Блокади, палатки, шествие: Ден 23 от протестите в София

Недоволните отново се събраха в триъгълника на властта
31 юли 2020 21:36, Красимир Ангелов
527

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи се събраха в центъра на София за 23-та вечер с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Още по темата
Блокадата на Орлов мост остава, а протестиращите отново са се събрали в района на сградите на Президентството и Министерски съвет.

Продължават да е блокирано движението в района на пл. "Орлов мост" и по бул "Цар Освободител", където остават разположени палатки, но на този етап движението по бул. "Дондуков" се осъществява нормално.

Протестът на този етап протича мирно, като по традиция има засилено полицейско присъствие.

Вижте още във фоторепортажа на фотографа Димитър Кьосемарлиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи, да не допуснем проруския метеж да мине !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !
387
2
 
3
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 3 години
СТРАНАТА НИ Е ПРОПИТА ОТ БАНДИТИЗЪМ.ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ ДО ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДЕГЕНЕРАТА ПРЕДСЕДАТЕЛ И ВЪДВОРЯВАНЕТО МУ В ЗАТВОРА.КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО. АУДИО ЗАПИСИТЕ ПОКАЗВАТ ЯСНО ЩО ЗА ЧОВЕК НИ УПРАВЛЯВА. ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ. КРАЙ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА ЧИЧО И СТРИНКА. КОНФИСКАЦИЯ НА ЗАКУПЕНОТО ,ПОСТРОЕНО С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ПО ПРОГРАМИ ЗА РАЗВИТИЕ ОТКЛОНЕНИ ЗА ГРАБЕЖ. ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА.
386
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях в подкрепа на протеста, докато не лъснаха типичните комунистически принципи.. Ако не си с нас значи си против нас!! Всеки който има и грам различно мнение по въпроса е агент-провокатор!! Хората, които не са абсолютно съгласни с линията на ."партията" нямат място сред нас!! Който се опита да изкаже лично мнение.. не е желан тук. Е успех в революцията Ви другари, но аз ще съм аут от това.
385
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде..е, хаотиците от Зайчарника на Фигуранта започнаха да се самопределят като активни "борци" против прогнилия Запад.Явно се оядоха и започнаха да зарипят благодетеля си.Започнаха да разбират повече от демокрация от всички.Партизанските блокади които тероризират цяла България, ги смятат като тяхно право, а задължение за Норода да ги търпи.Те рискували живота си, а Народа трябва да плати цената за дето лежат по асфалта !
384
1
 
3
 
! Отговори
Ю кортес преди 3 години
Да си направят партия и да участват в избори.Другият начин е да обявят подкрепата си за някоя партия.Трети,няма.Всъщност ,има....според Йоло Денев...да се върне бог Тангра.
383
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастите били ***, ми като гледам и вие не пращите от акъл!
382
3
 
6
 
! Отговори
Софиянка преди 3 години
МНОГО СЕ УЧУ,ДВАМ КОЙ ИМ ИЗКАРВА ПАРИТЕНА ТЕЗИ ХОРА,КОИТО СА НА ПРОТЕСТА.Аз работя от сутрин до вечер,САМО МЕНИДЖЪРА МИ КАЗВА през работно време,че отива на козметик, на фризьор или на масажист-ТА МОЖЕ БИ ТАКИВА ХОРА СА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.Ама кой контролира децата им,ако имат малки деца,или и те са като тях -цял ден по улиците!!Интересно ми е студентите пък като не слушатлекции,а ходят на протестите КАК СЕ НАУЧАВАТили те са родени научени,ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ИМДАДЕ ДИПЛОМАТА-ЧЕ да са министри!!!
381
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 403 не фантазирам младите скромни безработни и работещи са учили в Български университети и ги има ама не им се дава шанс да управляват ,защото не са от сегашните партии а са безпартийни ,трябва партия на безпартийните а не на юпитата
380
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говоря за нормални млади около 30 годишни , които са много обазовани за да управляват най-качествено от хиляди години на сам, дори и да са в момента безработни , учили в България и чужбина безпартийни искащи нова партия на безпартийните
379
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искаме БСП ДПС а млад скромен безработен или работещ премиер като австриеца Курц например безпартиен от партията на безпартийните
378
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ ИМАШЕ 10 ЧОВЕКА 400 ДНИ ТУК ИМА 1 МЕСЕЦ ПО 50 60 ХИЛЯДИ ДАЖЕ И 100
377
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите кога ще протестират срещу Олигарсите и мафиотите от БСП.Овчаров току що го осъдиха за безстопанственост в особено големи размери.пРецедента кога ще направи изказване по въпроса с т.нар. БСП? Там ще размахва ли юмрук в тяхна посока?
376
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И 3 милиона да излязат да протестират, няма да подадем оставка. Може да сме малко, но сме лоялни към Герб, там където сме яли бял хляб няма да плюем.
375
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще сме най-смешната държава в рекордите на Гинес, ако правителството подаде оставка заради това, че някой е спал в палатка.
374
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръговратът на живота - борихме се да свалим комунизма, а сега се борим да си го върнем с лозунги животът просто да ни е лесен и управлението да е длъжно да ни го осигури! Много удобно за червената върхушка, Божков и преЦедента Радев. Жалко, че никой не мисли два хода напред!
373
6
 
12
 
! Отговори
1рубла= 2,3 стотинки преди 3 години
Мин.работна заплата в Русия е 12 000 рубли = 279 лева !Мин.работна заплата в България е 610 лева !
372
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В резултат на това България има най-ниската средна заплата в ЕС, малко под 690 евро, изоставайки зад страни извън ЕС като Черна гора - 785 евро и Босна и Херцеговина - 741 евро. Това сочи факта, че българското правителство злоупотребява с кохезионните фондове на ЕС.
371
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по данни на Световната банка, преките чуждестранни инвестиции в България остават на пренебрежима позиция в растежа на националния БВП и по време на трите мандата на Борисов (от 2009 г.) почти не е постигнат напредък в тази област. Освен това растежът на БВП на България през последните 10 години е много сходен с този на страни извън ЕС, като Албания, Армения и Македония. Само за сравнение, съседна Румъния постигна ръст на БВП от 202% за същия период
370
7
 
14
 
! Отговори
Радев е пътник! преди 3 години
Остава му още една годинка на Фигуранта-Метежник Радев и хоп в ареста и затвора за държавна измяна и нарушаване на Конституцията на България !
369
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Износени милфoвe и пишман-грантаджии...