Столични квартали ще останат без вода утре

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването
24 юни 2020 11:33, Анисия Иванова
0
Столични квартали ще останат без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 25 юни, съобщиха от дружеството.

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на  резервоар „Железница“ се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Железница. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“ кв. „Зона Б17“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Клокотница“ - от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“, ул. „Странджа“ - от ул. „Струга“ до ул. „Охрид“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Странджа“ и ъгъла с ул. „Кавала“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Поради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дружба“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Зорница“ - от ул. „Минзухар“ до гара Волуяк, ул. „Минзухар“,ул. „50-та“, ул. „Никола Карастоянов“, ул. „Котешка стъпка“,ул. „Лозичка“, ул. „Дамско сърце“, ул. „41-ва“, ул. „Детелина“, Гара Волуяк.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зорница“ и ъгъла с ул. 41-ва. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари