Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават

Как продължават митингите?
Обновена: 2 авг 2020 20:29 | 2 авг 2020 19:50, Веселина Йорданова
723
Протестът в Ден 25: Блокадите на ключови кръстовища остават
Снимка: БГНЕС

В 25-ия ден на протести три ключови кръстовища в столицата остават блокирани. Демонстрантите продължават да искат оставки на правителството и на главния прокурор.

Още по темата
Затворените кръстовища са Орлов мост, булевард "Цар Освободител" при сградата на президентската администрация и кръстовището на Ректората на Софийския университет.

Сборният пункт за вечерния протест традиционно е пред президентството, където продължават да се събират хора.

По площада в т.нар. "триъгълник на властта" има инсталации с тикви и букети, а в отводнителните шахти са поставени табели "Борисов 3 - в канализацията", предаде БНР.

Обстановката към момента е спокойна.

Под надслов ''Не сте сами'' българи в чужбина също излязоха на протести. Заради часовата разлика демонстрациите са щафетни. Демонстрации има във Виена, Париж, Лондон Амстердам и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


723
Още по темата: протестмитингоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
469
3
 
15
 
! Отговори
и още нещо преди 3 години
С всеки изминал ден стават известни все повече неща.Вече знаем, че в палатките на протестаджиите има камъни, бои за цапане и други подръчни средстмва за терор. Знаем, че протестаджиите бият баби, а като ги задържи полицията, пищят за помощ. Върху самата рполиция се оказва натиск да не закача вилнеещите протестаджии. Но има и още нещо, което ще узнаете от сладващия ми постинг.
468
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки се разболява от злоба ... щом питаш имам чувството, че знаеш от личен опит.
467
4
 
13
 
! Отговори
Тада преди 3 години
До минаващ не се притеснявай бате Бойко е човекът който ще управи държавата а що се отнася до тези 10 годони пресъани да си въобразяваш защото олигарситр БожковЛъжкинята Нинова гъската Мая Манолова с неините Власта ни убива червените комунисти като Румен Хечев кото пороби и почти да фалира нашата страна и такива като отровно трио сте гладни
466
4
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Тролска ПрокобаЧувал ли си за рекламна фирма "Лийдуей Медия Солюшънс"? Това е фирмата, на която БСП плаща на ***, за да пишат по интернет медиите. Отговаря лично Антон Кутев. А по-интересното е, че даже не го крие, а си го казва в прав текст, че БСП плаща на *** да тролят. Подобно нещо от никоя друга партия не съм чувал. Има си Гугъл и това което пиша може да се провери, разбира се, за да не сме голословни, като кюлчета злато в отключено чекмедже :)))
465
2
 
6
 
! Отговори
КАТЕО преди 3 години
ОРЕДЯХМЕ , НО ОСТАВАМЕ! ОСТАВАМЕ! А БЕ ЩО НЕ СИ Е ,,,,,,,Е М,,,,,,,,ТА !!!!
464
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глейте да не настинете! А бе пусто дърво за вас!
463
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев вън! Айде легайте на паветата,че утре ви чакат тояги!
462
5
 
1
 
! Отговори
До ИСТИНАТА преди 3 години
Баце само да те светна това "биячи, но с акъл" са взаимно изключващи се понятия. Или си *** и само биеш хората, или си проправяш път с мозък.
461
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Политическата ни класа се състои от алчни служители на чужди агенции и държави,продаващи интересите на Народа ми/Куневица затвори блоковете в АЕЦ за сребърници...сега осребрява във френската банка строила в Румъния АЕЦ/примери безброй за последните 30 г.,Революция е спасението ни от този геноцид наложен и финансиран от ЕСССР...еничари финансирани от ЕС продават децата ни в робство...Анатема
460
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Защо е на улицата поколението след промените'' ................Време е Бойко да си ходи, но ... това което леко дразни в 'поколението след промените' е ... има една хубава английска дума без еквивалент в българския - IGNORANCE. Незнание и нежелание да знаеш какво се случва около теб. До Вчера не знаеха името на Прокурорa - днес му искат оставката, защото е модно. Не знаят, че България стартира под нулата по луканово време, не знаят кой е Живков, дано не научат всичко по трудния начин
459
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пост-комунистическата мутро-олигархична *** се разпада. Братя българи, на път сме да си върнем страната - нещо което трябваше да се случи още преди 30 години. Светли дни очакват родината ни!
458
5
 
1
 
! Отговори
До ББ преди 3 години
По колко ст. взимаш за коментар ***. Явно не са много, че само едни и същи опорки въртиш. Дет се вика обем да има!
457
1
 
13
 
! Отговори
Само да кажа преди 3 години
Моите родители са възрастни и с малки пенсии, но въпреки това гледатна тоя протест като безсмислен и платен !
456
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще подобри Радев ли? Само да организира честни избори ще е достъпно добро.
455
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименчерепа призна,че е пращал пари на гораноФ и борисаФ,че менда е излъгала парламента и му е създала закона за грабене...разбира се срещу парични знаци,дайте и на мен лиценз за тука има тука нема бе,черепа си пиеше кафето с борисов ...всеки може да го види...и есм-еси си публикуваха...гроб троловете сте абсолютни ***...само вредите...Бог да пази България
454
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонимен"мафията" на Позитано си няма "*** кърджалийски детеродни",не се разпорежда с данъците на Народа ни и с парите от ЕС...не е "давал"...и шкавче си няма дори...само факти известни на всеки пъдар...и си мислите,че помагате и ще запазите лапачката си...уволнени сте...ако имахте и капка чест ..Оставка пъдари на комунисти
453
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И както Черепа каза. малко са бавни, но изпълняват. Протести до дупка (не се знае до коя дупка). А пък после на Радо шишарката ще го съветваме. Както каже Шиши.Ами незнам за вас, ама за мен мафията е на Позитано.
452
2
 
8
 
! Отговори
GOGO преди 3 години
Нито един от тези хора не предоставих списък със име за промянва но уви това е прболема на българина само си мрънка за по добро бъдеще и каде са имената на тази промяна кой да я направи ? Както казват слаб народ слаба държава
451
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До АнонимендругарЕте борисов,Валерката,магарешки и шкембе войвода в напъните си да обслужат пеевски и да заслужат сребърниците си ще докарат държавата ни до гражданска война...и слепият вижда,че хората няма да отстъпят...няма да ви позволят повече да се гаврите с животите им...вие не сте господари на ничий живот...объркали сте Народа...Свобода или смърт!!
450
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще подобри Радев в България?Досега не се чу. Той дамо критикува. Това ли ще са грижовните нови социални политики - да си извадим очите с критики на гол тумбак? СецкаСачева и тя призна недотам свястнатс социална политика И какво следва? Илия пак в тия. Перспектива? Кот доди.