Отново блокада: Протестиращи блокираха още 2 възлови кръстовища в София

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено
Обновена: 29 юли 2020 15:20 | 29 юли 2020 15:13, Красимир Ангелов
560

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група протестиращи блокира още две ключови кръстовища в София – това на Софийския университет и Оролв мост, видя репортер на Dnes.bg.

Още по темата
По-рано днес протестна проява блокира и кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Демонстрантите са доста по-малко, в сравнение с вечерните протести, но се заканиха, че акциите им ще продължават.

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено, а части на полицията и жандармерията са разположени пред всичко ключови места, както и пред сградите на основните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


560
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
391
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровното трио,сивите кардинали...Прекалено много внимание им отдавате! Вече изпадат в безтегловност, те водят своя битка за интереси.ПР-арменеца и адвоката са с ясни поръчкови задачи,а посредствения Минеков го води реваншизма ,че неведнъж беше публично компрометиран.По-некадърни водачи не съм очаквал някога на митинги. Ако бях протестиращ,първо тях щях да набия!!!
390
11
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
От едната страна са тези млади хора - от другата е изкопаемото Гърневски! Гърневски, който и 45 годишният му син вече не го понася, поради патологична герберастия и от 2 години не си говорят! Гърневски, който каза - не разговарям с него, но от Герб не се отказвам! Вие ако считате, че дъртото Гърне и Бойко Чекмеджака са бъдещето - продължавайте. А младите ще одъртеят и ще станат като вас! Пълно удовлетворение!
389
0
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
:0:):):):)Лилана не е ли на Гемето?:):):):)
388
11
 
6
 
! Отговори
Беден IT 3000лв кеш преди 3 години
Моля пазете се от психясали ГЕРБ-ери - заплашват, че ще убиват хора, а всеки знае, че за 30лв и една консерва боб са готови да продадат и майкитe си.БЛОКИРАЙТЕ СМЕЛО! НО СЕ ПАЗЕТЕ! АКО НЯКОЙ СЕ ДРЪВЧИ - КОЛАТА ПО ТАВАН, ПАЛЕЖ, ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ, ТЕСТ ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ и БЛОКАДАТА ПРОДЪЛЖАВА.
387
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Тонка Лилана може да поздрави Черепа с някоя песен за рождения му ден единствено от централния затвор!
386
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Това не е протест. Това е гражданско неподчинение и моля журналистите да ги наричат "Гражданите, които не се подчиняват" вместо 'протестиращите'. Това въобще не е протест.
385
0
 
14
 
! Отговори
Дай си номера? преди 3 години
Вижте какво. Дали подкрепяте протеста или не - това не е важно.Важното е да се прокара Лустрация и да се разкарат ДС октоподите от властта, защото който и да дойде на власт, ще бъде асимилиран като дребен калмар за броени дни.Няма по-важно нещо. Време е 30-годишния "преход" да приключи вече.
384
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, що Минеков да не ми е по симпатичен от Веждито, което в перманентно пияно състояние удря полицаи, държи се арогантно, гордо заявява, че е мултак на сбирка на мултаци, получава грамта, че е обявен за почетен мултак! Може и Божков да е бил на тържеството! Минеков не се върти край властта, че да си живее по охолно и спокойно!
383
4
 
2
 
! Отговори
Тротинетка 31км/ч преди 3 години
Щели да блъскат протестиращи.То вашите дармони едвам закрепват 50км/ч - аз с тротинетката ви правя квивогледи ле. Бастуни
382
2
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До надарения. Не разбрах само как младите на по 25-30 поемат управлението на държавата - диктатура на улицата ли, улична държава ли, как? Не трябва ли да направят партия и да се явят на избори, които да спечелят? Що ми се струва, че този мач сме го играли и преди. И не го спечелихме.
381
3
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Във фейса някой пише,че Лилана Божкова щяла да пее довечера на протеста:):):):)
380
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е гражданско своеволие. Освен това за протест трябват 40 човека, а тук няма толкова.
379
4
 
1
 
! Отговори
Падате с 200 преди 3 години
До ТонкатаЕ братле, то и такситата не са оферта - оня ден един таксиджия набута умишлено една клета женица в уличките на протеста, ама той нали брояча си върти. Него не го бърка.Купи си тротинетка - аз така запивам. Всех една за 600 лева и стигам навсякъде и при тва, много бърже
378
1
 
13
 
! Отговори
Диоген преди 3 години
Споменът за митингите от 90-те,младите лица на Лияна Панделиева и Емил Кошлуков,тези пламенни оратори...Настоящата имитация и поклонението на "влъхвите" Бабикян,Минеков и Хаджито, просто няма сравнение с онези дни!Съжалявам днешната младеж,фантазиите с тоалетна хартия,бонбони и яйца са подигравка с нивото на интелигентността им.
377
2
 
6
 
! Отговори
ПОЛИЦЕЙСКИ ПОБОЙ преди 3 години
Опитахме с бой, но се вдигна риска да се съберат 100 000 човека и да ни изпочупят гръбнаците.Давайте други идеи как можем да спрем злите млади с гражданска позиция?
376
1
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До Падате с 200Абе аз да не съм луд да хода с колата като се черпим:):):):)Много полиция:):):)
375
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.
374
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма 100 човека общо в цялата страна.
373
1
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
до 390 Ами те довечера като се понапият и тази работа могат да свършат на некое кръстовище:):):)Топки,чадъри,бири що да не се омешат там мъжко,женско,кой кого прекара?:):):):)
372
2
 
4
 
! Отговори
Падате с 200 преди 3 години
До ТонкатаМоже да идеш в Бийч Бара, но си остави автомобила долу на Дондуков - ше походиш малко пеш, но няма да пречиш на протеста и ще си пиеш мастиката без никакви грижи.А и то разходките са полезни - ше се отрази добре на теб и приятелите ти. Наздраве!