Фандъкова наблюдава учение за спасителни действия при наводнение

Единствено Столична община разполага с такъв вид полигон
24 юни 2020 17:30,
13

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Йорданка Фандъкова присъства на учение на екипите на „Аварийна помощ и превенция“ в модул наводнение.
Още по темата

„Изградихме полигона за обучение за реакция при земетресения и пожари, защото адекватните действия при криза спасяват човешки животи. От днес полигонът разполага и с модул за наводнения.“, заяви столичния кмет.

До момента Столична община е единствената, която разполага с такъв тренировъчен полигон и всяка година ученици и граждани от различни компании и институции получават знания в реална обстановка как да реагират адекватно при бедствия. Само за миналата година бяха обучени 2750 ученика от софийските училища.

Днес служителите на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ проведоха учение за спасителни действия при наводнение. Екипите на аварийната ни дирекция са сред най-подготвените и оборудвани звена за действия при извънредни ситуации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Сата НАТОхм!..Демонстрираш единствено възможната ЛОГИКА!..обаче знаеш ли?-На ТЯХ изобщо не им пука нито за моето,нито за ТВОЕТО мнение,нито за мнението на хората,които..като гледам вече са НА ПРАГА но ..нема да използвам думата "робското" си търпение...Истината НЕ е "Някъде там"!!!!...Тя е ТУК:-"ЛОЗЕТО НЕ ЩЕ МОЛИТВА,ИСКА МОТИКА"!!!!....разбира се,силно се надявам че няма да приемеш това ЛИЧНО!..Просто използвам случая..
8
0
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Фандъкова е за Сливенския затвор.Днеска сабаале заяви, че "връщаме мерките, защото ние като ги махнахме, разчитахме на съзнанието на хората да ги спазват".., Значи ти си ме подвела да си сваля маската, излъгала си ме, че вече няма страшно, само за да се напрайш на готина и да натрупаш рейтинг, а? А шефа ти даже заяви "Който е по-страхлив, да ди слага маска", с което индиректно ме подтиква да не нося такава. А сега с какви подбуди пак ми налагаш забрани и ми размахваш пръст
7
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
бе то убаво,нема лошо да "НАБЛЮДАВА"....Обаче не видях некой,който да обяснява на даскалицата кое какво е...Зер май има разлика от това,което наблюдава и това,за което е учила-ДА ПРОВЕРЯВА ПРАВОПИСА в домашните по руски език....знаете ли?...От доста години успях да се измъкна от "Врящото гърне",наречено "Столицата София"..Сега съм ГОРД,че с това бягство успях да се отърся от ПАРА-зита на ГЕРБОМАЖОРЕТКИТЕ!!!!!..а на "софиянци" пожелавам дълъг живот..Зер некои БОЛЕСТИ са упорити и се лекув
6
0
 
6
 
! Отговори
Повръща ми се преди 3 години
Какви комплекси трябва да имаш? Самоуважение и Достойнство! Какво ще кажеш на децата си! Това е Трагедия! Столицата и България затова загиват/ препратка към темата за изчезването на България/ Хора без грам морал, съвест и осъзнаване на това, че имат дълг към Обществото с оглед на длъжността им. Повръща ми се....
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромският славей даскаличката -бабичка, боркиня за превръщането на София в боклучарник сега иска да разшири платеното паркиране Ягочка Коробочка. Алчница!!!!!!Защо не намали билетчетата на лев тя която ги вдигна на тъмно с 60 процентаИ Борко Бонев патеричката в кюпа и той разширена зоница иска. ВЪН МУТРИТЕ ОТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА!!!!!
4
0
 
5
 
! Отговори
хм, преди 3 години
Фандъкова защо не е под карантина, след като зам.-председателя на СОС е положителна?! Как в общината в Благоевград се затваря и каратинира всичко като се отказвап да им се правят проби, а в Столична община - не се затваря нищо? Какъв е тоя двоен стандарт??? Нали от вчера дънят навсякъде, че закона важал за всички???
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Юрданка Компирицата каквото докосне е за ремонт.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИЗБРАНА НЕПОЧТЕНО!!!!!!!! ПОЗОР!!!!!!
1
0
 
3
 
! Отговори
гост преди 3 години
Да вземе да организира едно за "пожар в небостъргач", че доста се нароиха.