Днес е най-многолюдният протест в София

Демонстрацията започна от обяд
Обновена: 29 юли 2020 23:01 | 29 юли 2020 22:15, Петя Славова
556

 

Най-многолюдният протест в столицата. В 21-я ден на антиправителствените протести недоволството започна още в 10 часа сутринта. Напрежението се усещаше от вторник вечерта, предаде Bulgaria ON AIR.

Исканията на протестиращите остават същите - нови избори, Велико Народно събрание и оставка на правителството.

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg



Днес протестът е национален. Той започна още на обяд, когато бяха блокирани ключови кръстовища. Това доведе до транспортен хаос в София, голяма част от градския транспорт в столицата се движеше с променен график.

"Морето" от хора достигна до бул. "Мария Луиза". Бул. "Цар освободител" е блокиран.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
454
0
 
3
 
! Отговори
Друсано хипи преди 3 години
в кирлива палатка. Това е лицето на "Протеста".
453
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алтернативата младия премиер с харема и младите безпартийни са а не тия дето ги пишете
452
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 467 477 алтернатива има младия премиер схарема и младите безпартийни и не са ниво колеж а ниво академик са
451
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, нямат голям избор... Само да пишат във форумите могат в момента. Колко човека са -15тина автобуса герберски ***.
450
1
 
3
 
! Отговори
Поля от гербери преди 3 години
Троловете на ББ са доста активни последно време...
449
3
 
2
 
! Отговори
От прадядо ти Ставри преди 3 години
До: 484 - Дядо ДобриЕх, пеленаче, пеленаче!!!Как е господарят ти Бойко, как е?Държи ли властта яко?Е да, ама що не си плаща задължителната гражданска отговорност за джипката си Тойота като нас простосмъртните, а???Всеки може да провери на сайта: кола с ДКН РВ8920СВ към днешна дата няма активна застраховкааа!Ми тъй пишеее!
448
2
 
5
 
! Отговори
До 475 преди 3 години
Това което Бойко построи 10 години не може да се ремонтира. След всеки изграден път или магистрала, започва ремонт след ремонт и ремонт на ремонта... А за мигрантите... те си знаят, че в България няма какво да правят! Ние сме най бедната държава в Европа... Когато сравняват цените между държавите, винаги казват, че у нас е по евтино, но винаги пропускат да сравнят заплатите. В София ако вземате по 1500-2000+ заплата, ние в провинцията - не
447
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако викаха всички вън от парламента и слагаха редом до Борисов още Нинова,Пеевски, Симеонов,Манолова и всякакви герой от парламента,тогава щях да ги подкрепям. Ама да викат само срещу Борисов,за да го махнат и в следващото управление да се набутат пак същите червени мишки ми не мерси. Тогава не съм с вас,защото ми изглежда нагласено. Хем искате промяна,хем се правите на ударени за червените терористи. Все едно Нинова не е крала и тя може да управлява.
446
7
 
12
 
! Отговори
До 485 преди 3 години
И кои са умните и интелигентните??? Нереализираниът Христо Иванов с джобния генерал, шоумена Слави, приватизаторката Нинова, страхливецът Радев, платените *** от триото, студентите от ниво колежи ...? Кои?
445
7
 
9
 
! Отговори
дядо Добри преди 3 години
Ех деца,деца. Умело ви използват да протестирате. А след това на къде?Ще направят правителство тези, които свалихме преди 30 години и после ще видите какво правят. Те са факири да омайват за "светлото бъдеще" , което ние чакахме 45 години. Ние мечтаехме да пътуваме по света ! Пред нас беше изградена СТЕНА и който се опиташе да прекрачи беше наричан ВРАГ и после не можеше да си помисли за света отатък желязната завеса. Доносниците ни дебнеха отвсякъде.Бариерата се спускаше завинаги. МИСЛЕТЕ !!!
444
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни плаши с комунистите,не искаме диктатурата на простия макак.Десет години кражби и излагация стигат.Няма умни и интелигентни хора ли,че опряхме до хора с тъмно минало,без езици и визия да ни представят?Стига вече!
443
9
 
11
 
! Отговори
До “протестиращите” преди 3 години
Платени мишки. Вие сте срам за България.
442
9
 
9
 
! Отговори
дядо Добри преди 3 години
На 3 милионна София това са 3 зрънца хвърлени в камион пясък!И какво ? Ще проправите път на на комунистите? ТЕЗИ КОИТО СА УНИЩОЖИЛИ СТОТИЦИ ХОРА ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА СТРАНАТА НИ ! Помислете и си изберете!!! Ще изберете ли тези,които взривиха черква с мирни хора вътре? Тези които пращаха млади хора в Белене? Тези които биеха печати по краката на младите момичета? Мислете!!! Утре да не съжалявате за избора си?
441
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне на 31.07.2020 г.
440
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аууу, цели 250 човека протестират ?!Национален протест, а само в София :))Смешшни сте бе, пишманн протестъри
439
1
 
10
 
! Отговори
Друсано хипи преди 3 години
Важното е г-н Божков да ни праща редовно бира, да има секс и рокендрол. #ОСТ***ФКА.....
438
10
 
3
 
! Отговори
Един от югозапад преди 3 години
Ке паднат Толуп и Каскет.Лоши хора,само за грошове мислят
437
5
 
15
 
! Отговори
Дебили или Да? преди 3 години
Да махнем Борисов за да може Фигурантът на Черепа да състави правителство на мафията?!Ми идете се перетеИ без това протестърите сте хомотаАре писта
436
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сто пъти съм го казал - Б.Б. краде, ама и строи, за разлика от другите, които само крадат. Лошото е, че няма по-добра алтернатива... И с опасния диктатор Ердоган се разбира (не ни заляха с емигранти, а и не ни тормози турската армия), както и с ЕС се разбира, дават му пари като слуша... И така е по-добре, отколкото да се дърви и на двете сили около нас, както искат някои ***... Интересно ми е, ако кабинетът беше паднал и бяха дошли ***, дали и колко пари щеше да им даде ЕС...
435
19
 
10
 
! Отговори
Д-р В Цветанов преди 3 години
Успях да отида на 5 от 21 протеста :(. Но снощи бяхме рекордно много! И забелязвам как непримиримостта нараства :). Колкото и да е нагло правителството, не може дълго да се противоставя на 70.000 души (не знам колко точно бяхме). Гледах австрийските и немските вестници днес - все повече от тях критикуват Борисов за корупция и задържане на властта срещу интересите на народа :). Въпрос на време е страхът му да надделее над властолюбието! Оставка и съд за корумпираните!!