Ремонтът на бул. "България" приключва в средата на юли

С него завършват основните ремонти на големите булеварди
11

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
До средата на юли трябва бъде завършен участъкът от реконструкцията на бул. "България" от околовръстния път до моста в квартал "Бояна", съобщи  кметът на София Йорданка Фандъкова по време на проверка на ремонтните дейностите по булеварда.

Тя допълни, че с рехабилитацията на бул. "България" Столичната община завършва основните ремонти на големите ключови булеварди на столицата.

"Тук в близост започнахме от първи юни разширението на бул. "Тодор Каблешков". Това е един от стратегическите проекти за постепенното разширение на вътрешния ринг. Там също се работи в срок. Започна работата и по последния участък на бул. "Монтевидео", където изградихме изцяло нов 5-лентов булевард. Остана едно малък участък. Очаквам това лято да приключим и него", обясни тя, цитирана от "Фокус".

"Работи се и по бул. „Искърско шосе". Очаквам да започнем и "Асен Йорданов" в участъка, който е заложен за тази година. Най-големият обект, който най-много затруднява софианци, е разширението на Южната дъга", добави кметът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Фандъкова,няма ли кой да Ви каже, че като се прави ремонт на платното се ремонтират и тротоарите, а не ремонти през ден - днес платната,след един месец тротоарите - и така до безкрай! Ставате жалки. Защо не се разходите по ул. "Природа" - точно до Топлофикация, за да видите що за кратери има по улицата и на какво приличат тротоарите?
9
2
 
3
 
! Отговори
гхххх преди 3 години
Ремонтираха най-безумната част - между СОП и Бояна! Вместо да ремонтират надолу, където се движи основния трафик и където не се движата богопомазаните от Бояна!Същото се отнася и за делелината на СОП и България - ремонтираха само посоките от и към Бояна, а останалите, които са тотална гробница даже не им запълват дупките!
8
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 години
А останалата част от булеварда кога? От Околовръстното до бул. Гоце Делчев е дупки и кръпки. Детелината на Околовръстното и бул. България - също.
7
1
 
4
 
! Отговори
Off преди 3 години
софиАнци? КамелиА Цветанова е столичанин в повече?
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бул. България и Арсеналски където живее фъндъчето си ги правят, да може на тия с G класите да йм е равно, ходете да видите по кварталните улици кво става... гарантирано от ГРОБ
5
5
 
6
 
! Отговори
Fan duck преди 3 години
Държавата със същото име също приключва много скоро.
4
5
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
По правино би било - "ремонта на ремонта на ремонта на..." проключи преди следващия ремонт!Гарантирано лично от Фандъчкова и ГерП
3
2
 
5
 
! Отговори
Новото име преди 3 години
На бул. България ще е бул. Българско Черноморие като Цариградско море
2
3
 
11
 
! Отговори
Скоро преди 3 години
А от 30.07.започва ремонт на ремонта... Все пак избори идват пари трябват... За ОПГЕРБ.
1
3
 
11
 
! Отговори
ко кошка преди 3 години
Кудкудяк,кудкудяк ,вчера снесох днеска пак