Блокади в София през целия ден на различни места

Готвят палатков лагер пред Министерски съвет
134
Блокади в София през целия ден на различни места
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Три седмици след началото на протестите, организаторите готвят общонационален митинг в София.

В социалните мрежи те призовават хората да започнат да се събират още в 10.00 ч. Официалният час на протеста е 19.00 ч., а мястото е Министерският съвет.

Още по темата


Според заявките блокади ще има през целия ден на различни места в столицата.

Организаторите призовават хората да си носят палатки, чадъри, одеала и дрехи, защото щели да останат пред Министерския съвет до постигане на исканията си, допълва Нова тв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 3 години
Има и полза от протестите, ще намалеят по естествен път.
108
0
 
2
 
! Отговори
Маски от Барселона преди 3 години
Те и каталунците викаха , скачаха, вилняха по нощите цели месеци за някаква неопределена независимост, а сега са на 1-во място по короната.Тихички и кротки станаха, но и глобите са солени-до 15 000евро.
107
4
 
9
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
ДА СИ ПРИБИРАТ *** ОТ УЛИЦИ И КРЪСТОВИЩА...
106
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не започнем масово да ги шамаросваме тези платени наркомани, ще ни правят на маймуни. И шамарите трябва да започнат от "платеното трио" плюс Фигуранта.
105
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТО ВЕРНО, ЧЕ ТЪЛПИТЕ УВЕЛИЧАВАТ ПОТРЕБЛЕНИЕТО В БГ С ПАРИТЕ НА КРАДЕЦ МУСТАКОВ И ЧЕРЕПА, АМА ВЗЕ ДА НИ ПИСВА.
104
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПИСНА НИ !!!Трай, ***! София не е 2 милиона, а стотина-двеста хиляди живеещи в центъра истински софиянци. Останалите сте апендикси от селата и малко ни интересува какво предпочитате. Както виждаш, протестите не са в Люлин и Дружба-2. Вас никой не ви закача и никого не вълнувате!
103
3
 
16
 
! Отговори
Off преди 3 години
Ако блокадите са като тази на снимката, не ми пречат. Даже може стинки да им пусна...
102
5
 
21
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Гешев да арестува отровното трио и протестите ще секнат. Хай на море че и там без хора не може.
101
6
 
29
 
! Отговори
ПИСНА НИ !!! преди 3 години
Не сме длъжни да обикаляме като гламави целия град, за да се приберем по къщите си, защото "готините млади с биричките и спринцовките" са решили, че е много "готино" да лежат по паважа и да стъжняват живота на двумилионна София
100
4
 
19
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
В резултат на протестите Борисов и Гешев щели да си го преместят от единия крачол в другия
99
0
 
16
 
! Отговори
Ами сигурно преди 3 години
са си объркали плакатите трябавло е да пишат "искаме да сме мутри", "искаме корупция и беззаконие", "искаме Божков да се върне ", "искаме си Национална лотария", "искаме корумпираните във властта" "искаме да псуваме и обиждаме" " искаме хулиганите на свобода", "искаме компромати и мръсотии за всеки" и т-н. Тогава тези коти искаме същите неща ще ги следваме безрезервно и ще са наши идоли с поведението си. Всеки има право на път и избор в живота и да протестира, ако обществото му го нарушава.
98
3
 
21
 
! Отговори
За да бъде преди 3 години
следвана някаква идея е много важен личния пример. За сега протестиращите, които се борят срещу мутри се държат като мутри, борят се срещу корупция , а се държат в противоречие със всички закони и морал на обществото, наричат опонентите си с обидни епитети, критикуват някакви явления, без да се задълбочат в обстоятелствата. Следват напълно компроментирани и корумпирани личности и славославят откровени престъпници. Не разбирам какво очакват? Кой ще ги последва? Просто искат да са интересни?
97
5
 
23
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
На предстоящи парламентарни избори - 50% за ГЕРБ , друго ще бъде огромна изненада . Ако продължават протестите може и да се вдигнат процентите - моля ви продължавайте даже и през зимата и се въргаляйте по жълтите павета и четете " Как се каляваше стоманата "
96
0
 
24
 
! Отговори
До протестиращите и преди 3 години
До протестиращите и до коментиращите:Всеки има право на протест, но не бива да нарушава правата на останалите!Защо смятате, че всеки, който не мисли като вас е *** на ГЕРБ.Това изобщо не е така и си мисля, че част от протестиращите не усещаткак ги пързалят. Питам протестърите, които се борят, както самите тесподелиха, всеки да може да реди своя живот и своя бизнес, защо протестирате пред представителството на ЕС - искате Путин ли?Определете се!
95
2
 
24
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Протестиращи, не разбирате ли, че индиректно работите за ГЕРБ? Обикновените трудови хора, като закъсат на пътя, се настройват против вас! Увеличавате гласовете за ГЕРБ, може да не са безгрешни, но...
94
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евалата герберскиии тролчетааа якоо натягате да спасите Буда ,ама в затвора гъзззз душа нямааа тролчета невежииии.
93
16
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Предварително се извинявам, ако рискувам да обидя някого, защото по принцип смятам българите за интелигентни хора, но за неразбралите може би трябва да поясня:Предишният ми коментар за това, че Бойко Борисов подкрепя протестите беше написан с голяма доза ирония.Всъщност, не знам дали има по-дебелокожо животно, тапир ли ще е, хипопотам ли ще е, носорог ли, но на премиера Бойко Борисов кожата му е по-дебела!Няма такава наглост!
92
1
 
9
 
! Отговори
До 101 преди 3 години
Яд ли те е?Съжалявам за провалите в твоя живот.Помисли за промяна!Освен това,нямам жена,а мъж.Сигурно сега просташкото ти поведение ще се удвои.Но не се обиждам от неуспели неудачници.
91
19
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
Абе, другари *** на ГЕРБ, човек като ви чете коментарите, вие ще излезете по-големи католици и от папата!Вчера показаха премиера Бойко Борисов със джипката си инспектира работата по новата магистрала от Ботевград до Видин.И съдейки по приятелските разговори с работниците разбрах, че и той също подкрепя протестите (срещу него)!Пита ги работниците на багери и камиони: "Вие ще ходите ли довечера на протестите?"А вие ги плюeтe - ми демокрация е, хората имат право да ходят да протестират!
90
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имал хубава работамишката проклета сигурно Боико шибааа жена ти за 500 Евро на година смешкооо продажна.