Ден 23 на протестите: Отново напрежение на Орлов мост

Полиция изведе мъж, изразил несъгласие с блокадата
31 юли 2020 19:53, Красимир Ангелов
141
Ден 23 на протестите: Отново напрежение на Орлов мост
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 23-ти ден продължават протестите в София с искане за оставка на правителството. След като днес имаше напрежение със задържани на Орлов мост, тази вечер отново имаше проблеми на ключовото кръстовище в столицата.

Още по темата
Мъж е отведен с полиция от Орлов мост, след като бурно изрази несъгласието си с блокадата, съобщава БНТ.

Само бързата намеса на униформените предотврати ескалация на напрежението.

Пред медиите мъжът заяви, че не се плаши от протестиращите, защото бил съден за футболно хулиганство. Той уточни, че не е провокатор, а гражданин, който е недоволен, че не може да се прибере до дома си от работа, защото автобус 72 е спрян от движение заради блокадата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да. И аз мисля като вас. Това са едни дришльовци, и безделници напълно употребени. През ноща да мине 1 цистерна и с маркуча да ги прогони. Утре антипротест - срещу тия пикльвци които цяла София блокират. Трябва да се направи нещо хора, българи
4
5
 
6
 
! Отговори
812 преди 3 години
Ако до дома на този човек може да се сигне само с едно превозно средство, той има сериозно сонование да иска оставката на кетицата Фандъкова. Кой ли е кварталът, оставен без алтернативен градски пътнически превоз?
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера видях едни *** със знамена свобода или смърт. Само искам да ви кажа, че апостола не е имал впредвид смърт за ББ - човека е бил готов ДА СИ ДАДЕ ЖИВОТА, в името на свободата. НЕ ДА СЕ УЛИВА С БИРА, докато някои други хора се опитват да се придвижват и работят!
2
6
 
5
 
! Отговори
ЛУСТРАЦИЯ преди 3 години
Ако се чудите защо България е зле и на последно място по всичко - защото само тук не е приет закон за ЛУСТРАЦИЯ.Всички страни в Източния Блок имат Лустрация или форма на това. Всички без България.ПРОТЕСТА ИСКА ЛУСТРАЦИЯ (закъсняла с 20-25 години)
1
8
 
21
 
! Отговори
24/7 преди 3 години
Хахаха...какви протестиращи са тези гащници ??? Колко ли от тях изобщо са гласували някога , но важно е купона да върви.