КАТ глоби Тити Папазов с 3200 лева за безрасъдно шофиране

За минаването на червено е глобен със 100 лева и 8 контролни точки
24 юни 2020 12:55,
136
КАТ глоби Тити Папазов с 3200 лева за безрасъдно шофиране
Снимка: БГНЕС

КАТ връчи неплатени фишове за 3200 лева на Тити Папазов, съобщава „Монитор“.

Още по темата


За минаването на червен светофар Тити е отнесъл и акт за 100 лева, взети са му 8 точки от талона.

Тити Папазов призна за своето безрасъдно шофиране в национален ефир след като бе заснет многократно да нарушава правилата на пътя от различни граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той не е единственият "БЕЗРАСЪДЕН". Затова сте ми любимата медия - номер едно сте по брой грешки в заглавията.
80
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tити към Веселин Маринов:- Знаеш ли, че ние двамата с теб много си приличаме.- Защо? Аз не плача толкова.- Ти не, обаче тялото ти плаче!
79
1
 
35
 
! Отговори
да82 преди 3 години
Кво има на раменете????!!Хахаааааа..аре чалгаптриотите улево хахаааа глупоста е страшнааааа
78
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не ни пука как е в Норвегия. Ако искат дори кножки да не ви дават ни е все едно. Ние сме в България и си имаме глави на рамнете. Омръзна ми да слушам как било едикъде си, все едно са всемирни капацитети!
77
5
 
44
 
! Отговори
Норге преди 3 години
В Норвегия имаш всичко на всичко 8 точки в книжката (тук няма талони). За нарушения като говорене по телефон, шофиране без колан, каране в бус лента и подобни леки нарушения губиш половината от тези точки. Минеш ли на червено, или пък превишиш скоростта с над 25 км/ч,дирекрно оставаш без книжка. Глобите са брутални (около 150 евро за колан, например) и 1500 евро за превишена скорост!!! Отдавна нямам българска книжка, но ако помня правилно, в нея имаше 39 контролно точки. Рай за такива като Тити
76
1
 
57
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Какъв късмет, че не е имало невинни пострадали, което по никакъв начин не оневинява Папазов. Как си позволява!!!? И какво като съжалявал? 3200 лв, 8 точки - ала-бала. Що за закони имаме?
75
1
 
45
 
! Отговори
Ин то дъ ТрапЪ преди 3 години
Този кукумицин не може да има разсъдно шофиране!Зимайте му книжката веднагически,въпреки че ще плаче много и напоително с говежди сълзи!
74
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Законите са такива каквито са и начинът да се променят е с обществено обсъждане и законодателни промени, а не като ги игнорираш. Да караш със 100, при ограничение 80, не е бунтарство а риск за всички участници в движението. Да минеш на червено - също. Защо аз ще спазвам правилата, а ти не? И ако всички спрем да ги спазваме как ще караме - като в някоя азиатска държава дето на кръстовище всички се опитват да минат едновременно. Законите са за ВСИЧКИ! Като не ги спазваш - глоби до дупка.
73
1
 
38
 
! Отговори
@75 преди 3 години
Много ама много рядко има оправдание за минаване на червен светофар. Примерно, имаш някаква техническа неизправност или тотално си объркал скоростта (което само по себе си е нарушение). Няма комбинация от знаци, която да ти попречи да видиш светофара, който минава от зелено в червено. Ограниченията в скоростта обикновено са смислени, а където не са, всеки си носи риска от глоба ако не ги спази. Изобщо, няма морално оправдание да не спазваш законите, независимо колко са глупави или не.
72
2
 
59
 
! Отговори
сираков преди 3 години
поредната псевдо мутра в анцуг и празна глава , раздава шамари и псува , на червено минава и харчи държавни пари , тотална липса на култура и неосъществена мутреса
71
8
 
35
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
В БГ ,колкото и да спазваш закони и правила,то не е възможно да си напълно изряден и да не нарушиш,защото по проста причина законите са направени таака,че да ги нарушаваш понякога ! Примерно струпването на голямо количество пътни знаци на едно място или недостатъчните парко места,или пътните знаци покрити с клони и листа,или светофара,който няма почти никакво време м/у зелена и червена светлина или ниското ограничение от 50км/ч .....т.н.
70
2
 
43
 
! Отговори
Anon преди 3 години
Този не го знам кой е, но родителите му са се подиграли с него. Аз лично го съветвам с това име (titty) никога да не стъпва в Америка.
69
1
 
67
 
! Отговори
Иван Иванов преди 3 години
Това говори, че той буквално не спазва никакви закони по пътищата! Човек който се има над закон, норми и правила!? И ЗАЩО НЕ МУ ВЗЕХТЕ КНИЖКАТА?!? Той е рецидивист на пътя! Жалка държава в която някакъв си известен с това, че е известен.. се държи като нагла мутра на пътя!
68
1
 
62
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Този рецедивист нарушител го направиха герой показаха го по всички телевизии а той се подиграва... Вместо да го изолират и да не се занимават повече с него... Като бутне и убие някой кой ще е виновен?
67
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само глоба ли книжката и колата на трупчета, ако беше някой като нас веднага щяха да му отрежат главата до кръста.
66
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им е жив и здрав новия съсобственик на всички левскари! Хайде дружно да си поплачете!
65
0
 
56
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
А че спира на велоалея, няма глоба, а?
64
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е пълна дрога изгледайте му интервютата сигурно е постоянно на херца .......
63
0
 
57
 
! Отговори
Чочита преди 3 години
Абсолютен мерзавец !
62
0
 
55
 
! Отговори
Пенчо питанката преди 3 години
хм, ако за този червен светофар са му взели само 100 лева и 8 точки ... колко точки са му "останали" след тези глоби за 3200 лева?