От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!

Полицията изяснява инцидента между жена и протестиращи
Обновена: 31 юли 2020 11:37 | 31 юли 2020 11:08, Веселина Йорданова
557
От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!
Снимка: БГНЕС

СДВР изяснява конфликта между жена и протестиращи на "Орлов мост". От полицията подчертаха, че ще преценят кой е извършил нарушение или престъпление, защото всеки носи отговорност за поведението си.

Тони Тодоров, зам.-началник на отдел "Охранителна полиция", обясни пред журналисти, че жената е отишла да изрази мнението си пред тях. От изнесеното на брифинга стана ясно, че тя е била засегната от липсата на градски транспорт.

Още по темата

Един от протестиращите изхвърля срещу нея съдържанието на чашата, която държи, а тя му посяга с бастун, каза Тодоров.

Ще повишим нивото на тона, с който коментираме. Жената се е явила да изрази своето мнение и всички видяхме реакцията на протестиращите, подчерта той.

В момента и двете спорещи страни се намират в Първо районно управление. Няма да толерираме нито една от двете страни, ще преценим, който е извършил нарушение или престъпление, каза той.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тодоров посочи още, че случващото се е недопустимо.

Снощи за пореден ден на кръстовището на "Арсеналски" и "Черни връх" имаше жена в нетрезво състояние, която провокираше полицейските сружители там, като ги караше да проверяват шофьорите за алкохол, даде пример той.

Повишаваме тона на изнасяне на информация и на коментари, каза Тодоров.

Той заяви, че не може да се говори за физическо насилие при задържането на мъжа, и арестът е по начина, по който се извършва. Задържаният е Петър Кърджилов, който се изявяваше като PR на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

От СДВР подчертаха, че има инвалиди и възрастни, които са много засегнати от промяната в движението на градския транспорт заради блокадите. В тази връзка има множество сигнали и оплаквания, подадени в Столичната община.

Имало е опит за диалог с протестиращите, за да се пусне движението по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", но засега без резултат, разговори ще има и днес. По-продуктивен бил този с блокиралите бул. "Дондуков".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Писна ми 397Къде видя 5-10%, по-малко са - БОРИСОВ, ГЕШЕВ, ПЕЕВСКИ, ДОМУЗА, КРЪГЧЕТАТА СИКАДЖИИ И ЗЪРНАРИ. Но съм съгласна, не може да тероризират останалите! Затова всеки ден ще е така до оставката!
349
5
 
30
 
! Отговори
Писна ми преди 3 години
Не може 5-10% да тероризират останалите!!! Бях съгласен в началото с протестите , но сега вече се превъръщат в политическа игра и тормоз за 90 % от столичаните. А за факта че повечето от "протестиращите" дори не носят маски , което е елементарна социална отговорност, дори не искам за споменавам.
348
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаМузика за ушите ми ще бъдат плача и писъците на вашто Баце, докато го отвеждат към единичната килия с белезници на крадливите кунки!
347
2
 
15
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Кържилката обаче как пищеше като жена Боли меее,боли меее,умирааааам,умираааам:):):):)
346
8
 
3
 
! Отговори
6 преди 3 години
До ПровинциятаЕ нали един път идвахте вече. Пак ли. Стойте си на село.
345
4
 
28
 
! Отговори
Провинцията преди 3 години
Баба Илийца срещу черкезите..... А бе няма ли мъже в тази София, ами трябва ние от правинцията да дойдем и да им насметем палатките... Ще ми скачат на пенссионерки.....
344
3
 
33
 
! Отговори
Лелеее преди 3 години
Какви смешници има тука, баба мутра-провокатор инструктирана и изпратена от Бойко ха хаа. А този пияндурник дето писка като жена какъв е? Елит? И това е каймака на протестиращите, не искам и да знам каква е утайката.
343
3
 
25
 
! Отговори
Тримата глупаци преди 3 години
И с палатки не ни обръщат внимание. Трябва да отвлечем самолет.
342
2
 
25
 
! Отговори
Босът преди 3 години
на Мафията - Фигурант Дронов: опъвайте палатки и бийте старците,Venceremos!
341
2
 
27
 
! Отговори
БСП, ДПС и Черепа преди 3 години
Вече сме напълно обединени.
340
0
 
20
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Споко дяца, ще се помоля на Васко да ви докара шезлонги, че да ви пазят от яйца и домати, ако започнат да ви замярват недоволни граждани, а и хем да сте на сянка !
339
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сички требе да краднем.А не - само властта.Череп - президент!
338
2
 
21
 
! Отговори
Накрая май ще стане преди 3 години
"Грабвайте яйцата!", бабата изкряска, и запъртъци от колите хвръкнаха завчаска !
337
0
 
2
 
! Отговори
ешерихията преди 3 години
До Анонимен Да , любителите на лай.ата са там! Здравословна вода от Варненския залив за всеки ***!
336
8
 
13
 
! Отговори
Прости милиционери преди 3 години
Заместник началник на Охранителна полиция едвам свързва изреченията.Пълен *** и такива ще ни пазят.Абе Министъра и предишния и сегашния измитайте си *** от полицията че поради неграмотност ще докарате хората до гражданска война.Брифинга пък на представителя на Фандъкова беше уникален.Обяснява се като ученичка какво правил и с кого говорил.Абе айо има Правилник на Общината за масови мероприятия и там е записано че се налагат глоби по 300 лева на нарушаващите реда.КОЛКО ДО СЕГА СТЕ ГЛОБИЛИ?
335
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормалните се пекат на златните, балъците на паветата. Щели да правят промяна. Смешници жалки.
334
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия наркоманчета верно жегата не ги лови. А милиционерите стоят и ги пазят. Чудят се какво става. Така ще е , като системата се напълни с библиотекари, военни, зоолози, железничари и каквито искаш. Трябва професионалисти, завършили Академията, иначе ще сме винаги на това дередже. Като ги гледаш, чудно е как са покрили и нормативите по физическа подготовка.
333
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, леле.... как си личи като ги "пуснат" герберунските *** под определени статии и новини. И не само, личи си какви точно "аргументи" и "мнения" ги инструктират да бълват. Трагикомично. Дали си струва? Те си знаят.
332
2
 
15
 
! Отговори
Необосновано предпол преди 3 години
В чашата на Кържилката може да е имало киселина (ама слаба!) или жлъч от Иванчева!,Да се разследва в лабораторията,спомената от родна евродепутатка!
331
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама те бая били герберастките ***...май е тръгнал поредния транш към тях или са назначили нови мекерета на властта на мафиота...Прокуратурата трябва да ги разследва откъде идват тези траншове...от шкафчето на Борисов или от 60-те милиона на Божков...Геребрастите крадат ...отделят част от краденото за купуване на избори и после пак крадат...това е България вече 30 години...Сега младите искат да разрушат този модел,но мутрите пак хвърлят пачки ,за да заглушат протеста...Няма да им се получи..