Четвърти ден протести в София

Исканията са за оставка на правителството и главния прокурор
12 юли 2020 18:54,
457
Четвърти ден протести в София
Снимка: БГНЕС

За четвърти пореден ден протестиращите се събраха пред сградата на президентството. Струпването на хора започна след 17 часа.

Още по темата


Те настояват за оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

До гражданското недоволство се стигна след акцията на прокуратурата срещу двама от съветниците на президента.

Протестиращите ще да застанат пред Министерския съвет и след това ще се насочат към "Орлов мост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
370
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които питат "Кой ще сложим след борисов?" са правнуци на същите онези селяни които са питали Васил Левски "Дяконе, сега като изгоним султана кой ще сложим за цар?".Отвратително просст народ.П.П. След бУрисУФ можем да сложим ВСЕКИ !! И магаре ще свърши по-добра работа от бУрисУФ.
369
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая този сайт се престраши да пусне 2 реда за протестите.Направо не е за вярване.
368
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата ни,които са били по на 11-12год.през 2009год.когато Борисов взе властта и са израснали в тая система искат оставката му,защото искат промяна иначе терминал 2.
367
6
 
4
 
! Отговори
Херо Мусака преди 3 години
Дала съм му срок до 16 юли да си е събрал кюлчетата и пачките с ?????? и да е изчезнал !
366
6
 
4
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До 391 .Браво човече!Долу Гешеф, Борисов и всички хрантутници 240.https://eurocom.bg/new/bivol-ss-skandalni-zapisi-na-geshev
365
3
 
1
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
https://eurocom.bg/new/bivol-ss-skandalni-zapisi-na-geshevТоя преди мене, дето пишеш на шльокавица, чети бе, може да успееш нещо да вденеш, то не че имаме големи очаквания от такива дето подкрепят хунтата.Чети пише за вашият любимец Гешеф.И аудио има ,за си сигурен ,че е той.
364
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли някой, който още вярва в тия измислени протести.С това 5G правят фалшиви снимки.Нямаме познати,които да са ходили на протест и тия познати и те нямат познати, които са ходили.И вирОс няма.Фалшиви новини са.
363
3
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Няма файда от протести, след като няма срещу кого да се протестира. ББ се плаши само да не вземат евреите да го подменят, и е едно нищо! Ние българите трябва да убиваме евреи - във война сме!
362
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина Guru, смяташ ли, че на червените им трябва платформа?Те си имат Решетников.А иначе платформата им е ясна- да опоскат парите Да ни забатачат. Няма да строят магистрали, за да ,,направят м.ръсно,, на Европа.Щели ,,да суспендират всички подписани договори,,Просто не ги интересува животът на българите. Пета колона са. Това им е платформата.
361
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕма прОтест.
360
3
 
1
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До АнонименZnaech li che ci mnogo prav ne znaat za kakvo protectirat
359
0
 
1
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До Време беше!I tebe cuchto ne moga da te razbera pichech nechto no nichto cmicleno ot politika razbiram po veche ot teb, procto prazni prikazki
358
0
 
1
 
! Отговори
Време беше! преди 3 години
Между другото за първи път виждам Гуро да пише на маймуница :) Това само по себе си говори за "тежестта" на мнението ти. Не че се учудвам - напротив. Бих се учудил ако човек като тебе НЕ подкрепя *** Бойко. Всички негови привърженици си казват "Ето това е човек който мисли и приказва като мене", значи това е моят човек. Само че я се позамислете какво точно вие разбирате от политика? Ами точно толкова разбира и той....
357
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе за какво протестират,някой знае ли. Ракията ли свърши по време на извънредно положение или нещо друго.
356
4
 
4
 
! Отговори
GURU преди 3 години
Az ne moga da gi razbera za kakvo protectirat da doidat na nova oligarcite i kukovcite ot komunistite li namat nikakva platforma
355
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ядоса хората като ги обиди на мидирки и ***.Държи се нагло и се кара от медиите . Заплашва.Краде. Как.Европроект за път .парите минават през пет кухи фирми и за асвалт има за три сантиметра.Тировете го насъбраха като черга о отдолу се показа старият асвалт . Само три сантиметра ,мерих го с рулетка.
354
2
 
0
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До АнонименcHICTA GLUPOST KAZANA OT TEB
353
2
 
0
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До кореняк софиянецBRAVO I AZ TAKA MISLA
352
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам защо някои хора използват като "коз" че ще се сменят едни червени с други? Ами като дойдат същите ще свалим и тях... къде е проблема? Въпроса е който и да дойде на власт, да си знае че от тук нататък всеки ще отговаря за действията си докато е на власт. И точно поради тази причина трябва да има осъдени от това правителство. То няма по-подходящи за съдене от тях, въпреки че много крадци сме имали за политици. Но такава наглост, простащина и парадиране на безнаказаност не съм виждал!
351
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУМЕН РАДЕВПрез 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково.По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1990 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри,