Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест

19-годишната се е разминала с лека контузия
26 юли 2020 09:31, Ния Христова
491
Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест
Снимка: БГНЕС
Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което беше блъснато от кола по време на протестите. Вероника Найденова е успяла да се размина само с лека контузия, след като ядосан шофьор, разгневен от блокирането на ключови кръстовища в София, направи опит да мине през нея. 
 
Контузията не беше толкова сериозна, по-скоро отношението на шофьора. Не е човечно да се опиташ да минеш през някого", разказа Вероника пред bTV.
 
Тя предполага, че шофьорът е бил мъж на 40 години. "Дали осъзнава, че и аз съм човек. Че и аз имам родители, които ме мислят", каза тя. 
 
"Ако той толкова бързаше и имаше спешна работа, можеше да говори с нас. Протестиращите пускахме хора, пускахме линейки", разказа още 19-годишната Вероника. 
 
Тя е сред протестиращите, които редовно присъстват на протестите. Всяка вечер излиза да изрази недоволството си, както и в четвъртък, когато блокират кръстовището на бул. "България" и ул. "Фритьоф Нансен". 
 
"Не ми харесва корупцията, несправедливостта. Липсва правосъдие за дадени личности. Не им се търси сметка за измамите и всичко се прикрива. В същото време биват отразявани случаи, които не са с такава важност. Проблемите в държавата са прикривани. ПРотсетирам не толкова заради оставка, а святам, че има нужда от съдебна рефрма, от нови закони", сподели Вероника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


491
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва не забременя
349
15
 
11
 
! Отговори
Протестиращи преди 3 години
сороски ббоклуци идете да блокирате кръстовището пред двореца на *** или пред посолството на САЩ - не тероризираите хората ! нас достатъчно ни тероризират с измислената си пандемия
348
12
 
20
 
! Отговори
От Къде на Къде преди 3 години
някаква си ддрисла ще ми блокира пътя !!!???да беше я размазал по асфалта поне
347
4
 
14
 
! Отговори
проТрол преди 3 години
Моля тук да не се сипят обиди към професията "професионален интернет активист" или както е известна сред народа като ***. Това е много просперираща професия даваща хляб на много хора. Ние сме професионалисти..днес може да пишем против някого, а утре да сипем суперлативи за същия човек. Зависи от поръчката и парите. Ние си вършим работата съвестно и с работата си издържаме свмействата си. "***" ще има винаги докато някой се нуждае от услугите им.
346
4
 
34
 
! Отговори
тото преди 3 години
Какво всеки мисли, че и другите са длъжни да правят, като него. Ако аз не ви преча на протеста, вие защо ще ми пречите да минавам без проблеми? Това ли ще е промяната за която протестират - да не да уважаваме, чуждото мнение и решения?
345
5
 
42
 
! Отговори
R преди 3 години
На клипа се вижда друг, не колата удря момичето, а момичето удря колата . И какъв удар е това. При удар от кола трябваше да е най-малкото със счупени крака. Изскача пред колата в момента , в който шофьора удря спирачки. Какво търси на платното. Да ида и аз да протестирам пред тях и да не я пускам да си влезе. Откъде накъде ще иска да си влезе у тях, след като АЗ протестирам. Такава ли е логиката на протестиращите. НИЕ протестираме, останалите да вървят на май на та си....
344
4
 
9
 
! Отговори
До мараТонката преди 3 години
Абе ти като се видиш колко лайка имаш не ти ли идва да се хвърлиш от моста?
343
25
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Какво става бе, гербаци, свършиха ли парите за контрапротести? Егати скръндзата е тоя вашият, с половин пачка от чекмеджето може да докара всичкото сuган пред парламента, а той купил само някакво келяво престъпниче да го отсрами. Гола вода сте :) :) :)
342
23
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Герб на това разчитат - робите да не могат да си вдигнат главата от работа и да нямат време за протести. А кои ги направи роби - ааа робът не мисли, той само опъва хомота
341
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам вече се призовава към библейско правосъдие, дотам ли ви докара отчаянието до око за две зъб за чене? Ами отивай и го прави това дето си го написал, после обаче да не ревеш в ареста на умряло?
340
13
 
8
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
Оставете мутрата поне да си дояде сахера бе, диванета. От масата ще го вдигнете човека.
339
26
 
7
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Докога ще чакаме мирно мутрата от Банкя, която дори не се появява на работа в парламента, да си подаде оставката ? Стига вече мирни протести, няма да ги жегнем. Нека хванем с*инята и я завържем на площада! Да го питаме в мутрата дали ще подава оставка и докога ще го чакаме, защото търпението е на изчерпване!
338
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
19годишна ,редовна на протестите?40 годишен ядосан.Ще е ядосан цял ден е работил и някакви мързеливци му пречат да се прибере.Къде са правата на 40 годишният? *** държава.
337
7
 
2
 
! Отговори
монката преди 3 години
До ТонкатаВсички знаят, че уговорката с Б беше да се врътнат в управлението, но кой пък иска да е отдолу.
336
22
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Само трима ли останахте, палячовци :))))) жалки сте. За лъгането - май цар Тиква го бяха осъдили по този въпрос, а
335
11
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Ние сме легион
334
17
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Гербавчета, колкото и да си криете главите между бузките на Бойчо, вашето време свърши, необратимо е:) :) :) приемете го и заживейте като достойни хора или потънете като oтрепките, които поддържахте
333
15
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тиквофилите направо станаха херувимчета, смятат цените на яйцата и се вайкат за възпитанието на Вероника. А онези 700 милиона, с които можеха да се построят болници и училища - те не са интересни. Толкова сте жалки, че направо ме е гнус, че сте живи
332
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя нека да стои до тъмни нощи с пияни хора наоколо, пък после да се оплаква , че едва не са я уважили
331
7
 
17
 
! Отговори
емчекак преди 3 години
Драги бесепари, безеписти и бесоносци, внуците ви са много лоши актьори! Трябваше като малки да ги запишете на футбол, за да знаят как се пада за дуспа!