Протестиращи блокираха отново ключови кръстовища в София

Шествието и тази вечер продължи до късно
Обновена: 23 юли 2020 22:49 | 23 юли 2020 22:47, Красимир Ангелов
157

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите срещу правителството и тази вечер блокираха ключови кръстовища в столицата и така предизвикаха блокади на улици и булеварди.

Още по темата
След като се събираха в продължение на няколко часа, към 19 ч. в Триъгълника на властта те замеряха сградата на Министерския съвет със семки и бонбони. Малко след 20 часа сред тях слезе и президентът Румен Радев, който подкрепи исканията им.

Малко по-късно шествието се разкъса, като идеята на организаторите му бе да се блокират 10 ключови транспортни точки в София.

Така една част от протестиращите пое към Орлов мост, друга по бул. "Ал. Дондуков", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Васил Левски", бул. "Витоша", Мостът на влюбените край НДК, бул. "Фритьоф Нансен", пл. "Македония", пространството около Халите, и булевард "България".  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е колко са тия, като гледам - 50-100 човека по платното. А се вижда, че един е завел на протеста и мечоподобно създание.
98
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вся власть советам!
97
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинско изпитание за полицията.В Америка има полицейско насилие, у нас е наопаки и имаменасилие над полицията.
96
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаа, тежко ще му е на новия премиер, определен от протестите. Той трябва да е един вид монах, аскет, да гладува но да е мъдър и силен, да бори корупцията с едната ръка и да раздава пари на народа с другата, да е образован, но достатъчно *** за да разговаря с народа на всички теми, да е ляв и десен и да крепи етническия мир справедливо ...Аз се сещам за един който да отговори на всички очаквания - Шиши!
95
3
 
18
 
! Отговори
Тамън, хората преди 3 години
Да се научат да ползват метрото. Тогава да видим протестиращите какво ще блокират.
94
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- интересно ми е за ,, нощното шкафче,,При тия програми за Фотошоп, да вярваш безрезервно на всяка снимка, направо е потресаващоВ пети клас всяко дете ще ги направи по-добър колаж
93
6
 
24
 
! Отговори
До 106 преди 3 години
50 човека стоят на кръстовището и чакат да падне тавана
92
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус булгарикус бесепарикусАненцефаликусНяма как да ви хване корона.Трябва да има на какво да я сложиш
91
0
 
12
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Анонименradev tochno zatova razmaha yumruka,zashtoto pri edno slujebno pravitelstvo hem shte si pokrie bakiite hem shte izpulni angajimentite poeti kum maskva
90
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Б*ти 50 човека блокирали кръстовище....Еми нема такава държава....навсякъде другаде щяха до им чупят кокалите на тия!!!
89
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под 7 хил човека разиграват двумилионна София.
88
8
 
40
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Ден и нощ се питам и нямам отговор?Бойко хем бил най,ама най великия мафиот на земята,хем седнал да се моли на куц ,кьорав и сакат да спазват законите,вместо да ги изколи като лански пилета?!Уж глупав бил,тиква бил,*** бил,а направи две българии и навсякъде приет и почитан?!Не говорел езици?! Той и Ердоган не говори езици,но това да го прави по малко велик?!*** филмче с пачките,тъпите масали с къщата в Барселона,абе много *** офце на тези митинги и си вярват,кукумицини че и нагоре?!
87
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни и същи тиквенски опорки тука. Вируса, божков, протести пречели на ***, които по цял ден и нощ киснат тук и се правят на богати успешни и заети, а всъщност ги е страх да не уволнят калинката, която им плаща нета.
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторите не могат да разделят парите за хотели гледаи гледаи какво става
85
6
 
16
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
До Германия,Не си права, защото просто европейския съюз отвори откакто Боко е на власт. Хората си тръгнаха заради предишните управления. До За и Против протестиращитеПротеста е разбираем. Не може да има двойни закони, това дразни всички и всички са съгласни, че трябва промяна. Има нещо гнило което трябва да се оправи, но така да се обиждат хора и от двата лагера е леко казано грозно. Да, аз съм доволен от живота си, но не съм доволен от системата. Не пречете на хората в София а на депутатите
84
9
 
27
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Скапаняци, протестирайте си колкото искате в отсечката Президентство-Орлов мост, ама не задръствайте половин София... така просто нахъсвате хората против вас. Толкова ли са ви малки мозъците, та не може да го осъзнаете?
83
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Борисов доближил Тръмп:- Тръмп е бил силно изненадан, че трябва да се здрависва и с охранителите.
82
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германeц, благодари на това управление че си имал възможност да отидеш в Германия, преди 1990 не можеше! А това че там не ти е ок е твое лично постижение! Много от тези 2 милиона в чужбина сега се чудят защо отидоха, а много тук са си ок - работят, уважавани са и получават заплати по 2-3 хиляди евро точно последните години: пари за които вашия германски или английски чорбаджия се мръщи. Но има хора които искат да ни върнат на дъното!
81
15
 
28
 
! Отговори
до Германия преди 3 години
Пробутаха ви едно нощно шкафче, казаха ви че е на Борисови българите направиха цяла революция.Що бе? Е, не сте ли уфце?Такова филмче може да направи и дете от детската градина.Ама не - на Боко е и толкоз.Българи.По света измират хора от вируса - пак не, няма такава болест.Ами такава няма. Вие сре болни от вирус булгарикус - изпаряване на мозъна през ушите. И ВЪТРЕ КУХО.
80
2
 
8
 
! Отговори
Германия преди 3 години
Продължение до ей шамшал- Пише се и се изговаря ШАПШАЛ😊