Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
12
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля че е крайно време софиянци да организираме протест против протеста/терора
361
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИЯ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ ПОЧНАХА ДА ОБИРАТ КОЛИ ПО КРЪСТОВИЩАТА,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ НЕСРЕТНИЦИ?
360
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали на всички е ясно, че да се отклонява енергията на протеста към черни джипове е крайно нежелателно
359
7
 
38
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Добре, че младежа в колата запази спокойствие. Аз ако бях, едва ли.
358
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше минал през врата му! Золумаджия!
357
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 20 дни сайтовете бяха критични към Тикватурата и подсказаха, че трябва да им се плати! Това положение се задържа 2-3 дни и врътнаха табелата по старому! Изкупиха ги като Волен, Сачка, Антон Тодоров, Андролова, Колтуклиева, Биков..... Затова някои коментират, че медийните *** са едни от главните виновници тази нагла простотия да дефилира във властта толкова години!
356
30
 
16
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Видях го вчера този "хубавец". Седя още 3 часа поне на това място в колата си и се държа нагло - хилеше се, говореше глупости, държеше се като нагло леекенце. Ако протестиращите бяха агресивни щяха да го извадят от колата и после него да го откарат с линейката, която всъщност беше редно да се случи. Вместо това просто го блокираха за няколко часа. Надявам се да му се повдигнат обвинения. Нищо му нямаше на колата.
355
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маймунян сигурно ще дава днес двойна доза. Празник е . Шефа е роден.
354
12
 
5
 
! Отговори
499 преди 3 години
Ами, с ,,У", защото преди като го пишеш с ,,О" и се появяват едни звездички или целият коментар изчезва! Освен това - личен почерк! Хич не ме интересува правопис на вманиачени запетайкаджии!
353
10
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 494! Не са, но аз съм респектирал заедно стях нарушители на реда и много добре им знам зъбките, душиците и манталитета! Отделите и секторите Човешки ресурси в МВР работят така, че свестни момчета трудно попадат там, а хората се чудят как почти всички назначени са най изявените местни тиквеници.
352
3
 
31
 
! Отговори
До 499 преди 3 години
Честни,млади...ама необразовани щом пишат "***".А торта днес ще има ли на "протеста",ще духат ли "честните,млади" свещички или ще духат нещо друго?
351
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докото няколко пияни *** от тия протестъри не ядат бой от софианци ....нема да мирне града!Щом требва --софианци ще се оправяме сами в тия беззакония!Знаем как...
350
8
 
3
 
! Отговори
461 преди 3 години
До До 461Моля! АБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ! В какво ме обвиняваш, бе! Данъци, криене, не знам си какво! Хлебопекарната беше - Баща ми, брат ми, аз на 16 години, ходех разтоварвах брашно и олио, както и един братовчед. ТОВА ни беше пекарната. Ние закони не сме нарушавали, ама закона, за нас не се трогна!!!!! АДЕ МАРШ ОТ ТУКА!
349
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още 1-2 подобни случая и Бойко ще подаде оставка! Той не може да понася насилия! Една кутия боя на предното стъкло и да си ЕМ! Вместо да се присъедини към тези честни, млади хора непокварени още от простотия, апатия и герберастия, ще мачка! Кой като него, вече голям ***, има автомобил и ще минава през хората! Еснаф нещастен!
348
2
 
22
 
! Отговори
До 490 преди 3 години
Е,позитанци се успивате,нали сте ***,пък и касата празна,няма рубли,мъка за позитанския ***.
347
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауСпоред полицаите, жертвите са ги предизвикали.Ние нямам доказателства за това, но имаме доказателства, как полицаи пребиват и хвърлят по земята беззащитни жертви. Дори и да са били "предизвикани" (знам, колко му е на някой селянин, да го предизвикат - погледнали го "накриво"), пак нямат правото да правят това. А ако показанията се нещо, единият полицай е "милсвал" момичето, подобно на изнасилвач, който се надява, да укроти жертвата си ... евала държава... нема такава!
346
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожизнена пенсия за шофьора плюс еднократна целева награда !
345
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау: "Не знам за шофьора, на ония полицаи побойници,"ТЕБЕ ЯВНО НЕ СА ТЕ БИЛИ, ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ГИ НАКАЖАТ!
344
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бе ще празнуваме рожден ден. То рожденника го няма , но Радо потника, Бабекян, Хаджигенов , Ог. Стефанов, Хр. Иванов ще черпят.
343
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ий тая сутрин гербавите рано са станали банкянския комунист и на тях май е качил надницитепохвална активност