Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест

19-годишната се е разминала с лека контузия
26 юли 2020 09:31, Ния Христова
491
Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест
Снимка: БГНЕС
Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което беше блъснато от кола по време на протестите. Вероника Найденова е успяла да се размина само с лека контузия, след като ядосан шофьор, разгневен от блокирането на ключови кръстовища в София, направи опит да мине през нея. 
 
Контузията не беше толкова сериозна, по-скоро отношението на шофьора. Не е човечно да се опиташ да минеш през някого", разказа Вероника пред bTV.
 
Тя предполага, че шофьорът е бил мъж на 40 години. "Дали осъзнава, че и аз съм човек. Че и аз имам родители, които ме мислят", каза тя. 
 
"Ако той толкова бързаше и имаше спешна работа, можеше да говори с нас. Протестиращите пускахме хора, пускахме линейки", разказа още 19-годишната Вероника. 
 
Тя е сред протестиращите, които редовно присъстват на протестите. Всяка вечер излиза да изрази недоволството си, както и в четвъртък, когато блокират кръстовището на бул. "България" и ул. "Фритьоф Нансен". 
 
"Не ми харесва корупцията, несправедливостта. Липсва правосъдие за дадени личности. Не им се търси сметка за измамите и всичко се прикрива. В същото време биват отразявани случаи, които не са с такава важност. Проблемите в държавата са прикривани. ПРотсетирам не толкова заради оставка, а святам, че има нужда от съдебна рефрма, от нови закони", сподели Вероника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


491
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как на нито един журналист не му направи впечатление че полицията защитава нарушителите на закона от справедливия гняв на теза чиито права са нарушени. Медиите са платени манипулатори. Те не се избират от народа - те се купуват от олигатсите и са напълно безконтролни. Никой не контролира корупцията сред журналистите и началниците им. 4-тата власт контролира останалите 3 власти в държавата но никой не контролира 4-тата власт.
289
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия зачервявания са като от мандръсане на мокет, а не от кола.
288
9
 
11
 
! Отговори
Туск преди 3 години
Тая бих я опънал като магистрална фея ама безплатно. Май и липсва сексуалния живот. Като я оправят 2 - 3 чичаци като мене да си я изклатиме едно хубаво ще е и дойде акъла в главата. Ама без презерватив, така хубавичко да и се източиме вътре
287
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До фалш ТонкатаСлаба работа сте. Дано поне вас Черепа ви почерпи за старанието на "митинга".:)))
286
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искате да пътувате с кола в София питайте Вероника, а с метро Минчо Спасов.
285
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които протестират срещу незаконните действия на управляващите извършват незаконни действия срещу другите граждани. Полицията защитава нарушителите на закона срещу тези на които са нарушени правата. Това ли е бленувана промяна?Възможно ли е ако тези протестиращи вземат властта съзнанието им изведнъж да се промени и да извършват само законни действия?Какъвто народа такива и управляващите. Съжалявам ама промяна не се очаква.
284
6
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Колеги, довечера се събираме в Джуджетата да отбележим още един ден, в който не паднахме. Петю Долара черпи :) :) :)
283
7
 
17
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Вероника има 3 год стаж в салони за масажи с щастлив край.
282
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберунгели, кеф ли е да лапате рязаната цев на Сокола?
281
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 315"ние всички сме на протестите"Ти от кои "всички" си, от 2те хиляди спреведливо протестиращи с разнообразни каузи или от 3те хиляди лум*ена на Черепа с пъдпъдъчите яйца?
280
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пичове, чувам, че приходите в държавата се сриват и са ви резнали демесе-тата. Скоро и заплатите, ха-ха, ще се кефя на макс, когато клатикурците по министерствата почнете да бачкате за 600 лева чисто.
279
5
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Не се излагайте, толопи, Вероника е на 19 и вече има три години трудов стаж в държавната администрация, като една истинска калинка от вашите хахахахаха
278
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние всички сме на протестите, понеже завиждаме на успехите на другаря Бойко Методиев Борисов и искаме да разрушим държавата, която той построи! Искаме да разрушим магистралите му, преди да е успял да ги разруши поредният летен дъжд. Искаме да разрушим медиите му , преди от 111 да са станали на 211 място по свобода на словото. Искаме да разрушим граф Игнатиев, преди Фандъкова да му направи четвърти ремонт за годината.
277
11
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А бе, колеги тиквеници, като сме толкова кадърни и уж "нормалните" хора ни подкрепят, един мандат ще успеем ли да изкараме до края:):):) а, как мислите? :) :) :)
276
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз вярвам на Бойко Борисов! Вярвам, че българите сме лош материал, че айтитата трябва да пасат овцете, че председателят на парламента е проста кърджалийска пу, че трябва да клецаме с 200 евролидерите, че всички сме толупи, че в медиите работят ***, че ако не построим АЕЦ Белене, токът ще скочи 18 пъти, че ще има чували с трупове и хладилни камиони...Аз вярвам на другаря Бойко Борисов, с него лягам, с него ставам на уста! Аз казах, хау, поздрави, Винету! Аз вярвам!
275
4
 
5
 
! Отговори
Питай, Вероника преди 3 години
Ако не знаеш кои са Светлана Гебрева и Ана Заркова, питай някого.Едната е "синя", другата е "червена", но всяка една от тях в даден момент се опита да противостои на безобразията, срещу които и ти уж се бориш.Питай какво им се случи.В подредения Запад ежедневно се случват неприятности именно на такива борци и боркини. Те са героите. А не глезлите като теб.Ако у нас поне 1000 Ани и Светлани дадат реален отпор на корупцията в сферата, в която работят, все нещо ще се промени към добро
274
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероника протестира ли срещу събралите се БСПари. Те определено са мафия.Или "това е друго"?
273
2
 
9
 
! Отговори
може би преди 3 години
по лесния начин е БСП да изчезне. Тогава дпс няма да има към кого да се присламчва и ще е в тотална опозиция, няма да има пари, сараи, пристанища. БСП беше тръгнала към 4% но конфронтацията с Герб ги държи живи. Някои хора ще гласуват за Нинова, само защото лае по герб, иначе смисълът е 0%.
272
4
 
11
 
! Отговори
Строг, но справедлив преди 3 години
Правото на протест е гарантирано А замърсяването на улици, площади - наказуемо Хайде сега да бъдат осъдени да платят разходите по почистването Не искаме нашите данъци трябва да бъдат харчени за прищевките на ***!
271
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, чао, чао, чао!