Психично болна опитала да души съседка в "Овча купел"

Живеещите в блока са подали десетки жалби до общината и полицията
24 юли 2020 12:46, Ния Христова
14
Психично болна опитала да души съседка в "Овча купел"
Снимка: БГНЕС
Жена, болна от шизофрения, тормози жители на няколко блока в столичния квартал "Овча купел". Съседите й твърдят, че е изпочупила един от входовете, хвърляла саксии от балкона си. Дори направила опит да удуши нейна съседка. Десетките жалби до общината и полицията са без резултат.
 
"Жената е опасна и неадекватна. Аз живея тук от 4 години. Трябва да се вземе решение, защото нещата не може да продължават така", заяви домоуправителят Георги Петров в ефира на NOVA.
 
Живеещите в района казват, че жената има съпруг и две деца.
 
"Жилището, в което жената живее е общинско. Има издадена заповед тя да бъде изведена от дома й, но за момента заради децата не можем да предприемем нищо", обясни зам.-кметът на район "Овча купел" Дарина Лучанска.
 
Не е известно дали децата посещават училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи тия общински жилища, трябва да се опразват след първата жалба веднага! И ние имаме един *** в блока дето общината неще да изгони а данъци иска да плащаме!
12
0
 
4
 
! Отговори
Вертолейшън преди 3 години
То и фъндъкова прави същите неща в градския транспорт, ама забележки Нема......
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то коронавируса дотам води.И в нашата махала се увеличи броя на лудите от март месец насам.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нашия блок положението беше същото - тормоз 22 г , то не бе полиция се викаше , то до общината се писа - и НИЩО @! Всичко приключи , когато жената почина!!! така че успех с бюрократщината и дано при вас нещара сеполучат !
9
0
 
8
 
! Отговори
Ханко Брат преди 3 години
На Гешев, На Прокуратурата подайте жалбата, те отговарят за лудите.
8
2
 
7
 
! Отговори
Малко инфо преди 3 години
И защо не напишете и каква е по професия тази откачалка? Защото е бивша учителка и си беше съвсем смахната когато работеше още. Психотестове на педагогическите кадри няма, а сред тях е пълно със смахнати. Всеки, който има дете в училище се сблъсква с видимо болни от психически заболявания даскалици
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоест общината знае, но не прави нищо.Що? Трябва ли някой да умре, че да се размърдат?Имала била деца. Агенция за закрила на детето къде е? Нали все въртят едни реклами да се обаждаме за деца в риск, какво чакат, в носа ли си бъркат?Гарантирано от герб - нищо не работи, а виновни няма.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИванЯвно нямаш и 15 години, а ако имаш - явно не са във всички аспекти. Мисленето ти определено не е на възрастен човек - доста примитивно и първосигнално.
5
10
 
4
 
! Отговори
Иван преди 3 години
До АнонименБолест е, ама трябва да пострада някое дете ли ? Или да има смъртен случай ?! Ясно е, че няма държава, защото ги прибират за 3 месеца и после пак същото ! Такива не са нужни на обществото ! Бой, бой и пак бой за такива ! Тогава може и малко да се пооправят нещата !
4
11
 
6
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Взимайте по една сопа и тая като я видите, бой ! Това е спасението от такива !
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НоваторТи като си болен, да идват и директно да ти теглят куршума ли? Това ли предлагаш, "новаторе"? Наясно ли си, че шизофренията е БОЛЕСТ, а не просто манталитет. Че хората, болни от психически заболявания, не са болни по собствено желание. Явно не, щом искаш "да й се "случи" нещастен случаЙ".
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре дошли в Булгаристана, всичко цъфти тук и даже мигрантите ни подминават като малка гара ...
1
6
 
19
 
! Отговори
Новатор преди 3 години
В Овча Купел във всеки блок има по един такъв. С добро не става, трябва или най-накрая да променят закона и такива да могат да бъдат вкарвани в кукувичарника насилствено, или на накой комшия да му прекипи и да и "случи" някой нещастен случаи