Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
14
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Не знам за шофьора, на ония полицаи побойници, които ще се разминат само с порицание са герберюги, колкото и да са политизирани! Съчетано със садистичните наклонности на охранителен полицай! Нали разбирате, че ако са безпристрастни или вътрешно не понасят настоящото управление, не биха били толкова примитивно жестоки, 15 минути след като жертвата не дава признаци на съпротива! Виждал съм ги такива - герберастчета, ярки представители на средностатистическия български *** с идол - Едрата тиква
341
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
почна се с опипващи провокации от страна платените провокатори на гербцяла софия знае че руски е блокиран а то я гербав *** тръгнал да преминаваче и полицията го охранява
340
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не с кола а с камион трябва да бъдат газени тези наркомани.
339
4
 
17
 
! Отговори
Е, КВО СЕГА... преди 3 години
НА ПРЕГАЗЕНИЯ ОТ ТИЯ ПРОТЕСТНИ-ВЪШКАРИ, СЕГА ПОЖИЗНЕНА ПЕНСИЯ ЛИ ДА МУ ГЛАСУВАМЕ ЗА.... "АКТИВЕН БОРЕЦ ПРОТИВ РЕЖИМА НА МУТРИТЕ", ЛИ...ХА,ХА,ХААААААА СПЕШНО ЗАКОН ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ....."АБПРМ"..ХА,ХА,ХАААА!!!/ ...и обезателно "паметна плоча".../
338
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на шофьора
337
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз щях да премина не през крака му а през главата МУ.
336
5
 
5
 
! Отговори
Есаул преди 3 години
Пет минуса, но факт! Бойко прави Балкански поток и не можете да го изгоните, докато не го доведе до Австрия! Още по време на кандидат президентската кампания в едно студио водещата мисирка услужливо подаде на Бойко, че ако Радев бъде избран, ще бъде добре приет в Москва! Тоест - сбуга на Кремал, а вие сте европеец, атлантик! Но, Бойко се изпусна - ,,Той и във Вашингтон ще е добре приет!". Колкото и да е необразован, е хитър и информиран! За това е това гербераско врещене - САЩ решава!
335
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уличните платна са за МПС-та, торноарите за пешеходци.
334
12
 
8
 
! Отговори
Опа преди 3 години
Шофьора е от ГЕРБ. Провокира хората.
333
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На протестиращия взета ли му е проба за алкохол и наркотици.
332
14
 
5
 
! Отговори
Нареждане преди 3 години
Първа смяна за Герберите започна.Да идват Алеко Калеко, Чибурашка и другите работници, че напрежението се повишава и протеста може да пламне отново.
331
21
 
6
 
! Отговори
Есаул преди 3 години
Защото са малко и възпитани в излишна скромност! Протест без радикални прояви си е чиста манифестация и митинг в подкрепа на управляващите! Толупян бързо схвана вашата малочисленост и нерешителност и пак взе да се дуе! В нормална даржава возилото щеше да е с гумите нагоре заедно с водача! Или правете нещата както трябва, или се прибирайте и спете!
330
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бутик Болшевик ще излезе ли с изявление или деса още не го е надращила?Или ще е "без коментар" както когато се разбра от прокуратурата,че тълпата се управлява от арабски джойстик?
329
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьора да наеме Хаджигенов, той защитава правата на хората. Като нищо ще осъди протестиращите. Без това ги има на списък.
328
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала на шофьора. Никой няма право да ти ограничава правата. Дори и Радо потника.
327
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знам за какво става НА въпрос ми звучи толкова неграмотно. Усещам, че бързашият шофер е бил от стара загора и околията
326
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОПИТ ЗА ОБИР ЛИ СА НАПРАВИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ПРОТЕСТИРАЩИ"? ТО БЕШЕ ЯСНО,ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА КРАДАТ И ЧУПЯТ,АКОХОЛА И ДРОГАТА НЕ ПРОЩАВАТ НА НИКОГО
325
1
 
6
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
разделяй и владей... докато се карате кой прав, кой крив, докато се делите расово, религиозно, сексуално и т.н. ще си правят с вас, каквото пожелаят. Утопията е невъзможна докато самите ние не се променим. Замислете се - искате ли да живеете в такъв свят? И защо не си научихте урока от коронавируса? Това можеше да е едно ново начало, но хората желаят да живеят по старо му, без да решават глобалните и локалните си проблеми. Това заслужавате, защото това си поръчахте... :)
324
4
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Въпрос на време е някой пиян и дрогиран шофьор да се вреже с *** газ и да помете тълпата блокирала кръстовищата. Може би точно това е целта на организаторите и вдъхновителите на протеста Румен Радев, Минеков, Хаджигенов и Бабикян, да се пролее кръв за да се принуди правителството да даде оставка. Човешкият живот за тези твари явно е без значение
323
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем ясно е че члена на "герб младежи" нарочно е прегазил момчето.Борисов ги насъсква да газят и убиват хората ,задмина и путин и асад и хитлер