Градският транспорт в София с променени маршрути заради блокадите

Затворени са кръстовищата на Орлов мост и Ректората
8 авг 2020 08:46, Елка Василева
41
Градският транспорт в София с променени маршрути заради блокадите
Снимка: архив, БГНЕС

Променени са маршрутите на част от линиите на градския транспорт поради затворени от протестиращи кръстовища Орлов мост и на бул.“Васил Левски“ и бул.“Цар Освободител“ (Ректората). Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Маршрутите са променени съответно:

Автобусни линии: 9, 72, 75, 76, 84, 94, 184, 204 и 604 и тролейбусни линии 1, 2,4, 5, 7, 8 и 11 са отклонени както следва – автобусите по линии 9 и 75 обръщат на Военна академия "Г.С.Раковски", автобусите по линии от линии № 84, 184,280 посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Автобусни линии № 72, 76, 204 и 604 са отклонени по бул. „Драган Цанков“, бул.„П.Яворов“ и по маршрута двупосочно.

Автобусите по линия № 94 обръща на ул. „Гурко“ и обратно по маршрута,автобусите от линия № 213 е отклонен по бул. „Мадрид“, бул.“Ситняково“ и по бул.“Цариградско шосе“ по маршрута си двупосочно, тролейбусите от линии №4, 5, 8 и 11 посока Орлов мост въртят преди Орлов мост и обратно по маршрута. Тролейбусите от линии № 1, 2, 5, 7 и 8 посока Софийски университет„Кл. Охридски“ обръщат на кино Одеон, тролейбусите от линия № 7 от район„Люлин“ обръща на Сточна гара, тролейбусите по линии № 1, 2, 4 и 11 обръщат на ул. „Оборище“ и бул.“Васил Левски“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз мразя метежниците!
16
1
 
25
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 3 години
ПРОТЕСТА Е НА БСП И НА РАДЕВ
15
28
 
4
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Браво на протестиращите! Така се пише история. Нищо, че ,,кирякстефчовци", ,,иванчохаджипенчовци" и ,,покръстьовци" са недоволни. Годините показаха, категорично, че тези недоволните са изхвърлени от историята!
14
4
 
26
 
! Отговори
Анализатор до 11 мхм преди 3 години
МХМ, при демокрация управлява мнозинството, посредством избори, а малцинството приема изборния рузултат и чака следващите избори. Друг досега по-добър вариант при който народа да управлява не е открит.В момента наблюдаваме ситуация при която малцинство иска да наложи своята воля над останалите, говорейки от името "на всички", "на народа" и пр., без да са упълномощени от останалите чрез единственото законно средство-изборите.Когато малцинство иска да се налага над мнозинството си е диктатура.
13
4
 
25
 
! Отговори
народна преди 3 години
A ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ КОЙТО НЕ ИСКАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ НЕ СА ЛИ НАРУШЕНИ ЗАЩО ТЕХНИТЕ ПРАВА ДА СА ПО ВАЖНИ ДТ МОИТЕ ДА СЕ МАХА ТАЗИ ТЪЛПА
12
4
 
27
 
! Отговори
На Иван брат му преди 3 години
Мнението се заявява на избори. Не по улиците и площадите. Явно само неандерталците по улиците и кръстовищата не го разбраха.
11
6
 
29
 
! Отговори
Истината преди 3 години
БСП протестира... Не народа от няколко милиона души !Ами за това не ги подкрепям протестите !!!Точка по въпроса !
10
17
 
6
 
! Отговори
мхм преди 3 години
Александър, заповядай на площада да заявиш мнението си. Демокрация е. Заяви го и на управляващите. Те ще те чуят ;)
9
4
 
20
 
! Отговори
от КАТ преди 3 години
Застоят на кръстовище, обратният завой и завоят в ляво са забранени! Протестирайте колкото си искате, но после да не ревете когато трябва да плащате всички актове с глоби!
8
8
 
18
 
! Отговори
1 преди 3 години
До xПак ще ги изненадат! После пак ще реват, че полицията де им е докладвала за намеренията са! Те искат да им се казва, какви са плановете. То бива простотия , но да искаш някой да издава стратегията си не бива!
7
2
 
4
 
! Отговори
до х преди 3 години
До xА ти що си паркирал Голфа на тротоара?
6
12
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Точно така като теб са говорели и чорбаджиите с фес на главата преди 150 години, по време на Априлското въстание...
5
10
 
22
 
! Отговори
Бау преди 3 години
На тези, които подкрепят блокадите, те просто не им пречат. За това са толкова силни. Ако им разваляха техния комфорт ... малее рев до небесата :D
4
7
 
23
 
! Отговори
x преди 3 години
Защо полицията се намесва избирателно? Онзи ден ги разтуриха, днес не ги пипат. Законът не се ли прилага ежесекундно и еднакво всеки път.
3
8
 
32
 
! Отговори
До протестиращите преди 3 години
До кога тези протестиращи ще нарущават правата на останалите граждани. За тях няма ли закон. Срам и позор.
2
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да пуснат бусове да извозват протестърите към ареста...
1
21
 
44
 
! Отговори
Александър преди 3 години
Тези протестиращи изчерпиха кредита на обществено доверие. Това е малобройна тълпа от неуравновесени умствено и емоционално хора. С нарочното блокиране на кръстовища те показаха, че явно нямат никакво намерение да зачитат правата на останалите си съграждани. Това е свръх-нагло! Покриваме ги с безразличие, презрение и забвение. За обществото ни те не съществуват. Точка.