Задържаният Кърджилов отказал да даде проба за дрога и алкохол

Той беше арестуван по-рано днес на "Орлов мост" след разправа
31 юли 2020 15:00, Ния Христова
136
Задържаният Кърджилов отказал да даде проба за дрога и алкохол
Снимка: БГНЕС
Арестуваният за хулиганство Петър Кърджилов е отказал да бъде тестван за дрога и алкохол, съобщи NOVA.
 
Той беше отведен в Първо районно управление на СДВР, след като беше задържан от полицията. Задържана там е и възрастната жена, която кърджилов нападна и заля с вода на "Орлов мост".
Още по темата
 
Облечен с жълта жилетка, той крещеше на жената "Марш оттук!", а в отговор тя се опита да го удари с бастуна си.
 
Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците.
 
Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение. Комисар Тодоров заяви, че ще се изясни дали е имало провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болиии болиии помощ хора болиии ...хахахаах
73
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз наркоман как пищеше сутринта като момиченце :))))
72
1
 
10
 
! Отговори
до княз игур преди 3 години
А генерал Колев не искаш ли?
71
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минавах оттам като се случи всичко. Това момче беше напълно неадекватно. Или беше пиян или надрусан или и двете. Фъфлеше и почти нищо не му се разбираше.
70
29
 
5
 
! Отговори
Княз Игор преди 3 години
Пламен Дарак втв " Фейсбук ":Само две неща искам. Предсрочни избори, организирани от служебно правителство, назначено от Радев и ....... да председателствам една седмица - Специализирания Народен Съд.
69
4
 
38
 
! Отговори
GG преди 3 години
Защо полицията не проверява за наркотици в протестиращите ? То само от телевизията и снимките се вижда, че там 80 % са наркомани. Полицията има пълното право да ги провери, защото поведението им е съмнително. Да не говорим, че тази блокада е тотално незаконна. До кога ще търпим 20 антиваксъри наркомани да си правят каквото си искат ?!
68
8
 
16
 
! Отговори
дядо от село преди 3 години
До 6 милиона българи.И при социализъма,пак ще сте си мизерници.Щото само искаме,а нищо не правим.Предпочитаме някой друг да ни го направи.Само мързели и консуматори..
67
0
 
13
 
! Отговори
Минестрел преди 3 години
След 30 години ще се види кой е бил държавник и кой задунайчик
66
47
 
3
 
! Отговори
Трубадур преди 3 години
Радев е единственият достоен Държавник за 30 години " преход "! На него разчитаме и се осланяме да ни спаси от мутренското робство!
65
2
 
26
 
! Отговори
Руский трактир преди 3 години
То човечето с малките юмручета разчита именно на такива палеокомуняги русофилистимяни като княьзчето да успее да направи това, за което решетката го е назначил.
64
2
 
19
 
! Отговори
Е ПИСНА МИ преди 3 години
До Княз ИгорПризнай си честно, ама наистина - кой ти диктува тези глупости, човек. Излагаш се. Но то, кой ли ти вярва
63
26
 
1
 
! Отговори
6 милиона българи преди 3 години
Искаме си социализма!
62
23
 
4
 
! Отговори
Княз Игор преди 3 години
Когато сме със западняците - малобройна и нрподготвена армия, разрушено земедлие и стопанство, масова безработица, ограничени пазари, повсеместна мизерия и разруха, пълен морален упадък, демографска катастрофа, рекордна емиграция и смъртност, изключително високи нива на престъпност, външна политика в поза " партер " пред световния агресор САЩ и брюкселските му марионетки...
61
5
 
22
 
! Отговори
КНЯЖЧЕ преди 3 години
До Княз ИгорКогато бяхме с братушките - безплатно образование и здравеопазване на световно ниво, необятни пазари, помощ за многодетни семейства, мощна армия, почти нулева престъпност, първи места в Европа и света по производство на определени видове продукция, символични цени, развит туризъм и спорт.-------------------Яко бой в милицията, ресторанти работещи до 10.30, стрелят на месо на границата, и още и още....... Айде да се разкараш вече, а ?
60
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 48И защо да дава проба? В правото, вупреки мутропрокурорите ни и обслужващите ги медии, все още съществува презумпцията на невиновност================От чисто морална гледна точка. Аз бих дал проба. Да видят всички, че съм чист. Много повече би се издигнал в очите на хората. Ясно. Иначе вече всички сте начетени юристи и разбирате от право. Ха
59
21
 
4
 
! Отговори
Княз Игор преди 3 години
Когато бяхме с братушките - безплатно образование и здравеопазване на световно ниво, необятни пазари, помощ за многодетни семейства, мощна армия, почти нулева престъпност, първи места в Европа и света по производство на определени видове продукция, символични цени, развит туризъм и спорт.
58
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на мен ми изглеждаше леко надрусан. Но това не означава, че всички протестиращи се друсат, нали така?
57
25
 
3
 
! Отговори
Дик Кокър преди 3 години
Не е достстъчно тулупа и Гешев да се махнат. Нужна е пълна промяна на курса, натрапен ни след инсценировката на 10 януари 1997 - *** от Лаборантина. Мястото на България не е при англосаксонците. Ние сме славяни и няма нищо по - нормално да сме част от бъдещ славянски съюз.
56
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставам с впечатлението че на този протест са само хора клиенти на прокуратурата или платени от тях. Тоя специално е пиар на крадливата кметица Иванчева. За това искат да сложат свой прокурор за да ги измъкне.
55
3
 
26
 
! Отговори
Кържилов преди 3 години
Позор,в ареста и затвор!