Палатковият лагер и блокадата на Орлов мост остават

Леко напрежение е имало снощи
85
Палатковият лагер и блокадата на Орлов мост остават
Снимка: БГНЕС
Блокадата и палатковият лагер на Орлов мост остават и днес.
 
Нощта е преминала спокойно, но снощи по време на шествието е имало леки опити за провокация.
 
"Получихме информация, че познати на полицията лица, забелязани и на конференцията на партия ГЕРБ, са забелязани на протеста снощи.
Още по темата
Информирахме полицията, на лицата бяха снети данните, но въпреки това, те продължиха да се навъртат в района", заяви пред БНТ протестиращ.
 
"Нашата обща цел е на първо място, върховенство на правото и желанието да живеем в една демократична държава. Ако хората не са доволни, че сме блокирали кръстовището, нека се замислят защо България 30 години е в преход. Това не е преход - това е капан", категоричен е протестиращият.
 
Палатковият лагер остава, пропускат се само линейки. 
 
Автобусите на градския транспорт продължават да се движат по променените си маршрути. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
7
 
1
 
! Отговори
някой преди 3 години
До: номер 45Тоя бил такъв, оня бил онакъв... остави тая работа кой какъв бил, това изобщо не е важно!!!Важното е друго: Дали харесваш президента Радев или не, дали бил комунист или фашист, дали бил русофил или русофоб също няма значение!Важното в случая е, че президентът започна инициатива за промяна на Конституцията на България със цел максимално доближаване до демократичните принципи на държавност! А много членове в текста и са останали от времето на Тодор Живков!!!!
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нягло, по-нагло, най-нагло, български протестър! Неориентирани, като зомбита повтаря едно и също - долу Борисов и Гешев. Нима си въобразявате, че след тяхната оставка ще потекат реки от мед? Божков ще престане спонсорирането, а вие ще се наследите на отровното трио - Радев, Нинова и джобния генерал.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като прочетох изборните нагласи в бг, а именно 2ри -БСП, 3ти - Слави, 4ти ДПС, тотално съм против този протест. По-добре ББ, от колкото чалга и комунисти и турци. Айде успех ви, де били проклети!
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко са протестиращите - 50, 100, 150? Определено броят им е по-малък от броя на полицаите, които ги пазят и журналистите, които си запълват програмите!
46
6
 
0
 
! Отговори
Марс до Земята преди 3 години
Ми значи Каскета ще бъде свален.
45
3
 
5
 
! Отговори
Земята вика Марс преди 3 години
По-скоро Земята ще спре да се върти отколкото Кастета да си подаде оставката...7 г няма кой да го пипне ! Защо тогава не се вдигнахте, след като се знаеше какво ще последва ? Прочетете Радев какво е казал при подписването на указа за назначаването му...А тия които си мислят, че Задкулисието се изчерпва с Борисов и Пеевски са жалки наивници...
44
1
 
6
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Природата ги измете.Не разбраха ли, че трябва да се махнат.Пречат на всички, работейки за онези, които докарват фалити и разруха.От 9.9.44 та до сега.
43
3
 
13
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Протестиращите са наивни полезни идiоти, ползвани от такива като Божков и Радев, за постигане на техните си ЛИЧНИ цели ! Тоя филм го играеме 30 год. ...провери кой има право да свиква Велико Народно Събрание...изненада, това не са 50 човека в палатки ....
42
2
 
13
 
! Отговори
съмнително.... преди 3 години
абе с тези чисто нови палатки, тенти и масички не ми изглежда като спонтанен протест....прилича ми на организирано и спонсорирано изкачване на Еверест....ако беше спонтанен, поне малко щяха да са поопърпани тия палатки, а те с етикетите!....
41
0
 
12
 
! Отговори
Объркал се е много преди 3 години
Човекът цитиран е прав за капана, но с това смешно протестче, което пречи на останалите хора, но не и на властта нищо няма да се постигне. Фундаментални промени в правосъдната система не се постигат с лежане по кръстовища....
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
използват телефоните като щит, всеки вдигнал ръка с телефон и снима, че да не го бият полицаите:)....направо са "гениални" !!!
39
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 41Ма ти не знаеш ли? Още ли не разбра? Когато правителството и главния прокурор си подадат оставките и се насрочат избори за Велико Народно Събрание - тогава ще се разтури и "катуна". Той е по-устойчив и от коронавируса, тъй че свиквай!
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво излиза. Тези, които отиват на работа, ще се унижават и тероризират в жегата, ще търсят разни маршрути за преминаване, за да издържат тая пасмина от наркомани и лентяи по кръстовищата. Освен това ще изкарват и заплатите, осигуровките и на тези, които уж осигурявали обществения ред. Всичко било под контрол. А тези действия са престъпления и правонарушения, от който и ъгъл да се погледне и то пред очите им. Май наистина тия гербери трябва да си отиват. Просто не стават
37
6
 
3
 
! Отговори
ДО 20 преди 3 години
Аха, то викаш е много леко да береш ягоди и да сменяш памперси?!Ти сигурно се гърчиш в някой държавен или общински офис, потиш се в жегата въпреки климатика и търкаш стола пред бюрото с компютъра на който по цял ден пишеш коментари в полза на ГЕРБ та да заслужиш още пари към надника?Много мъка е да работиш така, ако те налегне скуката може и някоя игричка да удариш?Нищо, затова Бойко ви увеличи заплатите с 30%, щото ви е много трудно.Не е като да береш ягоди!
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя катун кога ще го разтурите бе
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
полицията не може да ги изгони, защото веднага ще го изкарат като полицейско насилие, те на това разчитат.......
34
3
 
4
 
! Отговори
Без коментар! преди 3 години
"Това не е преход - това е капан"!
33
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога полицията ще разгони терористите от кръстовищата?
32
2
 
9
 
! Отговори
бай Ламби преди 3 години
До карачанакове те ако можеха да мислят щяха да правят нещо смислено тия тримцата убавци, а нямаше да карат разни безделници да лежат по кръстовищата.Ама от трима негодяи какво да очакваш.Както се казва да оставим лудите да се налудуват (а и да изкарат по некой лев).
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите ако изкарат още една седмица и ще спестят 1 месец наем. Жива далавера.