16
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучето е най-благородното и вярно на човека животно,ако му дадеш храна и любов,то ще ти отвърне със стикратно по-голяма любов и вярност и е готово да умре за стопанина си!Кучетата нямат вина,вина имат хората,ако кучето не се държи добре или е на неподходящо място.
15
21
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама защо се вдига шум, с кучкарите на глава не можеш да излезеш. Това се прави нощно време и тихо. Има много начини за решаване на проблема. Само се поразровете из нета
14
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама да си ги вземат в кафезите, като толкова ги обичат !!! В противен случай в приюта и при приемни стопани.
13
32
 
21
 
! Отговори
Lindemann преди 3 години
До ГражданинВсяко едно бездомно куче е за предпочитане пред такива като теб :)
12
29
 
22
 
! Отговори
Lindemann преди 3 години
До ГрухА какво предлагаш да се прави с бездомните кучета, които са кастрирани, бе, *** медийно?Аман от комплексари, които си хъврлят *** навън, ама иначе мърморят срещу бездомни животни, изхвърлени от пак такива комплексари като тях.
11
8
 
47
 
! Отговори
жожи преди 3 години
Дали кучетата са добри, дали са лоши или дали могат да декламират стихове, в случая е без значение. Кучето трябва да има стопанин, каишка, ваксини. На обща площ, която е съсобственост или е улица не можете да си разполагате кущичките и да си настанявате кучетата.Иначе е съвсем естествено че кучето е добро и се умилква около този, който го храни и този когото то възприема като господар/стопанин. Съответно същото куче е особено агресивно към хора, които възприема като натрапници в територията
10
25
 
11
 
! Отговори
Lindemann преди 3 години
Къде е това? Аман от *** без работа. В този квартал има няколко места с къщички и кучетата наистина са напълно безобидни. Виж, хората не са, има адски ***.
9
18
 
3
 
! Отговори
do 11 преди 3 години
С официалните дрехи с лимозината и S-класата в парка сме ние дрипавите и бедните вие с ризите и крокодилските обуща само по тротоара!!!