Тестват за коронавирус над 150 деца от столична детска градина

Бяха установени случаи на заразени майка и три деца
29 юни 2020 07:30, Ния Христова
5
Тестват за коронавирус над 150 деца от столична детска градина
Снимка: БГНЕС
Тестват за COVID-19 децата от 185-та детска градина в столичния квартал "Дружба".
 
В неделя бяха установени случаи на заразени с коронавирус майка и три деца. За момента не са открити заразени хора от персонала.  
Още по темата
 
Днес ще бъдат изследвани над 150 деца. Тестовете ще се правят в детската градина. Тя ще остане затворена за неопределено време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родител, който в епидемия си хвърля детето на детска градина, защото не му се гледа вкъщи, е пълен деградирал индивид! Да му сложа определение животно, няма, защото дори животните пазят малките си от опасност! Сега същите тези на чиито деца открият вируса, да носят съдебна отговорност и да не реват публично, че са им се заразики децата! Жал ми е само за персонала, че са изложени на риск заради oligofrenyasali родители, които пушат и си пият кафенцата, а не работят
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Пак да питам, що за пълни дауни са тези които си пращат децата на градини? Не трябва ли тези деца да се отнемат от такива "..Пак да ти отговоря. Нормални. Мислещи. Психично здрави. Такива са хората, които си пращат децата на детска градина. А за такива като теб, които обиждат на дауни, просто ще замълча. Макар че също с лекота мога да поставя диагноза.
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали на децата сега ще им хареса да им бъркат с клечки в носовете и устите някой знае ли? Пак да питам, що за пълни дауни са тези които си пращат децата на градини? Не трябва ли тези деца да се отнемат от такива родители???
2
5
 
9
 
! Отговори
една преди 3 години
ама айде затваряйте ги тия развъдници детските градини! Иначе ще се самозатворят, както и се случва. Правителството хвърли на кучетата учители и деца....срам!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди за учителките ореваха света, фейсбуците им гледаха. ..Сега за майката и децата нищо..Ами я да видят и нейния фейсбук.