Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават

Как продължават митингите?
Обновена: 2 авг 2020 20:29 | 2 авг 2020 19:50, Веселина Йорданова
723
Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават
Снимка: БГНЕС

В 25-ия ден на протести три ключови кръстовища в столицата остават блокирани. Демонстрантите продължават да искат оставки на правителството и на главния прокурор.

Още по темата
Затворените кръстовища са Орлов мост, булевард "Цар Освободител" при сградата на президентската администрация и кръстовището на Ректората на Софийския университет.

Сборният пункт за вечерния протест традиционно е пред президентството, където продължават да се събират хора.

По площада в т.нар. "триъгълник на властта" има инсталации с тикви и букети, а в отводнителните шахти са поставени табели "Борисов 3 - в канализацията", предаде БНР.

Обстановката към момента е спокойна.

Под надслов ''Не сте сами'' българи в чужбина също излязоха на протести. Заради часовата разлика демонстрациите са щафетни. Демонстрации има във Виена, Париж, Лондон Амстердам и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


723
Още по темата: протестмитингоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
509
5
 
20
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Странно е защо СДВР позволява този хаос? Странно е защо тълпата диктува на СДВР, те им казали кого да пускат!!!!! Ми значи аз утре заставам на завоя от Младост за Цариградско, запречвам пътя, слагам си постелка и лягам да се пека.... Егати пародията, полицията се орезили яко, и тя слугува на Божков
508
0
 
23
 
! Отговори
Abe преди 3 години
Ей, позьори, защо не блокирахте Народното събрание, че да не могат да излязат от там деплутатите, а ги оставихте да отидат във ваканция? Защото сте платени и целта ви е да предизвикате конфликти и размирици. Ей това е истината. Защо не протестирате, че подслушват премиера, а че подлсушват президента. Защо не искате оставка на ВСС? Платена работа. Ако мерихте с един аршин щеше да има и подкрепа. Вчера протеста беше от 100 човека.
507
4
 
10
 
! Отговори
АЛО ВАНЪО преди 3 години
"Оставката на Гешев се иска поради една единствена причина.Първият прокурор който засегна интересите на мафията"ТУКА СЕ ТВЪРДИ ЧЕ МОЯ ЧОВЕК ГЕШКАТА МИ ЗАСЯГАЛ ИНТЕРЕСИТЕ....
506
4
 
4
 
! Отговори
Ха хаааа преди 3 години
ЩЕ БЛОСИРАМЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.БОЙКО Е ПЪРНИКЧовек, недей да пиеш толков
505
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Фигурантът е поискал помощ от Путин - искал килъри за Гешев. Също е споменал, че Русия може да направи военни маневри с дебаркиране на български бряг. Поръчал е и да отпечатат 10 трилиона рубли за смяна на българския лев с рубли.
504
2
 
7
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Време е България да извика помощ от Турция - само Ердоган може да прати подходящите хора , които ще въведат ред в държавата за 5 часа !!! Бързо викайте Ердоган , иначе изтърваме държавата !!!
503
3
 
13
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
На мен не ми пречат,на Созопол съм.Като в оная песен е...слънце пече..много е добре...Което и правителство да дойде,все ми е добре.Най добре беше по времето на царчето...поздрави на асфалтовите плажуващи
502
1
 
11
 
! Отговори
Начо преди 3 години
И аз това щях да пиша,толкова са ***,не знаят че делата се решават от съдията.Съдията е шапкат,той решава.Пълни неграмотници.
501
13
 
11
 
! Отговори
На герберастите преди 3 години
явно са им набивали канчето колко са прости и колко зле се справят и сега се опитват да имитират комуникация между тях самите, хахахах ЛИЧИ ВИ ОТДАЛЕЧЕ ЧЕ СТЕ ПЛАТЕНИ!!! ОСТАВКА И СЪД!!!
500
5
 
22
 
! Отговори
Пецата преди 3 години
Оставката на Гешев се иска поради една единствена причина.Първият прокурор който засегна интересите на мафията.
499
1
 
10
 
! Отговори
Кармора преди 3 години
Кои са им политиците,коя партия ги представлява каква им е програмата...имат ли въобще идея за след оставките...ако няма 5ия неща,напълно безмислени са.Например говорят за оставки на прокуратурата.Даже не знаят че всичко се решава от съда.Съда е този който решава,в съда има две страни,прокурор и адвокат.Решението е на съдията.
498
17
 
6
 
! Отговори
ДОЛУ ГЕРБ преди 3 години
ГЕШЕВ Е ПОЗОРБОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР
497
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
който и да дойде след Борисов ,няма да е такъв ПОЗОР...Затова оставка веднага и ИЗБОРИ...Заради ината на 2 човека - Б.Б и И.Г.,сега всички страдат...само троловете потриват ръце,защото им се плаща на килограм за лъжи и хули към протеста...
496
8
 
6
 
! Отговори
гербери преди 3 години
Тука на всички име ясно защо са протестите !Зловредния падишах с кюлчетата да падне и на часа протеста ще приключи!Само това е искането !
495
7
 
10
 
! Отговори
Тина преди 3 години
Съгласна съм с теб като ми блокират пътя направо надивам клаксона тоес свирката какви са тези протести какво е това чудовище искат да ми съсипят моята страна с тези просташки протести надуйте свирките та да ги пиъаме как ще издържат
494
2
 
20
 
! Отговори
#НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделяйте, утре може вие да сте сред чакащите в 40 градусовата жега с човек в нужда или малко дете на задната седалка.
493
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези,които стоят зад протестите не мислят доброто на България,а как да ограбят и съсипят България!
492
2
 
13
 
! Отговори
Тина преди 3 години
Хей някой може ли фа ми каже колко хора да на тези протести аз мисля че да някъде 1000 човека а колко човека ходят на протестите в провинцията като Варна Пловдив Благоевград Русе защото в чужбина не са по вече от 10 или 15 човека ако въобще има протест
491
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е,няма как целия народ да излезе по кръстовищата...но е видно ,че народа подкрепя протестиращите.А не ги подкрепят само ТРОЛЕЩИТЕ МИШКИ мишки от ГРОБ,ако трябва да бъдем честни и да казваме истината каквато я виждаме...До сега само една бабичка е изразила недоволство...твърде малко са симпатизантите на ГРОБ...и е ясно кой ще спечели при една бъдеща гражданска война,към каквато май ни подтикват малката тиква Дончев и голямата Борисов.
490
3
 
12
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Миличките ми протестиращи ! Искрено се надяваме да продължите с блокадите ,наистина ! Искаме да продължите така до ноември месец - тогава ,като падне снега и навън стане минус 13 градуса , тогава ще дойдем да ви заринем със сняг и ще ви направим снежни човеци, за радост на децата ни ! Ще ви показваме и на цяла Европа - какви истински снежни човеци има България! Снежанка ще е Мая Манолова , а принца -Борисов. И принцът ще се качва и слиза постоянно на и от Снежанка.