Падна блокадата пред Ректората, остават палатките на две кръстовища

Пуснаха движението пред Софийския университет
200

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите преместиха палатките си от кръстовището пред Ректората на блокадата пред Министерски съвет.

Движението вече е възстановено.
Още по темата


Така падна блокадата на едното от ключовите кръстовище в столицата, което беше затворено от протестиращите, които настояват за оставката на правителството и на главния прокурор.

Другите 2 кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
1
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Борисов се клати ке падне ! Бе то и на коча мъдурките се клатят ама не падат бе протестърчета ! По добре съберете пари и купете на Президинтшата едни скъпи сандалки от Мола хо хо хо
160
1
 
2
 
! Отговори
човека с бича преди 3 години
Аз знам нещо хубаво за псевдопротестърите запушили кръстовищата-един волски бич!
159
1
 
2
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Божков явно намаля парите за тая шайка наркомани, *** и квартални продавачи на ганджа
158
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 3 години
Барикадите стоят и зад тях са бодри комунари готови да посрещат врага с гъзотворни газове.
157
2
 
3
 
! Отговори
чичо преди 3 години
До Анонимен 162 Да Анонимен така е.Вчера на протеста микрофона беше даден на откровен ***.Основното му говорене беше за изборите в Беларус.То не беше комунизъм,Путин.....!?Как ЕС и света реагирал срещу последния диктатор!!!А за нашия диктатор защо не реагират по същия начин?Драги герберасти няма да успеят опитите ви да разбиете протеста.Няма леви и десни,русофили и русофоби.Има само народ против тъпите и прости мутри във властта!
156
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете да плашите хората с БСП.Тая партия себе си не може да оправи, камо ли да управлява БГ. Ген.Радев твърдо не е комунист и няма да бъде.Той скочи срещу оскверняване на Президентството от спецпрокурорите на Гешев. Задачата на политическите сили зад протестиращите трябва да бъде общ блок с/у ГЕРБ, а не разединени политически сили.ГЕРБ е в нокдаун, трябва да премине в нокаут! Това трябва да бъде повикът. НС е съюз "Всички за ГЕРБ"! ББ и компания на него разчитат.
155
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тези военни термини! Тази блокада паднала, други все още останали? Факт е, че БГ се превърна в тоталитарна държава, управлявана от ГЕРБ и съюзници. Факт е, че засега ЕК, Съветът на Европа СЕ, Меркел, отчасти Макрон и САЩ заради своите планове за превръщане на Балканите във фронтова част от НАТО, все още крепят ББ и ГЕРБ и неутрализират опитите на формиралия се алианс "Всички срещу ГЕРБ". Но Нидерландия, Австрия и още 3-4 държави не щат да дават парите си на крадци.А БСП е дълбок миманс.
154
0
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
БСП и техните люспи като Да Б-я не могат да съберат хора - протестиращи за три кръстовища ..........
153
0
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 3 години
До Бсп-протести Тук сте ,тук сте ,розов кюлот
152
2
 
4
 
! Отговори
ЧУМАТА ГЕРБ преди 3 години
До Анонимен 157 Друго си е В партия МАФИЯ ? Нали дрОгарЮ, БКП-ГЕРБ?
151
0
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ-БКП преди 3 години
До Анонимен Ние пак сме тук !
150
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бсп-протестиАко не се лъжа точно Манолка беше изгонена от тези протести, но си драскай каквото ти е наредено от лакеите на Тиквун I Живковски
149
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова ли е трудно да напишете "свалиха" блокадата? "Падна" означава, че полицията е действала! Ама явно политкоректно ви е да преписвате от другите медии!
148
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега мили дами под строй отидете и се запишете в партията Българско лято на Божков. И след това го вкарайте парламента! Той ще ви оправи много хубавичко.
147
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хахахахАбе Ицко му правеше знак"шът". Та никаква постановка, просто някои са си повярвали много и са се опиянили. Не му знам на сикаджията маниерите, дали така се движи или е приемал вдъхновяващи вещества. И са му паднали всички задръжки. Но определено двамата си имат приказка. Най-малкото да си имаш работа с такъв човек си е компромат. Та "новия премиер". Гладна кокошка просо сънува. Той с едно министерство на правосъдието не се оправи....Ааа, "кой" ще му казва29 какво да прави. Ясно.
146
6
 
12
 
! Отговори
Бсп-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
145
4
 
4
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Жалка работа. Демонстрация на това докъде може да доведе тенденциозната медия.Тези младежи очевидно са били хипнотизирани от някаква медия и вместо да гледат действителността са се подвели по четене на някаква страница от фейсбук.Сега ще бъдат разочаровани и ще приказват гупости по адрес на българския народ.Знаем че на такива обикновено "българина" им пречи.
144
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как така ще падне. Слагат всичките палатки и двама души да ги пазят нощно време от крадци и могат да протестират още много време. За толкова малък контингент от протестиращи пари ще се намерят.
143
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кво стана бе овцете маи клекнаха вече почнаха да разтурят седянкат с такива деиствия чакаите оставка на ВЪРБА
142
12
 
2
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Извинявай Българино,Аз гласувах за кека/вия Бойко.Цялата тази "cгaн" (очевидно и безкрайно ), която малтретира нормалните хора можеше да жъде изметена, не по късно от 24 часа.