Без задържани на протеста снощи, минал нормално

СДВР отчете като неудобство блокирането на кръстовища
Обновена: 23 юли 2020 12:03 | 23 юли 2020 12:02, Веселина Йорданова
19
Без задържани на протеста снощи, минал нормално
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

СДВР отчете, че протестите в София снощи са протекли мирно, без напрежение и няма задържани.

От полицията благодариха за това на протестиращите. Митингът снощи е продължил до полунощ.

Още по темата
Като неудобство обаче беше отчетено блокирането на кръстовища от недоволните, но била създадена организация, за да "минат нещата по нормалния ред".

От полицията не скриха, че при тези блокади има и по-агресивни протестиращи, употребили алкохол, но се водел диалог с тях.

Има очаквания днес тези блокадите да са по-рано.

"Трафикът 18-19 часа знаете какъв е в столицата, ще изградим някаква стратегия, за да запазим и нормалното придвижване на хората, които се прибират", посочиха от СДВР.

От там призоваха блокирането на големите кръстовища да бъде съобразено и с останалите граждани, които не участват в протестите.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оплешивява протеста!
9
0
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
КОЙ ПЕЕ И ЩЕ ПЕЕ РЕФРЕНА НА СТАРИЧКАТА ПЕСЕН : " ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ...ГУБИМ -ГУБИМ ИЗБОРИ ...И КАК ТАКА ...И КАК ТАКА ... НО ПАК ЩЕ ИСКАМ ИЗБОРИ ... ЗА СЕТЕН ПЪТ- ЗА СЕТЕН ПЪТ ... И ДА БЕЗКРАЙ - АЗ ЩЕ ИСКАМ ИЗБОРИ "!!!!!!!!!!!!!
8
0
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
До Протестиращ 9Да и бях от тези които мятаха яйца и *** по вас.И не мисля че правех нещо нередно (като отминахте слязох и си изчистих).Не разбрахте ли че хората не желаят да им налагате вашите представи за живота. Ако сте забравили живеем в свободно общество. Затова се борехме преди тридесет години, а не вие да се лигавите сега с тези ценности които отвоювъхме тогава.Протестирайте си, но мирно и без да толмозите останалите хора, които явно са мнозинство.Ощипете се най-после !
7
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко няма да даде власта с мирни протести. Само си губят времето тия дето се разкарват всяка вечер. Трябват 100 хиляди човека и за една вечер всичко приключва.
6
18
 
5
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Хора опомнете се !Ние протистираме по улиците и заради вас.Не хвърляхте яйца и домати по нас, а излезте на площада за да получим това което искаме !
5
4
 
16
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Една ми каза във Фейса. "Ела, ще ти хареса!" Това са протестите за много хора - купон и развлечение.
4
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По жалък протест от този не си спомням от последните 30 години. *** без работа и отговорности ще ми определят кой да управлява държавата ,че и главния прокурор да им играе по свирката. Явете се на избори ,гласувайте и и изберете ,парламент и кабинет . Така се прави ,а не Мая Манолова и ред още стари муцуни да се промъкват през задния вход използвайки едни наивници ,които отново както винаги ще останат излъгани!!!
3
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ай стига с тези клоунада ,Бърбарян и компания да си приберат камиона с който озвучават *** ски сватби ,тези пикльовци които един лев не са изработили в живота си да се махат от булевардите и да спрат да пречат на хората да се придвижват и ходят на работа. Да стоят под прозореца на Румен ,ако искат серенади да му свирят та да си въобразява ,че народа е с него!!!!!
2
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все си мисля, че протестите не са за удобство на някой си те за това са и протести иначе щяха да са манифестации както по онова време.
1
14
 
18
 
! Отговори
пепе преди 3 години
Протестърите сигурни ли са, че протестират срещу мафията? За сега пречат единствено на другите граждани да се приберат вкъщи след работа...