Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават

Как продължават митингите?
Обновена: 2 авг 2020 20:29 | 2 авг 2020 19:50, Веселина Йорданова
723
Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават
Снимка: БГНЕС

В 25-ия ден на протести три ключови кръстовища в столицата остават блокирани. Демонстрантите продължават да искат оставки на правителството и на главния прокурор.

Още по темата
Затворените кръстовища са Орлов мост, булевард "Цар Освободител" при сградата на президентската администрация и кръстовището на Ректората на Софийския университет.

Сборният пункт за вечерния протест традиционно е пред президентството, където продължават да се събират хора.

По площада в т.нар. "триъгълник на властта" има инсталации с тикви и букети, а в отводнителните шахти са поставени табели "Борисов 3 - в канализацията", предаде БНР.

Обстановката към момента е спокойна.

Под надслов ''Не сте сами'' българи в чужбина също излязоха на протести. Заради часовата разлика демонстрациите са щафетни. Демонстрации има във Виена, Париж, Лондон Амстердам и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


723
Още по темата: протестмитингоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
549
2
 
3
 
! Отговори
Истината боли преди 3 години
И какво постигнахте с тези "протести" смепковци такива - от вас стават само клоуни за цирка в някоя талибанска държава !!!Така не се прави !!!!!!!!!!!!
548
2
 
0
 
! Отговори
Stoedin преди 3 години
Ай стига с тези маргинали, че почва да е досадно.
547
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ВИ СЛОЖИ НА СОФРА БЕ *** СЕГА ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ ЛИ МИЛИОНИТЕ
546
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ..............гадове за единно разграбване на България!!!
545
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на гербаджиите.........................освен да крадат, за друго не стават!!
544
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толу.четата си спинкаха до 19.00ч и сега излизат да изп.каят кучетата си и да се разхождат.
543
1
 
4
 
! Отговори
Нина преди 3 години
За справка на протестиращите да видят какво означава протестиращи преди ние протистирахме да се махне комунизма и бяхме къде много въпреки че нямахме мобифоно компютри или смарт фони ние имахме коуза а пък вие нямате вашата кауза е да провалите България не мерси от такава коуза преди бяхме силни и никой нени копуваше както сега ви копуват и за ваша информация този Еленко Божков беше кординатор в СДС питайтего като дойде при вас какво е направил нищо за хората обичащ да стой по високите етажи
542
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само бой по червените кратуни .
541
2
 
5
 
! Отговори
Рада преди 3 години
Тази сутрин по Нова телевизия тази Вера много лошо обиди полицията като каза че полицията е била деца ето от тук може фа се види какви лъжкини са Манолова и Вяра а какво правят деца на митингите и още нещо тази сутрин пак по Нова някъква млада ми говори че те да заради нас там аз искам да й кажа че не съм я уполомощила да говори от мое име аз не искам това правелство да пада и прокурора добре си върши работата за да дойдат *** Радев Отровно трио Лъжа Нинова Румен Гечев и тн
540
3
 
6
 
! Отговори
Тина преди 3 години
Хайде протестиращи и блокаджий стига сте правили панаири и карнавали стига сте слушали вашите кукловоди Отровно трио лъжкинята Нинова и гъската Мая Манолова с нейната лъжлива дружка Вера тя първо да си види нейния семеен живот олигарха президент Румен Радев и червените *** или пък Еленко Божков защото те само ще ви използват за да влязат в парламента и нищо друго а пък сега вие си продавате душиците като ви плащтат и ви дават алкохол и храна за мене вие сте продажниците на България
539
1
 
6
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
Така става, когато група еднакво интелектуално дефицитни елементи се съберат заедно.
538
2
 
8
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
БСП-то преритват вече xD Направо е шоу да ги гледаш как реват за внимание.
537
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е абсурд да спечелят. Алфа рисърч им дава 14% подкрепа.
536
3
 
7
 
! Отговори
Наш Георги преди 3 години
Кой е с вас ,бе ?! Малка част неосъзнати баивници,които НИКОЙ НЕ ПОЗНАВА И НЕ ПРИЗ НАВА !!! Освен БСП,Мая Манолова и президента НИКОЙ друг не стои зад вас ! Социалисти чески бленувания - :"Светът бил стях,Европа била с тях.Русия била с тях..." - ДРЪН,ДРЪН ! Никой не ви познава и не ви признава,а най малкото българския народ ! Вие не представ лявате българския народ ! Пфу! Долни сте!
535
13
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Българино не се предавай!! В момента стотици хиляди протестират срещу хунтата на Борисов!! Излез на улицата и протестирай!! Президента е с нас!!Света е с нас! Европа е с нас!! Русия е с нас!!
534
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Мина и този ден на "блокади". Не казвам протести, защото вече се седи под тенти и в палатки и се блокира. Блокира се не корумпираната власт, а обикновените хора. Това е все едно да заковеш входа на кооперацията, защото Петрови не са си платили за асансьора. Сутринта интервюираха млада и симпатична блокададжийка и тя обясни спокойно, че те са там за нас. Само че аз не си спомням да съм я упълномощил да е там заради мен.Млади хора, протестирайте, не пречете!
533
1
 
5
 
! Отговори
до 598 БСП преди 3 години
Ало чуваш ли ехо чуваш ли.отваряй очите ехооооо.опааааа .Цццц май много упойка му сложихме на тоя та скоро няма да се съвземе .Алоооочервен коштрамбел събуди се беидиот.събуди се и виж че пак няма да управлявате.дагодухатееееееееее
532
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меркел дано да ги изкъпе в петък
531
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като вмирисаха Столичния град, антибългарите решиха да разнесат вонята си към Берлин.
530
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя филм сякаш сме го гледали вече.Протест правителството на ГЕРБ подава оставка.Служебен кабинет и нови протести!!Предсрочни избори и...Следващ кабинет на Борисов...И така до безкрай