Според зодията: От коя супехрана се нуждаете?

Тиквените семки са полезни за Лъвовете (2 част)
2 юли 2020 21:15, Екип на Tialoto.bg
8
Според зодията: От коя супехрана се нуждаете?
Pixabay

А ето и кои са слабите места на останалите 6 зодиакални знака и какви суперхрани трябва да добавят към менюто си:

Рак (21 юни – 22 юли)
 
Родените под знака на Рак са емоционални, интуитивни и съпричастни. Те са добри слушатели и невероятни приятели, а също и силно ориентирани към семейството. Цялата тази доброта и бушуващи емоции обаче нерядко ги удрят в стомаха и в храносмилането.
 
Суперхрана: Екзотична моринга. Може да не сте чували за тази суперхрана преди, но не я игнорирайте – тя ще спаси разстроения ви стомах. В родната си Югоизточна Азия морингата е наричана „Дървото чудо“, а зеленият прах, направен от листата му, е пълен с витамин А, витамин С, калий, калций, желязо, антиоксиданти и протеини. Той съдържа и много фибри, които улесняват храносмилането.
 
Лъв (23 юли – 22 август)
 
Огненият Лъв е топъл, любящ и страстен. Родените под този знак обожават да бъдат обичани и са нетърпеливи да обичат другите веднага. Сърцето управлява всички действия на лъва, включително здравето му, така че там може да възникнат проблеми и да причинят лоша циркулация на кръвта.
 
Суперхрана: Идеалната суперхрана за Лъва са тиквени семки. Те са пълни с хранителни вещества, но най-важното за здравето на кръвообращението, те съдържат множество видове витамин Е. Витамин Е помага да се поддържат клетъчните стени на артериите и вените гъвкави, което допринася за понижено кръвно налягане и по-здрава кръвоносна система.
 
Дева (23 август – 22 септември)
 
Изчисляващи и логични, Девите са ориентирани към детайла и съвършенството. Те са толкова методични и организирани, че понякога може да бъдат силно вглъбени в една мисъл. Резултатът? Натрапчивите мисли могат да предизвикат поражение върху чувствителната храносмилателна система на Девата.
 
Суперхрана: Девите може да хапват каквото обичат, като добавят повече магнезий в диетата си – минералът подпомага повече от 300 от ензимните процеси в организма. Но е трудно да получите дневната препоръчителна стойност и почти 80 процента от хората имат недостиг на магнезий. Увеличете приема му, като пиете градински чай. Билката съдържа девет милиграма магнезий на супена лъжица!
 
Кои суперхрани са полезни за останалите зодии, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хранете се с разнообразна храна и да не е суха,а супи,манджи,задушено,варено!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сайта публикува само дивотии. Никаква отговорност. Явно се пази да прави разследвания, даже и да напише нещо умно.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язе - от мляко от кърмачка! И да е по-младичка де!
2
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОЗИ САЙТ ДЕГРАДИРА!!!ПЪРВО БЯХА НОВИНИТЕ ЗА КУЧЕТО НА КАРДАШИЯН А СЕГА ХРАНЕНЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА :D
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм си супер, ама като приема супер храната - виагра и напраооо.... откачам. Клатяяя... всичко женско във вуздуха на бързи обороти, а онез пръскат къъът градски фонтан.