Задържаха 6 души след дербито Левски - ЦСКА

Няма сериозни нарушения на реда в София
20 юни 2020 20:39,
12
Задържаха 6 души след дербито Левски - ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща между отборите на ПФК „ЦСКА - София“ и ПФК „Левски” на Националния стадион „Васил Левски”. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Не са допуснати нарушения на обществения ред и в столицата.

Столичната полиция е предприела всички необходими мерки за обезпечаване на реда и сигурността на гражданите. Посетителите на спортното събитие са проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди, по време и след приключване на футболната среща са задържани шестима души, петима - за притежание на забранени предмети, като един от тях е имал и забрана за посещение на футболни срещи, и един - за неподчинение на полицейски орган при преминаване на контролно пропускателните пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Фентилатор преди 3 години
Че те задържали цялата публика на българския футбол (перачницата на милиони)бе!Хаха!
7
1
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Само не разбрах защо се слага абревиатурата ПФК пред името и на двата Отбора?
6
0
 
7
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Цецко защо се излагаш като тъкмо комплексираните фенове на Левси са в основата на всички грозни изцепки в последните години, осакатихте колко хора и полицаи с бомбички, събличате деца в тролея посред зима в съотношение 5:1, чакате по храстите някакви момчета отишли за дюнер. Не ти ли е неудобно или от наркотиците губиш всякакво чувство за реалност? Да бе говорим колко пъти ви откриват наркотици в клуба, отреп*а надрус*на!
5
11
 
3
 
! Отговори
Цецко пецко преди 3 години
Няма по-големи комплексари от феновете на ЦСКА. НЯМА. В речника комплексар синоним на цскар:)))))))
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Собствениците на тия фирми за ритане на топка са ПРЕДАТЕЛИ. Васил Левски и Българската армия треп.аха турци и негр.и, зада я има БЪлгария, а собствениците дават Пари и Работа на башибозуците. Тия СОбственции да бягат към Африка, заедно с майм.уните !
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой се интересува от това как две групи нереализирани чужденци ритат топка. Ако някой от тях ставаше за нещо, щеше да играе в първите ешелони на Италия, Испания, Германия, и Англия. Тук играят тези които там никой не ги иска.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колко амфетамини и алкохол са били?
1
2
 
7
 
! Отговори
Степенуване преди 3 години
***, футболист, български футболист, човек който гледа български футбол