Протестиращи блокираха движението по основни булеварди в София

Те окупираха кръстовището на бул. "България" и бул. "Иван Гешов"
29 юли 2020 13:15, Красимир Ангелов
375

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи блокираха едно от най-натоварените кръстовища в София – това на бул. "България" и бул. "Иван Гешов".

Това е първото обявено от организаторите гражданско неподчинение на демонстрантите, които продължават да настояват за оставка на правителството.

Блокирано за известно време беше и трамвайното и тролейбусното движение.

Голяма част от шофьорите бяха изненадани от блокадата и някои от тях дори влязоха в спор с протестиращите.

След блокадата протестиращите се насочват към НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нЯМА КАК ДА Е СЪГЛАСЕН МАСТИТИЯ БИЗНЕС С ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ.
233
12
 
10
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Къде са троловете на ГЕРБ?Бацьони го разкостиха в другата статия - няма кой един минус да даде. Преразпределете се.Абе? Да не би пък да са ви спрели надника?
232
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри, като не ви кефи ББ или друг - пречете на тях. Блокирайте техните домоме и работни мяста. Нарочно пречите на НОРМАЛНИТЕ хора да работят и живеят спокойно, понеже самите вие нямате нормален живот. Като онкоболен, редовно ходя на животоподдържащи процедуро. Не е добра идея да ми пречите, честно. Ако и аз реша да съм *** като вас, и си кажа, че щом на вас не ви пука за моя живот, и на мен няма да ми пука за вашия, и да мина със сто и много през цялата колона... Не си насилвайте късмета
231
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троловете на ГРОБ вероятно много добре знаят,че това ,което правят е ПУНТА МАРА...или АЛА БАЛА...парички да падат,пък кво ги интересува Борисов или дотолкова,че ако се задържи по-дълго...ще има за тях от мазнинката..
230
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Писах за обществени групи! Не видях и не чух бизнеса също да е съгласен с тоя таратор на улицата който се предлага!
229
1
 
23
 
! Отговори
Играта преди 3 години
Полицията да е поставена в напрегната обстановка и да сбърка, прилагайки сила. Във форумите допълнително се нагнетява напрежение. Някои призовават протестиращите да бъдат газени. Играта в момента е на нерви и време. Подготовката е прекалено напреднала. Гражданите единствено могат да проявят съзнание, ако искат в ЕС а не в Русия да запазят спокойствие, да не се връзват на провокации, да спазват хигиенните изисквания. Така ще се спечели необходимото време. Този театър сме го гледали трябва е ясно
228
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сме силни сме
227
4
 
26
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
На снимките виждам пак тези същите 20 човека къде вчера бяха пред резиденцията на Бойко в Бояна:):):)Аре да не са същите 20 н0 поне половината:):):)И кво?Е така на партизански групи ше си играем и ше се разхождаме по булевардите на София?:):):)То е ясно,че тези *** оставки нема да видат нито на Правителството нито на Гешев,а ше видат какво е як бой и то не от полицията а от Народа:):):)Никой не ги подкрепя вече 20 дни:):)Вчера и синдикатите им теглиха майната:):)Само Али Баба и Решетников:)
226
2
 
28
 
! Отговори
Това вече преди 3 години
На нищо не прилича!Арест на всички нарушители на ЗДП !Яка глоба!Това са терористи!
225
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит рожден ден на Божков! Това е заглавието на днешния протест!
224
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абее телевизийте що спряхте да давате протеста отвиско щото се вижда,че са една шепа хора ли,давате ги само отстрани да се види,че има протест,ама и вие кви мазници сте.В някой и друг окръжен град се събрали 10-30 души и вие веднага репортаж от там,че имало протест,нагнетявате положението само и само да стане патаклама,че да има после по-високи заплатки от репортажи.
223
3
 
18
 
! Отговори
Играта преди 3 години
Целта на Гешев е да бъде прерязана пъпната връв на Радев с Москва. Реакцията е мълниеносна. Дори рискуват осветляване на Еленко с акцията в метрото. Сега вероятно го следят, защото очакват диверсии в енергетиката. Може да имат друг човек Еленко да отвлича вниманието. Погват Божков за неща, които са обществена тайна.Явно е на високо равнище в заговора, но го изпускат. С протестите имат две в едно - близки контакти на хора за да се разпространи заразата и изнервяне за да бъде поставена полицията
222
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 265Моля те, не поставяй артисти и каквото и да разбираш под интелигнеция, на едно ниво със спортистите. Просто не ... редно!
221
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пилицаи пребиват безпомощни хора, вързани хора и казват, че били предизвикани!Ако аз хвърля един човек, върху друг човек, вържа ги и двамата и запозна да ги налагам, а с говеждия си поглед покажа, що за стока съм, като ме снима някой, ще ме вкарат за 7-8 години в затовра, нищо че казвам, че съм бил предизвикан?Какво стана със сегашните? Смъмряне! Бележка в дневника! Ехаааа!Шо не станах полицай бе ... то не е късно де!
220
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе защо не протестират интелигенцията,спортистите,синдикатите,артистите...и т.н.?! Тука има гнило в общото определение протестиращи!
219
10
 
4
 
! Отговори
Играта преди 3 години
със съдбата на България е започната отдавна. В ГЕРБ е имало внедрени, които да работят за инсталирането на Радев в президентството. Американците малко късно се намесиха според мен. Първия сигнал беше, когато ефиктно обявиха персона нонграта. Вероятно Борисов е поставил достойнството на България пред личното си оцеляване и е поискал да се справи сам. Така вместо Радев е обявен един незначителен съдия. Прокуратурата получава от САЩ грамите и влиза в президентството.
218
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Резил РадевТо няма 6 милиона работещи българи бе, ненормалник!
217
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 259На лъжи се крепи цялото ни управление. Те ни лъжат, че ни дават по-добър живот, лъжат си партньорите, че щеим дават от пая, шиши ги лъже, че всичко ще е наред, лъжат Гешев, че ще стане велик ... абе ... лъжа и измама :)Ама и ние сами се лъжем.
216
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1200 минимална2400 средна950 лева минимална пенсияКакво не ви харесва? Разбирам ако е ниско, може да го вдигнем, ама защо не ми харесвате предния коментар?
215
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 254И според теб малдите, като не искат Босиво и Шиши (ДПС??!?!!!), значи искали БСП и ДПС ..... АХхахахахМи то ДПС и то е на власт бе :) хиихиии! Ааахххх колко си загубен!