Шофьорът от инцидента: Протестиращи ме заплашваха 4 часа без вина!

Халед Мохи: Това ли е начинът за протест, да разбивате коли?
281
Шофьорът от инцидента: Протестиращи ме заплашваха 4 часа без вина!
Снимка: Facebook

Шофьорът на автомобила, участвал в инцидент с протестиращ снощи, разказва от първо лице за случая.

В емоционален пост в социалната мрежа Халед Мохи пише, че не е видял или усетил да е минал през крака на човек.

Още по темата
"С момчето, предявило претенция, че съм му минал по стъпалото, стиснахме ръце пред всички без претенции от двете страни, но аз продължавах да бъда блокиран от протестиращите", обяснява той за часовете, прекарани на кръстовището на бул. „Цар Освободител” и бул. „Васил Левски”.

Пътят е бил отворен, както обясниха по-рано и от СДВР, когато автомобилът му е бил спрян и нападнат от група протестиращи, които изскочили на пътното платно.

"Тълпа от хора беше запушила пътя към Орлов мост, исках да избегна контакт с протестиращите, единственият свободен път беше надясно по бул. "Васил Левски", накъдето тръгнах да завивам, но пред автомобила скочиха хора, аз спрях, около мен се събраха група протестиращи, които започнаха да удрят по колата, да ме обиждат и отправят заплахи. При така възникналата ситуация, реших да се изтегля с колата назад, за да се спася. В този момент се чу вик, момче от тълпата предяви претенция, че докато съм извършвал маневрата, съм минал с колата през крака му", разказва водачът, според когото на един от клиповете се вижда, че си е дръпнал крака, когато колата тръгва на заден ход.

По думите му е жив и здрав благодарение на бързата реакция на органите на реда, а пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

"Бях задържан и обграден от протестиращите против моята воля близо 4 ч., без да съм виновен или нарушил закона. През цялото време получавах заплахи за саморазправа и убийство. Аз винаги съм бил и ще бъда на страната на справедливостта, за която се борят уж протестиращите. Но нека да попитам това ли е начинът за протест?! Да разбивате колите на хората?! Нали са мирни протести?! След като искате справедливост, защо се лъже, че съм прегазил човек, а реално не съм, доказано от органите на реда и камерите?! Промяната няма да дойде, докато не разберем, че само всеки със своя личен пример може да я доведе", заявява Халед Мохи.

Той е подал жалба за заплахите и щетите по колата. Мъжът признава и че се притеснява за живота си след прочетеното в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
2
 
! Отговори
Дедо Ванг преди 3 години
Докато пройдохи се търкалят по друмищата, 12 мъдреца ще се произнесат и човек без коса и с особена капа ще започне да блъска с книга с лъвове и корона на корицата по чутурата на човекът птица, който се е продал за блатни глухарчета на страната, чиято земя е лед.
185
0
 
3
 
! Отговори
Потвърждавам преди 3 години
До ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКАДа! И аз го гледах това днес. Всички мълчат!
184
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!!
183
0
 
4
 
! Отговори
ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА преди 3 години
След хвалбите на Борисов за ремонта на пътя Ботевград-Мездра, репортерка го контрира, че това е можело да стане още преди 10 години, но тогава премиерът е пренасочил парите за друго трасе. Но агитката от ГЕРБ дори не оставя Борисов да отговори, започва да подвиква към журналистката и да отговаря вместо своя лидер, който благосклонно мълчи.От "ТВ Враца" обаче разказаха в сваления вече репортаж точно как правителството на Борисов е лишило региона от ремонт на пътя, защото е отклонило парите.
182
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес нищо не казвате за днешните записи,*** на Борисов!
181
0
 
6
 
! Отговори
ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА преди 3 години
Местната "ТВ Враца" обаче показа репортаж, в който постановката лъсва. От телевизията обясняват, че oфициaлнo cъoбщeниe до медиите в региона зa пoceщeниeтo нa Бoриcoв нe e имaлo. Във видeoтo се вижда кaк мecтни журнaлиcти изoбщo нe ca дoпуcнaти вътрe до събитието. Затова пък са събрани привърженици на ГЕРб, за да направят агитка и да аплодират почти всяко изречение на премиера.
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен58 *** не те ли е учила че не хубво сам да си пишеш плюсове
179
4
 
2
 
! Отговори
Баба Ванга преди 3 години
"Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България."Висок човек - значи мъжот чужбина - върнал се заради пандемиятаще се появи - никога не е имало по-удобен повод за товаИЗВОД: Очаквайте висок студент/бизнесмен завърнал се от чужбина да поведе протеста - това е нашия човек.
178
0
 
5
 
! Отговори
ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА преди 3 години
Припомняме ви, че вчeрa в повечето телевизии бe пoкaзaнo кaк пoд бурни aплoдиcмeнти Бoриcoв cлизa oт джипa във Врaцa. Cъбрaлитe ce хoрa гoрeщo ръкoпляcкaхa и cкaндирaхa имeтo му. "Блaгoдaрим ти Бoйкo. Ти нaпрaви нaй-хубaвoтo нeщo зa нac", "Aкo бeшe лecнo Oрeшaрcки дa гo e нaпрaвил", се чуваше от страна на присъстващите.
177
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!
176
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите в София вече са около 25 хиляди.
175
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!
174
0
 
2
 
! Отговори
ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА преди 3 години
Регионалната медия "ТВ Враца" свали от интернет платформата Youtube и от сайта си своя силно критичен репортаж за посещението на премиера Бойко Борисов в северозападния град вчера. Репортажът обаче вече е споделен из социалните мрежи и може да се гледа там. Такова копие показва и "Сега" след свалянето на официалния материал.
173
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офце офце, ама бибитко се крие като мишка :) Няма ли да зщити честа на Доган и СИК, биват ли такива работи :)))Явно от Тихина са му станали наложници на овчаря, тролчетата са в екстаз :)))
172
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току що гледах Гаспар Авакян - стои с камерата пред полицейския участък , извика катаджиите и ги кара да пишат глоби на полицаите които пресичат не по пеш. пътека или карат патрулките без поставен колан
171
5
 
4
 
! Отговори
Един преди 3 години
Е то от 1.6 милиона само 10 000 ли решавате да блокирате града? Вчера сте заплашвали жена ми. Докога ще търпим мухльовците на София да определят кой откъде ще минава? Не ги ли виждате, че това са безработни мишки.....
170
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жЕРТВАТА НА ПРОТЕСТА хАЛЕД МАЙ Е ОТ ПАРТИЯТА НА пЕЕВСКИ ХАХАХА ГЕРБЕРИ ЕТО КАКВИ ПРОВОКАТОРИ ПОЛЗВАТЕ САРАЙСКИ ХАХАХАХАХА
169
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема си тръгне разчита че идва август и идват почивките и хората ще се уморят.Наесен ще го свалим!
168
2
 
2
 
! Отговори
Баба Ванга преди 3 години
"Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България."Вече имаме профила на човека. Оглеждайте се за такова лице на протестите. Най-вероятно вече е с нас и протестира рамо до рамо с нас - младите!
167
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво българи! Хиляди сте и идват още и още.Край с ПРЕЗИДЕНТА и мафията