От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!

Полицията изяснява инцидента между жена и протестиращи
Обновена: 31 юли 2020 11:37 | 31 юли 2020 11:08, Веселина Йорданова
557
От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!
Снимка: БГНЕС

СДВР изяснява конфликта между жена и протестиращи на "Орлов мост". От полицията подчертаха, че ще преценят кой е извършил нарушение или престъпление, защото всеки носи отговорност за поведението си.

Тони Тодоров, зам.-началник на отдел "Охранителна полиция", обясни пред журналисти, че жената е отишла да изрази мнението си пред тях. От изнесеното на брифинга стана ясно, че тя е била засегната от липсата на градски транспорт.

Още по темата

Един от протестиращите изхвърля срещу нея съдържанието на чашата, която държи, а тя му посяга с бастун, каза Тодоров.

Ще повишим нивото на тона, с който коментираме. Жената се е явила да изрази своето мнение и всички видяхме реакцията на протестиращите, подчерта той.

В момента и двете спорещи страни се намират в Първо районно управление. Няма да толерираме нито една от двете страни, ще преценим, който е извършил нарушение или престъпление, каза той.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тодоров посочи още, че случващото се е недопустимо.

Снощи за пореден ден на кръстовището на "Арсеналски" и "Черни връх" имаше жена в нетрезво състояние, която провокираше полицейските сружители там, като ги караше да проверяват шофьорите за алкохол, даде пример той.

Повишаваме тона на изнасяне на информация и на коментари, каза Тодоров.

Той заяви, че не може да се говори за физическо насилие при задържането на мъжа, и арестът е по начина, по който се извършва. Задържаният е Петър Кърджилов, който се изявяваше като PR на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

От СДВР подчертаха, че има инвалиди и възрастни, които са много засегнати от промяната в движението на градския транспорт заради блокадите. В тази връзка има множество сигнали и оплаквания, подадени в Столичната община.

Имало е опит за диалог с протестиращите, за да се пусне движението по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", но засега без резултат, разговори ще има и днес. По-продуктивен бил този с блокиралите бул. "Дондуков".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
410
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще сме най-смешната държава в рекордите на Гинес, ако правителството подаде оставка заради това, че някой е спал в палатка.
409
1
 
15
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Нека си протестират колкото си искат,но само да не пречат на другите граждани. Има си институции и места за протести. Никой няма право с действията си за притеснява живота на другите.Крайно време е да се отцепи района и да бъдат изхвърлени от платната за движение на градския транспорт.Започват да стават нахални и ултимативни. С ултиматуми не става,а с преговори.Подобни действия опорочават протеста и пораждат омраза към честно протестиращите.
408
3
 
8
 
! Отговори
Старата истина преди 3 години
До ха-хаКато няма Борисов-4, ще има БСП+ДПС. За съжаление друга алтернатива няма.
407
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ха-хаСамо и,д,и,о,ти,те не разбраха,че развяването на черни знамена,черен фон с бял надпис,скелети,слагането на бесилки със знак "път с предимство" , меренето на парламента с червена боя, говоренето за "пролет"(ама не арабска), "прочистване" и т.н. означава, че олигарсите готвят голямо клане и убийства на хора в България и грабеж,чийто марионетки скачат по площадите!Много от заблудените овце не разбират за какво става дума,нито как ги манипулират и следват тълпата.Кръгли *** и!
406
5
 
10
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
Малиий, тва платените гробарчета как се активизираха! Сега се разбра за кво са еврата в чекмеджето... Ама и те няма да подпрат стола дето се клати.*** много го любите бацето бе, ама запомнете, Борисов 4 НЯМА ДА ИМА!
405
3
 
5
 
! Отговори
ало прокуратурата? преди 3 години
Каскета сега ще повдигне обвинение на жената с бастуна за дръзко хулиганство
404
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркоманите си направиха комуни по улици и кръстовища защото главният прокурор им разбута едрите дилъри, време е полицията да ги измете, а не да ги пази.
403
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите трябва да се направят на разсеяни за 2.часа и да не охраняват протестърите. Народната любов ще ги разгони от Комините им по Кръстовищата.
402
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСамо и,д,и,о,т,ти,те не разбраха,че развяването на черни знамена,слагането на бесилки със знак "път с предимство" , меренето на парламента с червена боя, говоренето за "пролет"(ама не арабска), "прочистване" и т.н. означава, че олигарсите готвят голямо клане и убийства на хора в България и грабеж,чийто марионетки скачат по площадите!
401
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ръст ли? Ар ю ступид. Виж БВП по години, ерм 2 и тнт.
400
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
455, ти от Азия ли гледаш към нас?
399
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите искатБОЖКОВ за президентИванчева за финансов министърМангъров за здравен министърСлави за министър на културатаКостадин от "Възраждане" за МВРтоХристо Иванов за Главен Прокурор
398
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ми е, в коя точно реалност се намират тези, които очакват крах на България, ако правителството паднело! Елате в чужбина да поживеете някоя година! От тук се вижда най-добре накъде вървите! Няма "възстановяване", "реформи", "ръст" и др. Няма! Това е ПОГРОМ бе хора!!!! ПОГРОМ!! Слепи ли сте, че ви администрират психопати и че ЕС ви подхвърля по някой оглозган кокал, а месцето си го делят т.нар. управляващи с техните шефове от Брюксел + българските крадци?! Вземете си живота в ръце!!
397
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО БАБИТЕ С БАСТУНИТЕ ЩЕ ГИ РАЗБУТАТ ТИЯ НАДРУСАНИ АЛКОХОЛИЦИ- ТРЪГНАЛИ ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЦЕЛЯТ- ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПО ВИСОКИ ПОДКУПИ НАЛИ- ЖАЛКА КАРТИНКА- ЩО ГИ ТРАЯТ ОЩЕ.
396
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всички тези полицаи и началниците им си отиват заедно с мутрата.
395
4
 
13
 
! Отговори
Граовец преди 3 години
Треперете социалисти! Тези протести няма да ви спасят!
394
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрил се в президентските покои,като вирусче във нечии дробове.Кашляш, кихаш, иска ти се да го изриташ.Аз съм сигурен, че ваксинация ще имаи тя ще бъде догодина.
393
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямате си и най-малка представа,че падне ли правителството,вкарвате България в най-голяма пропаст!Ще хвърлите България в ръцете на убийци и на крадци грабещи държавата ни до кокал,ще я доунищожите!Предатели!
392
3
 
19
 
! Отговори
няма майтап преди 3 години
Разединителя отложи правосъдието.Подаде сигнал "Мутри Вън!" и мутрите напълниха площадите завчаска.Толкова са заслепени горките. Нинова бодра СДСарка и веща приватизаторка прибра тлъстия пай и сега е начело на БСП. Всички се оплакват от перверзния преход, ама няма кой да види фактите. Просто има хора с отклонения и те се ползват дивашки от популистите начело с Радев, Нинова и сие.
391
1
 
4
 
! Отговори
ТКЗС преди 3 години
В дружеска атмосфера споделят че искат да направят ТКЗС.Внушават на обекта че трябва да изтегли спестяванията си и да ги донесе. Искат да ги видят за да се убедят че ги е взел.Настояват да сложат парите заедно /моите и твоите заедно/ в една чанта, нали са от едно предприятие.След това отиват да ги вложат. По пътя ТКЗСара подава чантата на някой преминаващ съучастник. Когато пристигнат на предназначеното ТКЗСара иска чантата. Потърпевшия учудено твърди че той всъщност даже не я е пипал . . .