Палатковият лагер и блокадата на Орлов мост остават

Леко напрежение е имало снощи
85
Палатковият лагер и блокадата на Орлов мост остават
Снимка: БГНЕС
Блокадата и палатковият лагер на Орлов мост остават и днес.
 
Нощта е преминала спокойно, но снощи по време на шествието е имало леки опити за провокация.
 
"Получихме информация, че познати на полицията лица, забелязани и на конференцията на партия ГЕРБ, са забелязани на протеста снощи.
Още по темата
Информирахме полицията, на лицата бяха снети данните, но въпреки това, те продължиха да се навъртат в района", заяви пред БНТ протестиращ.
 
"Нашата обща цел е на първо място, върховенство на правото и желанието да живеем в една демократична държава. Ако хората не са доволни, че сме блокирали кръстовището, нека се замислят защо България 30 години е в преход. Това не е преход - това е капан", категоричен е протестиращият.
 
Палатковият лагер остава, пропускат се само линейки. 
 
Автобусите на градския транспорт продължават да се движат по променените си маршрути. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Водопроводчик преди 3 години
Никой не излиза да подкрепи бойко защото тези са футболни хулигани ,криминално проявени ,затова жандармерията да въдвори ред а тия в затвора до изборите .тия разбойници ли ще управляват държавата ,платени терористи
69
0
 
3
 
! Отговори
Шах и Пат преди 3 години
До Шах и мат!Стига с тия манипулативни внушения! Ако на изборите ГЕРБ отново спечелят ти какво ще говориш? БСП + турците да не би да са по- добрата алтернатива на управление?
68
0
 
1
 
! Отговори
Към шах и мат преди 3 години
под народа на Беларус имате предвид отрядите на "Вагнер" вероятно
67
7
 
1
 
! Отговори
Шах и мат! преди 3 години
ГЕРБ нямат печеливш ход. Цял свят вече следи какво става у нас.Мутрите клекнаха. Ако сега не успеем да ги изметем от държавната власт, Беларус, последната диктатура в Европа ще ни изпревари! Народът там се надигна срещу Лукашенко!
66
3
 
6
 
! Отговори
??? преди 3 години
Не намериха ли някой, който може да пише , да си формулират исканията и да си представят идеите. Иначе аз искам оставка на Бенедикт 16 , щото така...Явно нямат визия за нищо , а много от тях обслужват частни интереси.
65
2
 
3
 
! Отговори
Доста преди 3 години
хора бъркат желаното с възможното. Затова тук четем за "мошеник от Мадрид" , за "Костов, който съсипа България" и други подобни. Също така се доверяват, че след тези протести ще се случи нещо особено и изказващите се ще бъдат олицетворение на честността и независимостта. Та те дори и днес не са честни и независими. Интересите им са едва прикрити от празните приказки. Просто нещата са такива каквито са, важен е пътя - Костов ни вкара в НАТО царя в ЕС, Боко в евро - всичко друго е цената за това.
64
1
 
4
 
! Отговори
То бива, бива ама... преди 3 години
Тия протестиращите отдавна вече се ***... Кой им плаща палатките, яденото, пиенето, срането? Май това добре организирано...
63
0
 
6
 
! Отговори
До 61 преди 3 години
Навремето дойде един Мошенник от Мадрид, наричаха го Царя ! Та той обеща само за 800 дни да ни оправи. И той имаше "екип" зад себе си...ПовЕрваха му...всички знаем по-нататък историята...
62
1
 
2
 
! Отговори
Изглажда преди 3 години
на някого около Борисов много му се иска протеста да успее. Този човек или група имат голямо влияние в медиите и в полицията. Във всеки случай информацията е силно изопачена. А полицията е заинтересована на охранява протестиращи, които буквално отсъстват от собствения си протест. Говоря от лични наблюдения и свидетелства от първо лице. Вероятно е до Борисов също да достигат филтририрана информация и неадекватни съвети.
61
0
 
8
 
! Отговори
До някой си 61 преди 3 години
Човече, ти си кон с капаци...съвсем друго имах предвид....От много злоба и жлъч срещу ГЕРБ виждаш дървото, но не и гората...
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лесно е да си деструктивна опозиция, далеч по-трудно е когато сочиш грешки да даваш и предложения как да бъдат поправени.
59
7
 
1
 
! Отговори
някой преди 3 години
До: номер 55 (55 до някой 52)Пак съм аз - забравих да запиша че аз съм пак "някой" с номер 52.Разбери едно - демокрацията не се изразява само в повече от една партия, от които ти да си избереш за коя да гласуваш на избори!И по времето на Тодор Живков имаше две партии: БКП и БЗНС. Но това малко хора го отбелязват сега. И двете партии бяха сдушени заедно както сега ГЕРБ и патриотите.Това не прави демокрация.А още древните гърци са измислили машина за гласуване за да няма фалшификации.
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 55 (55 до някой 52)Изобщо не разбра за какво иде реч, нали?Де го чукаш, де се пука!Аз ти казвам "добър ден", ти ми отговаряш "не съм гладен"!На какви езици говорим/пишем с тебе?Пак ли не разбра? Изобщо няма никакво значение дали ще е Радев, Иванов, Пенчев, Драганов или Исус Христос!Важни са заявленията които той прави, а той не ги прави сам, от свое име - ако го чу какво каза, работи в екип от юристи, които се опитват да направят България повече демократична защото сега не е!!!
57
1
 
5
 
! Отговори
Понеже преди 3 години
вече не може много да им се вярва на медиите, които очевидно имат някакъв интерес да преувеличават значимостта на протестите решихме лично да проверим, какво се случва на блокадата на Орлов мост. Установихме, че всички палатки са празни, като в някои има стекове с минерална вода. Полицаи, които се въртяха наоколо имаше. Изглежда това са чисто и просто блокади от полицията, която се прави,че охранява празни палатки. Кой ли има интерес да се случват такива неща и дали правителството е запознато?
56
1
 
4
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Значи вчера бурята им е била малко. Днес казват, че щяло да има и гръмотевици. А дано.
55
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Много важно!Никой не ги брои за нищо. Ще ги употребят и чао!
54
1
 
8
 
! Отговори
Риторичен въпрос преди 3 години
Защо хора с наднормено тегло и без платени здравни осигуровки за 5г назад, обявяват гладна стачка ?!
53
1
 
6
 
! Отговори
45 до някой 52 преди 3 години
От Резидента нищо не зависи, и като такъв, може да се прави на най-светия човек! Много пъти говорят едно преди да имат реалната власт и след това се случва друго ! Ако някой иска да промени нещо - прави си партия, структури по места, печели избори и си прокарва идеите...вместо да лежите по кръстовищата направете нещо реално и смислено, а не чакайте друг да ви "оправи" - Радевци и Божковци, защото няма да получите никога това което искате....Свали си розовите очила, за твое добро е
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОСТО,ПО-ПРОСТО,НАЙ-ПРОСТО,ФЕЛФЕБЕЛ КРАДЕВ,***
51
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагло, по-нагло, най-нагло, Бойко Борисов, Иван Гешев!!!