Отново блокада: Протестиращи блокираха още 2 възлови кръстовища в София

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено
Обновена: 29 юли 2020 15:20 | 29 юли 2020 15:13, Красимир Ангелов
560

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група протестиращи блокира още две ключови кръстовища в София – това на Софийския университет и Оролв мост, видя репортер на Dnes.bg.

Още по темата
По-рано днес протестна проява блокира и кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Демонстрантите са доста по-малко, в сравнение с вечерните протести, но се заканиха, че акциите им ще продължават.

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено, а части на полицията и жандармерията са разположени пред всичко ключови места, както и пред сградите на основните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


560
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
0
 
1
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Много е лошо когато те сърби дъто за бой и не го получаваш !
470
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатура на малцинствата имаме тукТези хора не ми приличат на политически ангажирани, защото нямат идеи за развитието на България. Искат само разруха.Сигурен съм, че повечето от тях НЕ ГЛАСУВАТ на избори и не ги е еня какво става в държавата.
469
4
 
2
 
! Отговори
ДОЛУ ГЕРБ преди 3 години
Купувайте Димки, пиратки и сълзотворен газИ да почваме терористите на БОРИСОВ!България за БългаритеПрочети още на: https://dnes.bg/sofia/2020/07/29/otnovo-blokada-protestirashti-blokiraha-oshte-2-vyzlovi-krystovishta-v-sofiia.458157#comment-newest
468
5
 
1
 
! Отговори
ДОЛУ ГЕРБ преди 3 години
БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР
467
6
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Какъв фигурант на Черепа бе, вие вече съвсем смешни стснахтр с тия мантри и глупости. Ако се правеха такива протести с плащане, Боко отдавна да е платил за спирането им. Хората усещат, че милиционерите им крадат държавата, затова е всичко.
466
1
 
10
 
! Отговори
До486 преди 3 години
Тогава протестите бяха естествени, а не като сега платени и организирани от черепи, фигуранти и други бандити.
465
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати мижавите протести тази година.Напишете в гугъл "протести сдс" или "протести орешарски" и отворете на изображения.Открийте 200 000-те хиляди разлики.
464
2
 
11
 
! Отговори
x ae преди 3 години
С този си акт протестиращите ми паднаха в очите и за мен вече те са просто една платена банда за провокации от Божков. Блокирайки движението нарушават правата за свободно предвижване на всички и аз не МОГА ДА ТЪРПЯ ПОВЕЧЕ!
463
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА и СЪД, прости герберасти!!!! кое не разбирате?
462
1
 
9
 
! Отговори
1989 преди 3 години
Камарат Радев да си прибере грипенчетата,че да не дойдат еф-четата!
461
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някакви младежи се гордеят, че пиейки бира по улицата и спейки по палатки, правели нещо за България, само показва колко са глупави.
460
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия 50 човека (нещо дубайските пари свършиха, май) не са народът. Ако "народът" искаше оставки, щеше да каже. Защо изведнъж се появи тема на дневен ред, че изборите не трябва да се чакат и не трябва да се гласува за промяна? А трябва да се решава от някаква микро-група?
459
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест срещу мутрите, организиран и платен от Да, България (Иво Прокопиев) и Васил Божков - Черепа? Нещо им хлопа дъската на тия. Че и оставки искат в най-неподходящия момент.
458
2
 
18
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Ей младежи преди да дрънкате за морал в България и смяна на системата ограмотете се малко ! Почетете за историята на управленията през последните години.И за какви мутри говорите като Божков и Цецо Беглецо се надяват на вас и вашия "протест" И да се благодарите че Баце няма топки иначе досега полицията да ви е пообухала както става навсякъде по света ! Не пречете на тези които работят те също имат права !
457
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз протестирам защото ми е малко акъла !
456
3
 
14
 
! Отговори
Урааа преди 3 години
Хахаха Радеффф усещам как след по-малко от година ще е фигурант и никой няма да се сеща за него. Никога не съм гласувал за Г ЕРБ, но сега съм сигурен че само те са ми на сърце
455
7
 
3
 
! Отговори
Младеж до Емигрант преди 3 години
Съгласен съм с теб, че дърти комунисти(или техните наследници) не трябва да идват на власт. Аз ходя, както мнозинството от хората на протеста, на генерален протест- против клептокрацията, корупцията и деспотизма в България. Против и ГЕРБ, и БСП съм. В България трябват нови партии и генерална промяна(засилване на демокрацията, разделение на властите). Затова протестираме.
454
12
 
5
 
! Отговори
Младеж преди 3 години
И аз бях на протестите, не съм блокирал нищо. Даже си чаках 7цата трамвай половин час да се прибера и не дойде. Бяха блокирали Прага. Прибрах се просто по алтернативен маршрут. Малко допълнително разходка не ме уби. Спряха движението по няколко кръстовища и айде вече бой, тези наркомани били, не знам си кво. Борим се срещу клептокрацията, а тея ми мрънкат. О, неразумни и юроде, осъзнай се!
453
0
 
4
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Оказва се,че Домуза е същата с,виня като Черепа.Единия реди играта на Божков ТВ,другия на Нова Тв,явно недоволен от заслужените атаки на Валери Симеонов за приватизацията на БМФ.А после джурналягите не били свободни,щото Борисов им пречел на фалшивите,манипулирани новини?!Видя се случая с пияната репортерка!!Ето кои са слугите на мафията и на фалша и кой е мафията,а именно олигарситемчичко паричковците!!
452
12
 
4
 
! Отговори
Младеж преди 3 години
Преди се оплаквахте, че младото поколение нищо не правим, колко сме мързеливи, как не се борим за България и заради нас тя умирала. Сега вече като сме навън и протестираме и най-накрая правим нещо пак ви пречим. Евала за логиката!