Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
402
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://live.bstv.bg/на живо протеста срещу лъжите на гербестия сайтхахахаха
401
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък не протестирам, защото не знам за какво става въпрос...
400
4
 
3
 
! Отговори
Филип Фратев преди 3 години
Дайте ми пари за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!6 000 000 лв искам!Долу Бойко!!!
399
1
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
След преглед в Пирогоф *** се е върнал на протеста. Там било хубаво и голям сеир.
398
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 години
Не знам от къде му е минал ама на мене ми е през ...
397
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Платената пом Ия на ТБЙ банка кърти мивки. Армен Матевосян...!? Да сте виждали арменец или жител на Израел миньор? А вие си протестирайте, протестирайте. На никого от истинските виновници не пречите
396
4
 
15
 
! Отговори
Аман от гащници преди 3 години
На тези протести са само безработни гащници. От къде на къде ще мятат бутилки и всякакви *** по преминаващите коли. Да им спускат задниците от бой! А утре дано тълпа обгради и не пусне с часове маминките им от някое мазе. Ей, така, протестирайки. Не може да обграждат кола и да не пуснат шофьора с часове против волята му. Това е ясно описано в Наказателния Кодекс какво е, престъпление е
395
0
 
5
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Крайно време е на тия които ги сърби дъто за бой да си го получат иначе гейовете няма да се кротнат ! Бацеееее молят ти се ти не та не /не било демократично / имаш ли топки въобще ? Ако нямаш верно по добре да си ходиш !
394
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Националист"Я да видим ,като тръгна да се прибирам от работа и бързам при болното си дете с лекарство"Хххахах ... виж сега, акобеше такъъъв голям родител, щеше да хукнеш при детето си, на момента в който имаше нужда от тоооолкова важното животоспасяващо лекарство или щеше да викнеш линейка, като нормалните хора.Ама ти на работа си бил, лекарство си имал, псоле си се разбързал. Виж кво - или си тpoлоло или си безотговорен родител ... все тая, кво си, всъщност.
393
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влак да ги газиии... малелеееТир да ги блъскааа... малелееееВялак ша ва мачка... малелеееЛесни каручка ... малелееее
392
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви премазани, какви блъснати, какви убити? Смени наркотика, No423.Никой не праща хората да си вършат работата по улиците. Въпросът е кой изпрати протестиращите да го нападнат и задържат.
391
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ направо ги газят и заминават.Има доста клипове в мрежата.
390
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам задължителен тест за наркотици и алкохол за всеки протестър, ама платен от него самия. Ясно, че IQ- им е ниско.
389
15
 
3
 
! Отговори
герб убийци преди 3 години
въпроса е кой от Герб прати този убиец да блъска и премазва хората? дали е по ниско ниво от район на Герб или заповедта е дошла от Борисов?
388
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В едно от кафенетата на Витошка има повече хора, отколкото на протеста-бунт-гражданско неподчинение, обявени за рождения ден на Васил Божков - Черепа.
387
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какви герберски *** с IPта ви гонят?Това ли ви е обяснението за мнението на хората тук?Ако протестите бяха масово подкрепяни, нямаше да има 500 човека в София и по 15 в другите градове. Имате по един ден в седмицата, когато събирате по 1000. Нищожна част от обществото ходи на протести. Имате ли представа колко човека са гласували за ГЕРБ, че да искате подмяна на вота?
386
3
 
20
 
! Отговори
Ебал съм ги преди 3 години
Не ме интересуват исканията имИскам полицията да осигури ред!Затова съм гласувал и плащам данъци!
385
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както винаги българите пресоляват супата. Адреналинът и еуфорията или алкохолът и енергийните напитки им идват в повече?Тези хора превръщат правото на протест и лично мнение, в привилегия - точно като джендърските малцинства правят. Надявам се това да не се превръща в диктат на малцинствата, защото засега протестите не стигат и 1/10 от предишни протести. Да не говорим за 200-те хиляди от 90-те години, които всеки ден пълнеха всичко от Орлов мост до Плиска.
384
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С полицейски патрул ли вече можем да минаваме през центъра на София? Трябва ли ни охрана от протестиращите? Протестите станаха опасни за всички, които си вършат личните дела в София, така ли?
383
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заради всички дебилни дебелокожи българи каквито са протестиращити българи страдаме ние нормалните Българи.----------------------------------------------------Страдате двата герберски трола с по 15 IP-та във форума