Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават

Как продължават митингите?
Обновена: 2 авг 2020 20:29 | 2 авг 2020 19:50, Веселина Йорданова
723
Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават
Снимка: БГНЕС

В 25-ия ден на протести три ключови кръстовища в столицата остават блокирани. Демонстрантите продължават да искат оставки на правителството и на главния прокурор.

Още по темата
Затворените кръстовища са Орлов мост, булевард "Цар Освободител" при сградата на президентската администрация и кръстовището на Ректората на Софийския университет.

Сборният пункт за вечерния протест традиционно е пред президентството, където продължават да се събират хора.

По площада в т.нар. "триъгълник на властта" има инсталации с тикви и букети, а в отводнителните шахти са поставени табели "Борисов 3 - в канализацията", предаде БНР.

Обстановката към момента е спокойна.

Под надслов ''Не сте сами'' българи в чужбина също излязоха на протести. Заради часовата разлика демонстрациите са щафетни. Демонстрации има във Виена, Париж, Лондон Амстердам и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


723
Още по темата: протестмитингоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
529
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, задава се Борисов - 4Нормално. Няма по-добро от ГЕРБ в момента. Ще спечелят поредните избори.Другите не знаят дали ще вляат изобщо в Парламента.ДПС си има сигурни 12-14% на всички избори, ама другите партии ...
528
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо журналистите не покажете как демократичната топ сила на ЕС- Германия, разгони с водни оръдия и сълзотворен газ *** нео нацисти и комунисти в центъра на Берлин! Ей така се прави!
527
14
 
5
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Тази вечер кабинета Борисов 3 пада!!Президента на всички Българи е подготвил експертен служебен кабинет, който ще изведе България от блатото на ГЕРБ
526
12
 
4
 
! Отговори
Герберасти, четете преди 3 години
Цвeтaнoв прeд ФAКТИ: Кoрупциятa e в гoлeмитe инфрacтруктурни прoeкти (ВИДEO)Бoриcoв caм e пoкaзaл c дeйcтвиятa cи зaвиcимocт oт ДПC, cмятa прeдceдaтeлят нa EAЦC и бивш "втoри" в ГEРБ
525
1
 
5
 
! Отговори
Попълни празното преди 3 години
Добрият протестиращ е ................. протестращ!!!
524
9
 
6
 
! Отговори
до 595 преди 3 години
Съгласен съм с теб, че така трябва да действа прокуратурата,но трябва да е срещу всички а не срещу посочените от ББ.Щях да ги похваля веднага ако бяха нахлули в Министерски съвет и бяха обискирали кабинета на ББ,на Горанов и др. от шайката,след това къщите,които обитават. Да ги арестуват,да висят по арестите с месеци докато ги разследват.Да ама няма да стане щото шефовете в прокуратурата са зависими от ББ.
523
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДа, в Сутрешния блок на Нова и Виктор Николаев, и новата му колежка не само директно подклаждат настроенията от улицата, но и не предават обективно цялата истина. В устата им беше само "полицията бие", но този студент с публикувана чужда ка с обезобразено лице как на следващия ден излезе от болницата с невредимо лице? Тези "майки" водещи посред нощ децата си с увреждания на протести се оказаха, че не са лигитимно представителство на онези майки, които участваха в дебати с успех.
522
7
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Клоун, БСП няма да минат 4% къде си тръгнал?---хаха ах аха ха ха а ах ахаххахаа ха
521
6
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До аз-ът Клоун, БСП няма да минат 4% къде си тръгнал?
520
2
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахааааа, а Волен е новия Левски :))))))))))))))))))))))))))))))))
519
16
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Схемата е много проста. Тиквата знае, че ще спечели изборите. Но не искат сега избори, защото резултата ще е плачевен. Това което прави нещата ужасни, е че в парламента вероятно ще влезат Слави и Хр.Иванов а и двамата Тиквата не могат да го дишат и имат защо. При полоожение, че ние пАтреотЕте ще влезнат нито варненската мутра, къде прилича на Ранърса от Шоуто на Слави - това ще означава, че Тиквата ще зависи от ДПС изцяло. Неофициалното ще стане официално. А това ще е края на Тиквата и тиквите!
518
6
 
15
 
! Отговори
не му вярвам преди 3 години
Радев, който сее ветрове, жъне бури. Не го забравяй.
517
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой искате да върнете на власт?!"Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари (full movie):https://youtube/watch?v=94lrVb69GZo.
516
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакат ли чакат Капитан Радьо да полети към Марс че да ги закара.............
515
1
 
4
 
! Отговори
РР преди 3 години
Да организира народен съд, тича му
514
10
 
7
 
! Отговори
анон преди 3 години
ВСИЧКИ *** НА НАРОДЕН СЪД !!!
513
18
 
10
 
! Отговори
8 преди 3 години
ГЕРБ още не са разбрали , че вече са партия от миналото .Една проста , но крадлива групировка. Идва ново поколение с нови ценности и цели -проевропейски за себе си и за децата си ! Просто идва ново време този път !
512
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставката на Гешев се иска заради нежеланието му да направи проверка на автентичността на едни записи и видео и да образува дело, както и за шумното нахлуване на тежковъоръжени в президентството. Проверката в президентството беше показно как не се прави.
511
7
 
14
 
! Отговори
Радеф преди 3 години
Бизнес въртят протестърите.
510
2
 
3
 
! Отговори
ау преди 3 години
А бе,къде е батко бе ?