Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
382
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След няколко дни се прибирам за пръв път от шест месеца. Направо не искам да си мисля какво ще стане ако тези наркомани ми блокират пътяЯ да видим ,като тръгна да се прибирам от работа и бързам при болното си дете с лекарство , да се опитат да ме спрат дрогираните,татуирани мухльовци------------------------------------------------------------Следващият път измисли нещо по-оригинално, например че ти се е надървил за първи път от месеци и си бързал при жената, но не си могъл да я ощастливиш
381
5
 
14
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Тези протестиращи българи са дебилни егоисти с егоистично мислене които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за другите Българи въобще не им пука жалко че заради всички дебилни дебелокожи българи каквито са протестиращити българи страдаме ние нормалните Българи.
380
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НационалистТръгвал си от работа с лекарство за болното си дете - бегай да си лягаш, бе *** пробит, хахахахах Ама откъде ви копат такива индивиди бре, хахахаха
379
1
 
2
 
! Отговори
смелчага преди 3 години
Шофьор, а защо не ватман.
378
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли някой от простите герберасти да обясни защо не трябва да се протестира? Много сте доволни от хунтата на тиквата ли? Облажвате ли се добре? Или просто и вие сте прости като него и затова се разбирате? Моля ви се, обяснете, ако можете
377
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА, герберасти !!!!
376
9
 
18
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Мамичката ви долни протестърчета! Харчат паричките на крадливите си родители-комунисти и мислят, че всичко им е позволено. Я да видим ,като тръгна да се прибирам от работа и бързам при болното си дете с лекарство , да се опитат да ме спрат дрогираните,татуирани мухльовци ! Поканвам ги да се опитат !
375
1
 
2
 
! Отговори
ха хааа преди 3 години
До Анонимен 487Извинете коя е Ана Погачова?
374
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До макДори и според *** на големия митинг на СДС имаше 1 200 000 човека. 1 200 000 е много различно от 20.
373
15
 
2
 
! Отговори
мак преди 3 години
Когато пяхте "времето е наше" цяла София бе блокирана. Беше ли редно? И кой я блокира тогава, наркомани, *** може би?
372
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тази евротолерастия, някакви никакви тероризират най-големия град в страната, полицията ги гали с перце, а на всичко от горе разни дестабилизатори им наливат пари.
371
7
 
25
 
! Отговори
БЕЗЗАКОНИЕ преди 3 години
А протестиращият какво е правил на сред пътя? Трябва да бъде санкциониран - никой няма право да спира движението освен упълномощените за това органи. Откога БЕЗЗАКОНИЕТО и БЕЗНАКАЗАНОСТТА станаха израз на ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ?
370
6
 
18
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Червените наркоманчета да бъдат газени, пръскани със спрей, удряни с електрошокови палки и стреляни с гумени куршуми. Бойко, пускай баретите в пълно бойно снаряжение!
369
7
 
23
 
! Отговори
cazzo duro преди 3 години
Преди пандемията се прибирах на всеки две седмици за да си видя семейството и близките. След няколко дни се прибирам за пръв път от шест месеца. Кацам в София, колата ми е на паркинг. Направо не искам да си мисля какво ще стане ако тези наркомани ми блокират пътя и ми попречат да се прибера да си видя децата. Минавам отгоре им като бясна крава, казвам ви!
368
8
 
32
 
! Отговори
първа, втора преди 3 години
Не се научиха тия с тия протести да не затварят пътищата и това е. Все едно другите са им виновни, че не стават за нищо и ходят там да викат за пари. Протеста на бедняците. п.п. Тоя блъснатия две думи на кръст не може да каже.
367
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До XmИ в цяла София не могат да се съберат стотина момчета ли? Че да ги попитат, аджаба, кой им дава право на тези нехранимайковци да блокират пътища и да тровят живота на нормалните хора.
366
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберските тролчета, застанахте ли на амбразурата? Браво, герои, сума ти еднотипни мнения, нацъкахте плюсовете и минусите, заслужихте си стотинките! Честно, има ли нещо по-жалко от това да висиш в нета, да си *** и още повече на тотално провалила се партия, където са хвани единия, че блъсни другия?А пък вожда им..жалко че Алеко не е жив, такъв благодатен материал за няколко тома щеше да има
365
21
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни смешници са софиянци. 200 наркомана ги правят на маймуни и те си траят.
364
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека тази вечер да ме спрат и вадя винкелу....
363
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!!! Вчера един премазан, днес 2, утре 3