Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 330Казваш ми, стига с тия чуденки и търсиш в мое лице представител на столетницата. Много си сбъркал или си бил наквасен.Нямам нищо общо с червения байрак и затова и тази сутрин питам:Докога Л.у.м.пени и платени тарикати се врякат из София и ще пречат на колите да минават през кръстовищата?А ти си сложи малко лед на главата, може пък и да ти помогне да разбереш какво пишат тук хората в по 2-3 реда.
321
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е прегазеният, та да му направиме паметник като активен борец - ятак на Черепа и Чорапа ?
320
2
 
10
 
! Отговори
До 461 преди 3 години
Когато отваряш хлебопекарна не трябва да укриваш данъци,да осигуряваш на минималната,да криеш работници,на които плащаш в плик,да произвеждаш хляб,който мухлясва за 2 дена,да лъжеш в грамаж и хигиенни условия и още и още !90% от вас-вие с хлебопекарните сте мутри,мошеници и алчни тарикати,мамещи държавата и потребителите ,а точно вие скачате срещу нея !
319
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 453Аре не ми казвай, какво може и не може. Може много. Изчисти корупцията и ще видиш, че може и повече. Не може, да имам стандарта на германия, когато отварям хлебопекарна, идват двама дебеловрати, казват дай 50%, а като с родата ги нашамариме, идва полиция и ни раздава условни в съда, а после идват 10 мутри и полицията не реагира, като запалят хлебопекарната.26 години по-късно - Идват НАП, ХЕЙ, ДАИ спират колите, КАТ спират колите, после един звъни "Ало, Горанов съм" и иска 50%
318
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 475Аре сиктир уе. Излез извън центъра на София и виж реално, колко е "родно". Само и единствено американска или германска компания, при това много нависоко, може д аотвори необезпокоявана бизнес. Всичко друго е параван или подчинено на една от трите политически сили, които не трябва да ти казвам, кои са. Какви чекирания, какви 5 лева. И сега кво? МИ ДАЙ ДА НАМАЛИМ ЗПАЛАТИТЕ, ЧЕ ДАЙ ПО ЕВТИНО УЕ!
317
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 450И аде ми кажи, как е несъвместим с математиката? Хотела чарджи по 150 лева чужденеца на вечер, дава му най-евтината храна и напитки, а заплатите са 900 лева. В чужбина хотела чарджи 130 лева на вечер, дава най-евтината храна и напитки, а зпалатата на персонала е 1900 евро. Как така бе?!?!??!!?!
316
3
 
6
 
! Отговори
До 454 преди 3 години
Виж колко си ограничен.Не ми говори за цени на услуги и имоти в Европа.Провери и не се излагай ! Чекирай сондиращо цената на работа в сервиз в Англия и заповядай пак.А доколкото чуждестранните инвистиции- чакам да кажеш кои по-точно олигарси предлагат повече работни места ?
315
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 451Абре мършоууу!Я сравни германия 1945-а, с Германия (ама от правилната страна на завесата) през 1965-а и ми говори, какво може и не може. Много не ща може, ако корупцията е на 1/10 от това, което е днес, ако държавата не се управлява задколисно от 5 парчета и ако се разреши на хората, да живеят добре и да се развиват, а конкуренцията е реална и няма право, да праща мутри и прокуратура, да те затваря.
314
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 450Застния сектор е лобирал яко. Помня, как реваха, че 270 лева е "добра минимална заплата и вдигането и в близките 5 години, ще разруши икономиката". Аре сиктир.КАКВИ ЧУЖДЕСТРАНИ РАБОТОДАТЕЛИ БЕ МУХЛЬОООООООООООО!90% от народа работи за разни мутри и спонсори на ГЕРБ, БСП или ДПС! Монтьора ще сменя не за 10, а за 12 лева. Цени на услуги? Че те половината са като в европа, дето са по 5000 лева средните доходи, бе! Как така, бе! Кажи бе! Аде бе! Що мълзиш бе! пиши бе! Кажи бе! Аре е!
313
3
 
15
 
! Отговори
До 451 преди 3 години
ЕС е едно,Европа е друго ! Факт е,че дръпнахме на държавите извън ЕС ! Не може до вчера да си нямал улично осветление,да си гледал 2 програми на чернобял телевизор,да си фалирал 2 пъти за 20 години,да си преживял хиперинфлация и да си в Борд,да си имал 40%безработица,да си ял сланина и компот,да си ходил бос,а днес да се придържаш към ЕС и да искаш стандарта на Германия.Когато ЕС градиха икономика и блъскаха здраво,тук спахте по заводите и администрацията на комунистическия режим !
312
6
 
3
 
! Отговори
До 450 преди 3 години
Хахаха,то модел на теория ще ти извади и третокласник.Въпросът е да е съвместим с реалността ,математиката,икономиката...Ако надуеш минималната,а оставиш тези цени на услуги и стоки,частния сектор дали ще си мълчи? Как си представяш ти да вземаш 2хил лева,а монтьора да ти смени шарнира за 10лв.? Брато,много не си в час! Има си сложни икономически баланси,които не ги разбираш.2/3 от работодателите са чуждестранни компании,които ако ти дават 1300? няма да дойдат,а ще си стоят в Испания,Италия.
311
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 443"Грузинци,Арменци,Сърби,Руснаци,Украинци,дори и Турци.А Косово,Босна,Азърбейджан,Таджикистан,Албания"Дай, да се придържаме към ЕС.
310
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 446Аз имам нов модел, ама ... половината народ ще ме намрази, като вдигна данъците, спра далаверките, започна да глобявам за изхвърлен фас на улицата, започнат да валят глоби и уволнения при администрацитя, на база на неглежиране както на задължения, така и на неправилно обслужване и грубо отношение, когато всеки полицай, послмял да задърпа някого за рамото, ей така, без основание, зпаочне да носи последстви и като надуя минималната до 1400 лева, много ще ревът ... ама има модел!
309
3
 
8
 
! Отговори
До 443 преди 3 години
Кое е глупост? Че не сме последни в Европа ? Ами не сме ! Обиколил съм я половината ! И много добре знам какво говоря ! Попитай как са Грузинци,Арменци,Сърби,Руснаци,Украинци,дори и Турци.А Косово,Босна,Азърбейджан,Таджикистан,Албания ? А Беларус ?М? Това последно място ли е ? А преди бяхме зад тях !
308
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А е толкова просто. Кюлчетата имат серийни номера. Знае се къде са произведени, на кого са продадени, Като номера на двигател и рама на автомобил са.
307
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега смешното е, че онези, дето сгачиха момчето в Ямбол, защото "нямало как да го повалят иначе", ще минат с далеч по-лека присъда!!!
306
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе,протестиращи,вие защо не напуснете работа сега и да изчакате някои нов работодател-млад,умен,с променена система,който ще ви даде желаната работа и ще ви оправи ? Защо !? Ами то е същото и с държавата ?! Как така искате оставка без да предложите нов модел ! Големият проблем,драги протестиращи е утрешния ден,не оставката! Кажете каква точно система искате,с конкретика и фактология,математика и икономика,и попитайте например Радев,дали може да ви я предложи.Нека го видим какво ще каже !
305
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 441.Да имаш прав,че сме на първо място като изчезваща нация,на първо по корупция,най-много бездомни кучета и котки,Българите карат най старите коли в EU.Получаваме най ниските заплати в EU къде мислиш че сме и стига оправдания с Комунизма.
304
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 441Е защо пишеш глупости?Ако ти плащат разбирам.Ако обаче си убеден,значи ти е мръднала снимката!
303
6
 
7
 
! Отговори
Проституиращ преди 3 години
Как ме сърби дъто за голяма полицейска палка. А Борисов не та не...