Буря и пороен дъжд над София, какви са щетите?

Временно беше променен маршрутът на трамваите по линия 6
Обновена: 25 юли 2020 21:38 | 25 юли 2020 21:35, Веселина Йорданова
116

Снимка: БГНЕС

Пороен дъжд се изля над София тази вечер за около час, имаше и гръмотевична буря.

Все още на места продължава да вали.

Наводнен е подлезът пред Министерския съвет, в който се бяха подслонили и част от протестиращите тази вечер.

Още по темата
Временно беше променен маршрутът на трамваите по линия 6 заради паднало дърво на контактно-кабелната мрежа. Повредата вече е отстранена.

В Северозападна България също се изляха поройни дъждове, а в някои райони паднаха и градушки.

Жълт код за обилни валежи и гръмотевици е в сила за 7 области на страната тази нощ -  Видин, Монтана, Враца, София град, София област, Перник, Кюстендил.

В неделя отново в следобедните часове се очакват интензивни локални валежи с гръмотевици и градушки в западна и части от централна България.

По данни на НИМХ най-много валежи в последните 12 часа са паднали в Лом.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Стой, та гледай март догодина! ... ''..................струва ми се скъпите сънародници е време да започнат да избистрят някакъв ОБЩ КОНСЕНСУС ... относно това какво искаме да се случва ...освен ако не чакате пак някой друг да решава вместо нас ...
59
2
 
11
 
! Отговори
89 преди 3 години
Стой, та гледай март догодина! И тогава вече наистина предлагам скъпи сънародници, да си поемем вината, защото наистина ще сме силни само на думи! Просто ще има една нова партия , вероятно в коалиция със сегашните.
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдбата си знае работата
57
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко сбърка като не се оттегли ...можеше да предаде щафетата на Дончев и да си гледа кефа, след като така или иначе това му е последен мандат
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През пролетта на 1996 г. избухва и зърнена криза. Износът на зърно е либерализиран, но се оказва, че е изнесено повече от допустимото зърно. Хлябът започва да не достига, а правителството не се решава да използва пазарните механизми за преодоляване на кризата, тъй като това би повишило цената на хляба Тези кризи водят в крайна сметка до икономически колапс. Зимата в края на 1996 г. е наречена Виденова зима поради рязкото намаляване на хранителните продукти, повишаването на инфлацията (превърнала се в хиперинфлация в началото на 1997 г.) и фалита на множеството банки
55
4
 
9
 
! Отговори
F преди 3 години
Утре ще ви свалят
54
6
 
18
 
! Отговори
София ми е Венеция преди 3 години
Това не беше нито БУРЯ, нито ПОТОП.Това беше 10-15 минутен по-обилен дъжд... ако кметицата не може да се справи с един дъжд, смятам че е време за ОСТАВКА.Как мислите?
53
5
 
8
 
! Отговори
Пепеляшка ма от ГЕРБ преди 3 години
Гербавата Пепеляшка (същато, *** наобратно)Имало едно време една принцеса. Тя била неземно красива! Носила НАЙ-скъпите костюми за по 5-6 хиляди лева. Викали я навсякъде и тя ходела да грее с красотата си.Но принцесата имала една малка тайна. Появи ли се луната, се превръщала в диво праcе и започвала да тича панически през дворовете на хората, като им късала оградите.Край.Може да я кръстите и: "Върколака от ГЕРБ", смисъла ще се запази.
52
2
 
8
 
! Отговори
Яд ме е преди 3 години
Че не си вземах от тоалетната хартия а сега тоя дъжд ще я намокри. Като се върна в Англия ще ми трябва Че там все я изкупуват заради ковид 19
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма човек от Герб, роден в София!Жалки, крадливи зомбита, прескачащи трамвайните релси, мечтаещи да оберат "гражданята".
50
0
 
10
 
! Отговори
Бойко преди 3 години
Каза че контра протест не ни е нужен защото протестиращите се самопрецакват достатъчно. Дори разпореди по всички медии да ги дават на живо и интервюта повече. На полицията да не реагира по никакъв начин освен на агитки.
49
10
 
9
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Нищо ново, американците помагат на герберастката мафия, която изпълнява поръчките им като пускат с ХААРП дъждове над България, за да разводнят протеста! Но тивката е пътник , колкото и да го държат и от ЕС и от САЩ ! Оставка !бойко тивката - национален предател !
48
3
 
8
 
! Отговори
Днес протест преди 3 години
Няма да има защото вчера работихме извънредно да чакаме Дариткова да я черпите с бутилки. Казаха днес да вземем компенсация. То по вали! Е и в къщи може да се съберем на по бира и да повикаме на някой мач.
47
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
протестиращите -барем дъжд ви наваля да ви изкъпе ,че на тези протесит се вмирисахте от киснене по цял ден и вечер жулене на бирички по средата на булевардите ,смръдльовци недни !!!!!!!!!!!!!!
46
6
 
14
 
! Отговори
Ха ха преди 3 години
До ВенецияПри толкова пришълци в София канализацията няма как да издържи. Чакай малко и Радев и Корнелия, ще оправят нещата.
45
0
 
10
 
! Отговори
Полицаите преди 3 години
Да си поемат функциите на обслужващ персонал и всеки да гушне по един протестър да не си разваля готините черици и да го защити с чадър от дъжда за да може ръцете му да са свободни да хвърля бутилки и устата да крещи те и без друго полицаи -протестиращи са 1/1
44
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София - Венеция на Балканите ! Гарантирано от герб!
43
6
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ форевър преди 3 години
Фандъкова се опитва да издави протестиращите като не отпушва канализацията по улиците и те се превръщат в плавателни канали.
42
15
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 3 години
Пожелавам ви засъхнали крайници, ГроБарчета... а на вожда ви, да гледа тревата от към корените... Амин!
41
0
 
17
 
! Отговори
Казват преди 3 години
Исландия била определила специален остров където хората да могат да отидат да се навикат на воля защото били изнервени заради изолацията за ковида