Протестиращи блокираха движението по основни булеварди в София

Те окупираха кръстовището на бул. "България" и бул. "Иван Гешов"
29 юли 2020 13:15, Красимир Ангелов
375

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи блокираха едно от най-натоварените кръстовища в София – това на бул. "България" и бул. "Иван Гешов".

Това е първото обявено от организаторите гражданско неподчинение на демонстрантите, които продължават да настояват за оставка на правителството.

Блокирано за известно време беше и трамвайното и тролейбусното движение.

Голяма част от шофьорите бяха изненадани от блокадата и някои от тях дори влязоха в спор с протестиращите.

След блокадата протестиращите се насочват към НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати мижавите протести тази година.Напишете в гугъл "протести сдс" или "протести орешарски" и отворете на изображения.Открийте 200 000-те хиляди разлики.
273
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАРОДЪТ НИ Е УМЕН И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЧОВЕК КОЙТО РАБОТИ И ГОНИ ВСИЧКИ КОИТО СЕ ПРОВИНЯТ,ДАЖЕ НАЙ-БЛИЗКИ! КОЛКОТО ДО ДОГАН И ПЕЕВСКИ всички знаем,ЧЕ от 1989 г ДПС Е УПРАВЛЯВАЛИ С ВСИЧКИ БЕЗ ГЕРБ.Може да викате, но СТАНИШЕВ СЕ ЦЕЛУВА С МЕСТАН, А ОРЕШАРСКИ Падна по заръка на ДОГАН.
272
1
 
9
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Ако тази есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене .
271
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 години
Протестиращите са като Ковид 19. Има няма 5% на 100000 ги подкрепят. Никой не ги иска,но те се разпространяват като зараза и блокират пътищата. Всички почват да ги мразят и скоро ще приложат ваксина срещу тях. Те да набият някой нервен шофьор закъсняващ за някъде на пътя и да видят как ще се надигне народния гняв. И да не плямпат как искали промяна щото като ги питам кой ще донесе тази промяна мълчат и не казват имена. Едни нови хора. Кои са тия нови хора само те си знаят.
270
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПротестърАми щом сте по 20 на кръстовище това не ви ли говори нещо.НАРОДА НЕ Е С ВАС И НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ.
269
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не чакай те оставки...пачките ги няма още от ЕС
268
5
 
5
 
! Отговори
Протестър преди 3 години
Другари, така с по 20 души на кръстовище до никъде няма да стигнем. Така ще блокираме само двайсетина кръстовища. Дайте да дадем и да съберем пари за повече палатки и да бучнем по една на всяко възлово кръстовище.
267
1
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
До ДААА.. 301 Не и давай съвети какво да правят. Те преливат от акъл. Особено отровното трио.
266
1
 
15
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Това са безделници , а в провинцията хора без празници работят за 600 лв.
265
20
 
4
 
! Отговори
местен свинар преди 3 години
Ама като ва гледам - преуморили сте се от работа! Герберски калинчета, наместени по разни агенции да крадат и усвояват! И като са толкова малко - какво ви пречат! Заобикаляйте ги,присмивайте им се! Полицията - вярно! Цецерон я превърна в партийна собственост и инструмент за реклама! Тръгнете да биете и като дойде 101 въздушнопреносима дивизия ще си понесете отговорността!
264
6
 
12
 
! Отговори
ДААА.. преди 3 години
СКЪПИ ПРОТЕСТИРАЩИ АЗ И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ВИ ГЛЕДАМЕ ВСЯКА ВЕЧЕР И ВИ СЕ РАДВАМЕ НО ОТ КАКТО БЛОКИРАТЕ РАЗНИ МЕСТА ВИЕ НЕ ПРЧИТЕ НА Б.Б. НАПРОТИВ ПРЕЧИТЕ НА МИРНИ И ЧЕСТНИ ХОРА - МОЛИМ ВИ ПРАВЕТЕ ТОВА ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЗАЩОТ ТАКА ИЗГЛЕЖДАТЕ МНОГО МАЛКО И Б.Б. ГОВОРИ ЧЕ СТЕ МАЛКО И ХОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ С ДЖИПА И СЕ СРЕЩАТА С РАЗНИ ГРУПИЧКИ НА ГЕРБЕРИ И ГОВОРИ ПРОТИВ ПРОТЕСТРАЩИТЕ- АКО БЯХМЕ ПО БЛИЗО ЩЯХМЕ ДА ИДВАМЕ НО... МОЛИМ ДА СТЕ ПРЕД ПРОЗОРЦИТЕ НА Б.Б. ИНАЧЕ НАПРАЗНО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО
263
3
 
28
 
! Отговори
Докога, бе?! преди 3 години
Докога шепа безделници ще пречат на преуморените от работа хора да се приберат у дома и да отдъхнат, защото утре пак ще стават с петлите?Докога ние, данъкоплатците, ще осигуряваме заплати на полицията, за да пази тази шепа безделници от "народната любов" /от справедливия гняв на онези, които ежедневно се борят ефективно с корупцията в сферата на своите професии, защото това за тях е битка на живот и см.ъ.рт/??
262
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МААТ КРАЧУЛИ НАПРЕД,НАЗАД КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ И КУФЕЯТ ЛИ КУФЕЯТ!МАХАЙТЕ СЕ ОСАКАТЕНА ПАС.МИ.НА!
261
1
 
21
 
! Отговори
Явно преди 3 години
Шепа глупци са решили да обърнат влака, и могат дори да го постигнат, ако останалите само стоят и гледат !
260
1
 
26
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
Ха-ха, нали щяха да блокират всички магистрали? Май не им стигат бройките и силиците. Да не говорим, че другите граждани и шофьори скоро ще ги бият.
259
2
 
23
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Какво гражданско неподчинение. Една сопа искат. На кой му се протестира да протестира ,а не да пречи на нормалния начин на живот.Искат да ги отупа полицията и да предизвикат внимание върху себе си.
258
4
 
35
 
! Отговори
ми, преди 3 години
Не протестиращи,а най-обикновени простафели пречещи на движението на работещите хора да стигнат до месторабота.Протестите трябва да са само пред институциите.
257
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просят си боя милите. Да отидат да блокират банкянския бек, какво ми блокират нормалния отруден човек?!?
256
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ОЯЛ СЕ, МАЗЕН, ГЛУПАВ И СТРАХЛИВ - *** при младите хора, които 20 - ти ден стачкуват против тебе, прокурора и правителството !!! Ти не си строителен надзор да обикаляш обектите в БГ - излез И ВИЖ НАРОДНАТА "ЛЮБОВ" !! НЕ ТИ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ - ТОВА НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ САМО С ХВЪРЛЯНЕ НА ЯЙЦА И ДОМАТИ, А ЩЕ ПОЧНАТ И ДРУГИ НЕЩА ДА "ХВЪРЧАТ"... ГЕРЕСТИЯ БОРИСОВ, САМОЗАБРАВИЛ СЕ И ДЕБЕЛОКОЖ НАРЦИС - НЯМА ДА СЕ КРИЕШ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ !! ГАРАНЦИЯ !!
255
7
 
25
 
! Отговори
Виждащ преди 3 години
Р.ус.наците искат българските плажове да са пълни с р.у.снаци, НЕ С БЪЛГАРИ!!!! МЕЧТАЯТ ЗА 16ТА РУСКА ГУБЕРНИЯ!!! КЪШ ОТ БЪЛГАРИЯ, Р.УС.КИ БЛ.Я.Д.ОВЕ!!!!!