Задържаният Кърджилов отказал да даде проба за дрога и алкохол

Той беше арестуван по-рано днес на "Орлов мост" след разправа
31 юли 2020 15:00, Ния Христова
136
Задържаният Кърджилов отказал да даде проба за дрога и алкохол
Снимка: БГНЕС
Арестуваният за хулиганство Петър Кърджилов е отказал да бъде тестван за дрога и алкохол, съобщи NOVA.
 
Той беше отведен в Първо районно управление на СДВР, след като беше задържан от полицията. Задържана там е и възрастната жена, която кърджилов нападна и заля с вода на "Орлов мост".
Още по темата
 
Облечен с жълта жилетка, той крещеше на жената "Марш оттук!", а в отговор тя се опита да го удари с бастуна си.
 
Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците.
 
Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение. Комисар Тодоров заяви, че ще се изясни дали е имало провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
20
 
9
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 3 години
Сигурно ще го бият в полицията и след това ще кажат, че сам е паднал по стълбите.
33
5
 
10
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Пред журналисти? Ти къде видя журналисти? Откога медийните шпицконанди на успелия млад мъж с перфектна фигура се наричат журналисти?
32
6
 
41
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Ама голям мъжага( като всички напудрени протестъри)! Пред камера е много смел, пред бабата е голям бияч. Пък като го хванаха полицаите се разврещя като женка: Помогнетеее! .Такива ли ще оправят България? Тоя работи ли нещо?
31
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До С двестаИма право да откаже проба, докато не получи адвокат. Това е МВР произвол и терор.
30
26
 
3
 
! Отговори
Княз Игор преди 3 години
Продължителностна военната служба - 2 години за мъжете, година и половина за жените. Изграждане на боеспособна армия с руска помощ, с която гордо да можем да се похвалим при парада на Червения площад. Засега единствено обединение, начело с Президента Румен Радев и БСП + АБВ, заедно с родолюбиви организации като " Възраждане ", БНО " Шипка " и Войнски съюз " Васил Левски " биха могли да осъществят този единствено подходящ за България замисъл.
29
2
 
22
 
! Отговори
Княже, преди 3 години
на какви хапчета си човече? Спирай ги веднага
28
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото знам - има право да откаже, а те нямат право да го заставят без съдебно разпореждане!Той не управлява МПС...Ченгеджииска работа!
27
5
 
39
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Жената се обясняваше пред журналисти. Той я нападна и то не словесно. За това искат да го проверят за наркотици и алкохол, защото прояви агресия. Беше си провокация и не прави протеста да изглежда по-добре.
26
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгледах го. Не беше чак бабичка,ами на след-климактерична възраст.И си беше ачик провокатор,ама едва ли платен или дори не специално подкокоросан да ходи и да дразни. Приличаше на верните Бойкови почитателки, дето редят рими и съчиняват оди в негова възхвала, и се подмокрят от телешки възторг, като го гледат на телевизора. А постъпката на мъжа, плиснал водата, си беше грозна отвсякъде. Предполагам от преумора, нерви и липса на сън. Обаче,беше, неутрализиран и окован, все едно е хвърлил граната
25
29
 
4
 
! Отговори
Княз Игор преди 3 години
Прекратяване на дипломатически отношения със САЩ и Израел за неопределено време. Задълбочаване на икономическите,духовни и културни връзки с Русия, премахване от учебниците на скверни понятия като " османско присъствие ", акцентиране върху положителната роля на Русия в българската история. Заменяне на английския с руски като задължителен за изучаване чужд език. Задължителна казарма за всички лица, завършили 12 клас,които нямат намерение да продължават образованието си. без значение от пола.
24
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надрусан баламурник! В момента в ареста го таковат с 200!
23
35
 
3
 
! Отговори
Княз Игор преди 3 години
Ето стъпките за възраждане на сринатата ни от колониалното 30-годишно американско робство Родина:Референдум за президентска република, референдум за излизане от НАТО, референдум за излизане от ЕС, безусловен базов доход. Народен Съд, който не само да накаже с цялата строгост на закона всички американски мекерета, управлявали България, но и да отнеме незаконно придобитото имущество. Изгонване на престъпните чуждестранни монополи, пиещи от кръвта на отрудения българин. Премахване на незаконните американски бази. Национализиране на земята и индустрията. Прекратяване на дипломатически отношения съ
22
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауТая бабичка е дала 100 лева за карта за рейса и сега го псува, че не може да се вози вместо да иде пред МС и да протестира срещу Борисов. докато се махне.
21
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауМоже ама това не значи, че е с наркотици или пиян. Който не им хареса на МВР, веднага трябва да го арестуват и обвинят че е нарко или пиян. Щом искат тестове , значи всики трябва да се тестват тогава с Борисов и МВР и протетсиращи..
20
19
 
5
 
! Отговори
С двеста преди 3 години
Този и подобните му дискреситират протеста. Зелен со*осоид е. Нищо чудно всичко да е инсценирано именно с тази цел и любезното съдействие на официоза на Шишкото Домус ТВ.
19
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя го е напцувала и много ясно че ще реагира.
18
4
 
32
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Куку-то си беше виновен. Той започна. Явно е провокатор.
17
5
 
26
 
! Отговори
:) преди 3 години
пием, пеем, пушим, бабички покрай палатките душим ...
16
2
 
13
 
! Отговори
gandy64 преди 3 години
advokata na nai golemite moshenitzi Hadjigenov (vseki moje da napravi spravka kogo zashtitava tozi golqm bulgarin) govori za demokratziq i pravda.Tozi hubavetz shte nadmine i Barekov i do mesetz dva nikoi nqma da si go spomnq toq palqcho ednodnevka.
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре е да викнат танковете вместо разни бабички и проби.